Packing for Vacation: Skincare – Body Care – Haircare (2017 edition)

Μετράμε επιτέλους αντίστροφα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές κι έτσι βρήκαμε την ευκαιρία για μία ακόμη χρονιά να πακετάρουμε παρέα. Σ’αυτό το post δεν θα μιλήσουμε για προϊόντα make up, γιατί θα ακολουθήσει post αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτά σε λίγες μέρες. Θα σου δείξουμε όμως τα beauty προϊόντα που θα πάρουμε μαζί μας για την περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών μας. Μπορείς να δεις και το αντίστοιχο περσινό post εδώ.

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι ένα post για το πως να εξοικονομίσεις χώρο στις αποσκευές σου ή και να πάρεις μαζί σου ελάχιστα προϊόντα. Ανήκουμε στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να έχουν μαζί τους στις διακοπές τους οτιδήποτε μπορεί να χρειαστούν. Και όταν μάλιστα το ταξίδι μας, όπως φέτος, είναι με αυτοκίνητο και ξεπερνά τις δύο εβδομάδες, δεν περιορίζουμε τις επιλογές μας τρομερά.
Ο στόχος μας είναι το νεσεσέρ μας να καλύπτει κάθε πιθανή ανάγκη, χωρίς όμως να είμαστε υπερβολικές. Και φυσικά φροντίζουμε να αξιοποιούμε κυρίως τα travel size προϊόντα που έχουμε στα συρτάρια μας.
Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!
Η φροντίδα των μαλλιών μας, ειδικά το καλοκαίρι που ταλαιπωρούνται από τον ήλιο και τη θάλασσα, είναι για εμάς σημαντική. Μαζί μας λοιπόν θα ταξιδέψουν το Mild & pH – Balancing Hair Wash από τη σειρά Cleo της Fresh Line, που ξέρεις πόσο την εμπιστευόμαστε και το Rejuvenating Shampoo από τη Macadamia, που υπόσχεται ενυδάτωση και θρέψη. Και φυσικά όπως σχεδόν κάθε χρόνο, στο νεσεσέρ μας μπαίνει η Recovery Mask από τη σειρά Apres Soleil της Phyto, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα των μαλλιών μετά την έκθεσή τους στον ήλιο.
Από την ίδια σειρά της Phyto επιλέγουμε και το Protective Sun Veil για την αντηλιακή προστασία των μαλλιών μας. Μαζί μας θα πάρουμε ακόμη το ξηρό λάδι με βιταμίνη Ε από την Pantene που είναι αυτό που ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε καθημερινά αυτή την περίοδο, αλλά και ένα mini Healing Oil Treatment από τη Macadamia για τις μέρες που θέλουμε κάτι extra.
Για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου μας επιλέξαμε το Take the Day off Make Up Remover από την Clinique που σαν διφασικό προϊόν αφαιρεί αποτελεσματικά και το πιο επίμονο μακιγιάζ σε μάτια και χείλη. Θα το συνδυάσουμε με το Make-Up Remover Water από την Klorane για το υπόλοιπο πρόσωπο και τον κρεμώδη αφρό καθαρισμού με ελιά και λεβάντα από την Apivita για να ολοκληρώνουμε το ντεμακιγιάζ μας το βράδυ, αλλά και να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας το πρωί.
Για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας θα χρησιμοποιήσουμε την Sebium Pore Refiner της Bioderma  που είναι εκπληκτική για λιπαρές επιδερμίδες με διεσταλμένους πόρους. Θα πάρουμε όμως μαζί μας και το Moisturizing Sorbet από τη σειρά Vinosource της Caudalie γιατί έχει πολύ δροσερή και ενυδατική υφή, ιδανική για μετά την παραλία. Για την περιοχή των ματιών θα πάρουμε την All about Eyes από την Clinique που είναι η κρέμα ματιών που χρησιμοποιούμε τον τελευταίο καιρό και έχει γίνει αγαπημένη. Και δεν ξεχνάμε το EOS Strawberry Lip Balm για φραουλένια ενυδάτωση στα χείλη.
Μαζί μας θα πάρουμε ακόμη μία μπάρα σαπουνιού από τη σειρά Protect+ της συλλογής G&H της Amway και δύο αφρόλουτρα σε travel size συσκευασία, το υπέροχο Nutty Creme Brulee (Pistachio & Almond) Shower Gel από το fresh bar της Fresh Line και το λουλουδένιο foam bath από την agPharm.
Για την ενυδάτωση του σώματος τώρα μπήκαν στο νεσεσέρ των διακοπών μας το Shimmering Body Oil Spray Bronze Goddess από την Estee Lauder και το Huile Prodigieuse OR από τη Nuxe γιατί μυρίζουν μαγικά, ενυδατώνουν και δίνουν μία διακριτική bronze λάμψη στην επιδερμίδα. Για τις μέρες όμως που η επιδερμίδα μας ζητά extra ενυδάτωση, θα έχουμε το Coconut Body Butter από την Aloe Plus και το Souffle Body Creme με φιστίκι από τη Laura Mercier. Και φυσικά δεν θα αφήσουμε πίσω το Body Sculpture Intensive Serum από τη σειρά Aphrodite της Fresh Line που μυρίζει φρεσκάδα και ταυτόχρονα κάνει δουλίτσα κατά της κυτταρίτιδας.
Τέλος, δεν πάμε πουθενά χωρίς το αποσμητικό μας από τη σειρά Protect+ της συλλογής G&H της Amway και αποφασίσαμε πως οι φετινές διακοπές μας θα έχουν άρωμα σύκο και πράσινο τσάι όπως η νέα μας αγάπη, το Green Fig Muffin Body Water της Fresh Line.
Κάπου εδώ τελειώνουμε το πακετάρισμα και κλείνουμε τις βαλίτσες. Μην ξεχάσεις να μας πεις ποιο προϊόν περιποίησης δε θα λείπει με τίποτα από τη δική σου βαλίτσα. Πες μας επίσης αν θα ήθελες να δεις ένα post αφιερωμένο αποκλειστικά στα αντηλιακά που θα πάρουμε μαζί μας. Και stay tuned γιατί μαζί θα ετοιμάσουμε και το make up νεσεσέρ των διακοπών.
Μέχρι το επόμενο post

6 Comments

  1. Ειρήνη Εμμανουηλιδου 21 Ιουλίου 2017 at 14:34

    Κορίτσια αν πάρετε μαζί σας όλα αυτά σας βλέπω συνέχεια στον καθρέφτη και όχι στην παραλία !! Καλες διακοπές !!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 24 Ιουλίου 2017 at 12:59

      Καλέ όχι! Τα περισσότερα είναι καθαριστικά που, είτε είσαι διακοπές είτε όχι, είναι απαραίτητα. Ευχαριστούμε! xoxo

      Reply
  2. Alexandra Mastora 22 Ιουλίου 2017 at 20:26

    Κι εγώ κάπως έτσι είμαι κορίτσια! Θέλω να έχω τα πάντα μαζί μου (για ώρα ανάγκης), αλλά και για να μην ξεφύγω από την ρουτίνα μου! Το ότι είναι καλοκαίρι και πηγαίνουμε διακοπές δεν σημαίνει πως θα παραμελήσουμε και τον εαυτό μας 😀 Περιμένω με ανυπομονησία και το Make Up νεσεσέρ.

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 24 Ιουλίου 2017 at 13:00

      Σ'ευχαριστούμε πολύ, Αλεξάνδρα! Εννοείται πως δεν παραμελούμε τη βασική μας ρουτίνα. Άσε που με τον ήλιο, τη ζέστη και τη θάλασσα το δέρμα και τα μαλλιά μας έχουν ακόμη περισσότερες ανάγκες. xoxo

      Reply
  3. Μαρία Μπρέντα 25 Ιουλίου 2017 at 08:25

    Θα ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω το ξηρό λαδάκι της Pantene. Το χρησιμοποιείς και σε νωπά και σε στεγνά μαλλιά; Το EOS Strawberry Lipbalm από που το πήρες; Έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές. Το Shimmering Body Oil Spray Bronze Goddess από την Estee Lauder μου θυμίζει ένα άρωμα που είχε δείξει σε κάποιο βίντεό της η Zoella. Θα το ψάξω καλύτερα και ίσως το αγοράσω. Έχω κάτι παρόμοιο από Sephora. Ωστόσο, αναζητώ κάτι καλύτερο.. Αναμένω κι άλλα άρθρα σου! Καλό καλοκαίρι!! 🙂

    Μαρία Μπρέντα
    Blogger | mariabrenta.blogspot.gr

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 3 Αυγούστου 2017 at 12:12

      Το λαδάκι της Pantene το χρησιμοποιούμε και σε στεγνά και σε νωπά μαλλιά,ναι. Είναι πολύ λεπτόρρευστο και δεν τα βαραίνει. Το lip balm από EOS μπορείς να το βρεις στο evitamins εδώ: https://goo.gl/RyJEDk. Το Bronze Goddess είναι από τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά αρώματα. Αν το μυρίσεις να μας πεις πως σου φάνηκε. Αν ψάχνεις shimmering oil, ρίξε μία ματιά και στης Messinian Spa. Καλό Καλοκαίρι! xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *