Essence Spring/Summer 2016!

Το φετινό Καλοκαίρι, που μόλις πριν λίγες μέρες καλωσορίσαμε, θα είναι μία πολύχρωμη σεζόν. Όμως τα αγαπημένα μας nudes, οι pastel αποχρώσεις και τα smokey looks θα εξακολουθήσουν να είναι hot trends.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ με beauty νέα γιατί η βασική σειρά της Essence εμπλουτίστηκε με νέα προϊόντα για εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Πάμε λοιπόν να δούμε αυτά που δοκιμάσαμε εμείς και βάλαμε στο δικό μας νεσεσέρ.

Και φυσικά δεν γινόταν αυτό το post να μην ξεκινάει με βερνίκια νυχιών.
Από τη σειρά The Gel Nail Polish – The Darks, το 58, Need Your Love είναι ένα σκούρο καφέ – δαμασκηνί, που δεν θα συνδέαμε συνήθως με το Καλοκαίρι, αλλά κάτι μας λέει πως θα δείχνει υπέροχο στο πεντικιούρ μας στην παραλία.
Από τη σειρά I Love Trends Nail Polish – The Metals, το 34, Turn Up the Volume είναι ένα μεταλλικό ροζ-μωβ βυσσινί.
Την καρδιά μας όμως έκλεψε η ολοκαίνουρια σειρά Color & Care Strengthening Nail Polish και το 02, I Care for You. Είναι μία απαλή κρεμώδης ροζ – nude απόχρωση με εντυπωσιακή
απόδοση χρώματος. Κάνει το μανικιούρ μας να φαίνεται κομψό και περιποιημένο ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνει τα νύχια.
Στη σειρά Silky Touch Brush προστέθηκε το 100, Indian Summer, μία super καλοκαιρινή ροδακινί απόχρωση με ελαφρύ shimmer. Είναι μία αρκετά φυσική απόχρωση που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας. Όπως όλα τα ρουζάκια της σειράς, έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, αλλά όχι και την καλύτερη διάρκεια.
Το νέο Glossy Kiss Lipbalm στην εκδοχή Cherry Kiss έρχεται στην πιο girly συσκευασία. Έχει ελαφριά σύνθεση και φρουτένιο άρωμα και γεύση. Χαρίζει στα χείλη κερασένιο χρώμα και υπέροχη λάμψη.
Ένα ακόμη νέο προϊόν που τράβηξε το ενδιαφέρον μας είναι το Soft Touch Mousse Concealer. Αν σου αρέσει το mousse foundation της σειρά, τότε θα χαρείς ιδιαίτερα γι’αυτή την προσθήκη. Έρχεται σε γυάλινο βαζάκι, έχει κρεμώδη mousse υφή και απλώνεται φανταστικά. Έχει ελαφριά σύσταση, αλλά προσφέρει τέλεια κάλυψη. Το μοναδικό αρνητικό που μπορούμε να βρούμε είναι ότι μετά από ώρα ίσως τονίσει λίγο τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια.
Αν έπρεπε να διαλέξουμε μόνο ένα ως το αγαπημένο μας Essence προϊόν, αυτό θα ήταν σίγουρα κάποιο από τα eyeliners της εταιρείας που πραγματικά βρίσκουμε πολύ καλύτερα ακόμη και από αντίστοιχα high end. Καταλαβαίνεις λοιπόν τη χαρά μας τώρα που το Superfine Eyeliner Pen κυκλοφόρησε και σε αδιάβροχη εκδοχή για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια. Έχει έντονο μαύρο χρώμα και πολύ λεπτή, εύχρηστη μυτούλα που σου δίνει απόλυτη ακρίβεια για να δημιουργήσεις όποιο style eyeliner σου αρέσει.
Η Forbidden Volume Mascara έχει ένα πολλά υποσχόμενο τρίχινο βουρτσάκι σε κωνικό σχήμα (που είναι από τα αγαπημένα μας) και υπόσχεται να χαρίσει στις βλεφαρίδες μας όγκο και διαχωρισμό.
Αν όμως αναζητάς δραματικό αποτέλεσμα και effect ψεύτικων βλεφαρίδων, συνδύασέ τη με το Forbidden Volume False Lash Mascara Top Coat. Είναι ένα top coat που περιέχει μαύρες ίνες (fibers) και μπορείς να το εφαρμόσεις πάνω από οποιαδήποτε mascara. Κατά τη γνώμη μας είναι η ιδανική λύση για να κάνεις εκείνη τη mascara που σε απογοήτευσε και έχεις κλεισμένη και ξεχασμένη στο συρτάρι να δουλέψει μαγικά.
Τέλος, έχουμε φυσικά νέα και νέα λανσαρίσματα σε προϊόντα για τα χείλη. Τα κραγιόν της σειράς Velvet Matte Lipstick έχουν έντονη χρωματική απόδοση, είναι άνετα στα χείλη και έχουν σχετικά καλή διάρκεια. Σε αντίθεση με αυτό που λέει το όνομά τους δεν έχουν matte αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο satin. Εμείς δοκιμάσαμε το Νο 23, μία υπέροχη καθημερινή nude απόχρωση με ροδακινί υποτόνους και το Νο 24, μία εντυπωσιακή berry μωβ απόχρωση.
Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από Essence; Ποιο από τα νέα προϊόντα σου φάνηκε πιο ενδιαφέρον;
Μέχρι το επόμενο post

 

6 Comments

  1. NatalieDouka 8 Ιουνίου 2016 at 14:18

    Το στυλό eyeliner είναι και δικό μου αγαπημένο!
    xx

    Reply
  2. Eleni K 9 Ιουνίου 2016 at 14:17

    η απόχρωση του ρουζ μου αρέσει αρκετά! θα το τσεκάρω!! 🙂
    φιλάκια!

    Reply
  3. Martina Kappa 13 Ιουνίου 2016 at 23:06

    Το velvet matte 24 μου έκλεψε την καρδιά! Θα το αναζητήσω!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 25 Ιουνίου 2016 at 11:09

      Ανήκεις κι εσύ στο group των κοριτσιών που αγαπούν ένα τσακ παραπάνω τα berry και wine χρώματα, ε; Πόσο σε καταλαβαίνουμε! <3

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *