Αγαπημένα Ιουνίου 2019

Ο φετινός Ιούνιος είχε δύο βασικά χαρακτηριστικά: πολλή ζέστη και πολλή κούραση. Κι αυτά τα δύο ήταν ο βασικός λόγος που ο Ιούνιος ήταν ένας makeup-free μήνας στη Wonderland.

Είχε όμως πολλές δοκιμές σε νέα προϊόντα περιποίησης, καθώς και επιστροφές σε παλιότερες, δοκιμασμένες αγάπες. Πάμε να δούμε παρέα τα πρόϊόντα που κέρδισαν μία θέση στην καθημερινότητα και την καρδιά μας τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Για τον καθαρισμό του προσώπου τον Ιούνιο χρησιμοποιήσαμε κατά αποκλειστικότητα ένα και μόνο προϊόν, το Creamy Face & Eye Foam Cleanser της Apivita. Ο πασίγνωστος κρεμώδης αφρός καθαρισμού με ελιά και λεβάντα είναι εδώ και χρόνια ένα από τα αγαπημένα μας καθαριστικά στο οποίο επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Ταιριάζει υπέροχα σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, αφαιρεί τα πάντα χωρίς να ερεθίζει τα μάτια και αφήνει μία όμορφη αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα. Από εμάς παίρνει extra πόντους και για την πρακτική συσκευασία του που έχει αντλία.

Ένα ακόμη iconic προϊόν που χρησιμοποιήσαμε πάρα πολύ το μήνα που πέρασε είναι το Prep + Prime Fix+ από τη MAC στην εκδοχή Rose. Είναι, όπως καταλαβαίνεις, το κλασικό αγαπημένο Fix+ με super άρωμα τριαντάφυλλου. Είναι ένα πολυχρηστικό spray που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ενυδατώσεις και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα σου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, πριν ή και μετά το μακιγιάζ σου. Δεν παρατηρήσαμε να χαρίζει extra διάρκεια στο μακιγιάζ μας, αλλά ομοιογενοποιεί ιδανικά τα πουδρένια προϊόντα και κάνει το αποτέλεσμα να φαίνεται λιγότερο βαρύ και πολύ πιο φρέσκο. Εννοείται πως το ψεκάζουμε και χωρίς ίχνος μακιγιάζ για μία αίσθηση τριανταφυλλένιας δροσιάς.

Το καλοκαίρι εκθέτουμε την επιδερμίδα του σώματος στον ήλιο και τη θάλασσα κι αυτό μας κάνει συχνά να την αισθανόμαστε ξηρή και αφυδατωμένη. Η Atoderm Creme της Bioderma είναι η κρέμα σώματος που λάτρεψε το δέρμα μας. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα και εξαιρετική θρέψη. Την ξεχωρίσαμε γιατί ανακουφιζει την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή και αισθητά πιο ενυδατωμένη, χωρίς να είναι λιπαρή ή να κολλάει. Επίσης, μας αρέσει το γεγονός ότι δεν έχει άρωμα κι έτσι δεν μπλέκεται με το άρωμά μας. Extra πόντους πρέπει να μοιράσουμε κι εδώ για την εύχρηστη συσκευασία με την αντλία.

Τις μέρες όμως που θέλαμε πλούσια ενυδάτωση, αλλά και μία πιο αρωματική εμπειρία επιλέγαμε να συνδυάσουμε την κρέμα σώματος με το Huile Prodigieuse. Το διάσημο ξηρό λαδάκι της Nuxe σε κερδίσει στο πρώτο ψέκασμα χάρη στο υπέροχα αισθησιακό άρωμά του. Περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα μαλλιά. Αν θέλεις ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και δέκα προτάσεις για δέκα διαφορετικές χρήσεις του Huile Prodigieuse, click εδώ.

To Coconut Shampoo της Faith in Nature είναι το σαμπουάν που πρέπει να δοκιμάσεις αν αγαπάς το άρωμα της καρύδας και θέλεις να προσθέσεις μία τροπική νότα στο μπάνιο σου. Έχει φυσική, vegan σύνθεση και περιέχει βιολογικό έλαιο καρύδας και βιταμίνη Ε. Το αποτέλεσμά του ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο βαθύ καθαρισμό και την ενυδάτωση και αφήνει τα μαλλιά μας απαλά και λαμπερά. ΘΙέλουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε κι άλλα προϊόντα της εταιρείας.

Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε, χρησιμοποιήσαμε και αγαπήσαμε λιγάκι παραπάνω το φετινό Ιούνιο. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν ξεχώρισες τον προηγούμενο μήνα;

Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *