Empties – Ιούνιος 2018

Ο πιο δροσερός Ιούνιος τελείωσε. Κι εμείς τον αποχαιρετάμε αν και λίγο καθυστερημένα, με μία τσάντα γεμάτη empties και χαμογελώντας που ήρθε επιτέλους το καλοκαίρι.

Ώρα λοιπόν να την ανοίξουμε και να δούμε μαζί τις άδειες συσκευασίες του μήνα και να σου πούμε πως μας φάνηκαν.

Νέα σαπουνοεμμονή μας  τον Ιούνιο ήταν το σαπούνι με εκχύλισμα χαμομηλιού από τη σειρά Karavaki της Papoutsanis. Μυρίζει τόσο όμορφα και έγινε με διαφορά πλέον το αγαπημένο μας. Τελειώσαμε όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε μπάρες. Χρησιμοποιήσαμε όμως και μία μπάρα με άρωμα μανόλια από τη σειρά Aromatics.

Στα καθημερινά μας απαραίτητα, τελειώσαμε μία συσκευασία από τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Byphasse. Τα χρησιμοποιήσαμε κυρίως για να αφαιρούμε swatches από τα χέρια μας, αλλά ακόμη κι εκεί δυσκολεύτηκαν. Για να αφαιρέσουν το μακιγιάζ μας ούτε λόγος. Τελειώσαμε ακόμη μία συσκευασία από τους δίσκους ντεμακιγιάζ της Pom Pon, που ξέρεις πόσο πολύ μας αρέσουν. Νομίζουμε, βέβαια, πως τον τελευταίο καιρό έχουμε ανακαλύψει άλλους που μας αρέσουν ένα τσακ περισσότερο. Χρησιμοποιήσαμε μία συσκευασία μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής από τη Lactacyd. Τα έχουμε συνήθως στην τσάντα μας και είναι μία πολύ καλή λύση για τις φορές που είμαστε όλη μέρα έξω από το σπίτι. Τα αποσμητικά του μήνα ήταν επίσης κλασικά αγαπημένα. Το Delicate (powder fresh) από τη Neutro Roberts και το Stress Protect από τη Nivea είναι σταθερές αξίες και δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ ως τώρα.

Συνεχίζοτας με προιόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, το Lactacyd Fresh είναι ένα από τα gels καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή που συνήθως επιλέγουμε. Κάνει τη δουλειά του εξαιρετικά και έχει ευχάριστο άρωμα. Η Whitening Repair & Protect από τη Sensodyne είναι πλέον η αγαπημένη μας οδοντόκρεμα. Κατά διαστήματα της εναλλάσσουμε μόνο με τη μη whitening εκδοχή της. Το Coconut αντισηπτικό gel χεριών με άρωμα καρύδα από τη Mini Cutie είναι πάντα μέσα στην τσάντα μας. Μυρίζει super καλοκαιρινά και είναι πάντα χρήσιμο. Η Honeymania Hand Cream από τη The Body Shop δεν είναι η πιο ενυδατική κρέμα χεριών που έχουμε δοκιμάσει, αλλά έχει σίγουρα το ωραιότερο άρωμα, γι’αυτό θα την αγοράσουμε ξανά.

Μέσα στον Ιούνιο τελειώσαμε τρία σαμπουάν. Το Color Shampoo από τη Syoss ήταν μάλλον μία λάθος επιλογή για εμάς. Κάνει πλούσιο αφρό και μυρίζει όμορφα, αλλά δεν νιώθουμε να καθαρίζει σε βάθος κι έτσι τα μαλλιά μας χρειάζονταν ξανά λούσιμο την επόμενη κιόλας μέρα. Το Silk n’ Shine Shampoo από τη Herbal Essences μυρίζει σαν παραδεισένιος κήπος και κάνει αξιοπρεπή δουλειά. Θα το αγοράσουμε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον. Το σαμπουάν επανασύστασης από τη σειρά Elvive της L’Oreal ήταν αυτό που μας άρεσε περισσότερο από τα τρία, χωρίς όμως και πάλι να μας ξετρελάνει. Έχει όμορφη μυρωδιά και είναι αρκετά ενυδατικό.

Από την ίδια σειρά της L’Oreal Elvive για ολική αναδόμηση χρησιμοποιήσαμε και το conditioner επανασύστασης. Κάνει αρκετά καλή δουλειά με το ξεμπέρδεμα και την απαλότητα. Δεν ζητάμε άλλωστε πολύ περισσότερα από ένα conditioner. Τελειώσαμε όμως και το hair-body nourishing conditioner από την  Kmax. Είναι πολύ ενυδατικό και άφηνε τα μαλλιά μας απαλά και ενυδατωμένα. Και το κεφάλαιο μαλλιά κλείνει με το πολυαγαπημένο μας Batiste dry shampoo στην εκδοχή beautiful brunette για καστανές. Υπέροχο είτε θέλεις να κρατήσεις λίγο περισσότερο μακριά τη λιπαρότητα είτε θέλεις απλά extra όγκο. Εννοείται πως ήδη έχουμε αγοράσει το επόμενο μπουκάλι.

Το αφρόλουτρο magic oil από τη Neutromed μας άρεσε αρκετά. Είναι απαλό και μυρίζει όμορφα, χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Nourish+ Body Wash από τη σειρά G&H της Amway μας άρεσε ακόμη περισσότερο. Κάνει πλούσιο αφρό, μυρίζει πολύ χαλαρωτικά κια είναι επίσης αρκετά ενυδατικό.

Για την ενυδάτωση σώματος χρησιμοποιήσαμε δύο προϊόντα που όχι μόνο θα αγοράσουμε ξανά, αλλά τα προτείνουμε και σε εσένα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Nourish+ Body Lotion από τη σειρά G&H της Amway περιέχει μέλι, shea butter και κολοκύθα, είναι εξαιρετικά ενυδατική, αλλά καθόλου λιπαρή και μυρίζει γλυκά και απαλά. Το Cocconing & Calming Body Milk από τη σειρά Orpheus & Eurydice της Fresh Line μυρίζει επίσης υπέροχα. Με συστατικά όπως η βανίλια, το χαμομήλι και η κανέλα είναι επίσης, όπως μαρτυρά το όνομά του, super χαλαρωτικό. Όσον αφορά στη σύσταση των body milks της Fresh Line, κατατάσονται σίγουρα στο top 5 των πιο αγαπημένων μας.

Μέσα στον Ιούνιο τελειώσαμε τρία αρκετά διαφορετικά αρώματα. Το White Musk (eau de toilette) από τη The Body Shop είναι ένα από τα πιο κλασικά αγαπημένα μας. Μυρίζει απλά παραδεισένια και είναι ιδανικό για τα πρωινά. Το Giardini Toscani από τη Bottega Verde μυρίζει λουλουδάτα σαν ανοιξιάτικος κήπος και μας άρεσε πολύ. Όσο για το τύπου Bronze Goddess (Estee Lauder) από το αρωματοπωλείο Ελιξίριο είναι για εμάς το απόλυτο άρωμα κάθε καλοκαιριού. Το λατρεύουμε.

Στο ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό του προσώπου μας η Garnier έπαιξε κυρίαρχο ρόλο αυτό το μήνα. Το Micellar Cleansing Gel Wash είναι ένας συνδυασμός gel και νερού micellaire που δεν μας ενθουσίασε. Όσο κι αν αγαπάμε το καθένα ξεχωριστά, αυτό το συνδυαστικό προϊόν δεν δούλεψε για εμάς. Δνε κάνει αρκετό αφρό και δεν αισθανόμασταν πως καθάριζε σε βάθος. Αντιθέτως, το Gel Καθαρισμού με moringa και πράσινο τσάϊ το βρήκαμε ιδανικό για τον πρωινό μας καθαρισμό. Καθαρίζει σε βάθος, αναζωογονεί και έχει πολύ όμορφο άρωμα που σε ξυπνάει. Το Ντεμακιγιάζ Ματιών  Express 2 σε 1 είναι πλέον μία σταθερή επιλογή μας. Είναι διφασικό και αφαιρεί με δύο κινήσεις και τα πιο “δύσκολα” προϊόντα μακιγιάζ. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη, πρέπει να το βάλεις στη λίστα των επόμενων αγορών σου. Στο δικό μας ντουλάπι φυσικά υπάρχει ήδη το επόμενο μπουκαλάκι.

Η Pumpkin Honey Glycolic Mask από την Andalou Naturals είναι μία από της πιο έντονα καθαριστικές μάσκες προσώπου που έχουμε δοκιμάσει. Περιέχει οξέα φρούτων που απολεπίζουν  την επιδερμίδα και την αφήνουν πιο φωτεινή. Δεν θα σου την προτείναμε αν το δέρμα σου είναι πολύ ευαίσθητο. Στη δική μας επιδερμίδα όμως άρεσε πολύ. Η YsthéAL από την Avène είναι μία αντιρυτιδική κρέμα νύχτας για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Υπόσχεται πως προλαμβάνει και διορθώνει το σύνολο των σημείων της γήρανσης που προκαλούνται κυρίως από τις UV. Μας άρεσε πολύ σαν υφή, αλλά όσον αφορά στο αποτέλεσμα, δεν είδαμε κάτι δραστικό στις λεπτές γραμμές. Η Aqua Vita από την Apivita είναι μία από τις πιο αγαπημένες μας κρέμες προσώπου. Έχει ελαφριά gel σύσταση και νιώθουμε πως ενυδατώνει την επιδερμίδα μας σε βάθος. Σίγουρα θα αγοράσουμε ξανά τη full size συσκευασία. Η Moisturizing Sorbet από τη σειρά Vinosource της Caudalie μας άρεσε επίσης αρκετά γιατί, όπως λέει και το όνομά της, έχει υφή που θυμίζει sorbet και είναι ελαφριά και δροσιστική.

Φυσικά τελειώσαμε και κάποια προϊόντα μακιγιάζ. Η Goodbye Oil Pack από την idee B είναι μία διάφανη πούδρα σεταρίσματος που μας άρεσε πολύ. Αν και compact, το αποτέλεσμά της θύμιζε πούδρες σε ελεύθερη μορφή.  Είναι πολύ ελαφριά, αλλά κρατάει το μακιγιάζ μας matte για ώρες. Το Perfect Brow Designer από την Erre Due είναι ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών που μας άρεσε γιατί είναι σταθερό, αλλά δεν έχει τόσο έντονη απόδοση όσο θα θέλαμε. Θα στο προτείναμε αν τώρα ξεκινάς να ασχολήσε με τα φρύδια σου και θέλεις μία επιλογή για ελαφρύ αποτέλεσμα. Το The Eraser Eye Instant Anti-Age Concealer από τη Maybelline έχει γίνει με διαφορά το αγαπημένο μας drugstore concealer. Είναι ελαφρύ, αλλά πραγματικά πολύ αποτελεσματικό. Μόνο του μειονέκτημα είναι ότι μας τελειώνει πολύ γρήγορα. Μας αρέσει όμως τόσο που ήδη έχουμε αγοράσει όχι μόνο μία, αλλά τις δύο επόμενες συσκευασίες για να έχουμε απόθεμα. Η 3D Fantastic Lash Mascara από τη Golden Rose ξεκάθαρα μας απογοήτευσε. Έχει πλαστικό κωνικό βουρτσάκι με αρκετά “άγρια” δοντάκια. Πρέπει λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτική στην εφαρμογή. Το αποτέλεσμά της όμως είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Δεν δίνει τίποτα πέρα από λίγο χρώμα στις βλεφαρίδες μας. Επιπλέον, μυρίζει πολύ πολύ άσχημα. Τέλος, η Lash Sensational Primer Mascara από τη Maybelline μας άφησε αρκετά ικανοποιημένες. Είναι ένα λευκό primer για τις βλεφαρίδες. Το χρησιμοποιείς πριν τη mascara και περιέχει μικροϊνες που κάνουν τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο μακριές και πιο γεμάτες. Είσαι μεν ένα extra βήμα στο μακιγιάζ, αλλά αν αγαπάς τις εντυπωσιακές βλεφαρίδες, τότε αξίζει τον κόπο.

Αυτά ήταν όλα όσα χρησιμοποιήσαμε εμείς μέχρι τέλους μέσα στο μήνα που πέρασε. Πες μας ποιο προϊόν άδειασες εσύ τον Ιούνιο και ανυπομονείς να το αγοράσεις ξανά για να παίρνουμε ιδέες.

Μέχρι το επόμενο post

 

 

 

 

 

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *