MISSHA, All-Around Safe Block Essence Sun

Αυτό είναι ένα ακόμη άρθρο για ένα ακόμη αντηλιακό για να πείσω και τον τελευταίο άνθρωπο εκεί έξω πως το ιδανικό αντηλιακό για εσένα υπάρχει και αν αγαπάς το δέρμα σου, πρέπει να το βρεις και να το φοράς όλο το χρόνο.

Το All-Around Safe Block Essence Sun της MISSHA, που είναι πασίγνωστη πλέον στους λάτρεις των προϊόντων K-beauty, έχει SPF 45 PA+++ και μπλοκάρει τόσο τις ακτίνες UVA όσο και τις ακτίνες UVB.

Περιέχει εκχυλίσματα από άνθη βερικοκιάς, λωτού, χρυσάνθεμου και καμέλιας που θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα, καθώς και εκχύλισμα από αλεσμένο φλοιό (thanaka) που έχει καταπραϋντικό και δροσιστικό αποτέλεσμα.

Έχει ελαφριά, μη κολλώδη σύσταση και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, αλλά όχι λιπαρό. Το αισθάνεσαι αναζωογονητικό στην επιδερμίδα και το αποτέλεσμα που αφήνει δεν είναι απόλυτα ματ, αλλά φυσικό. Επίσης, απορροφάται πολύ εύκολα και δεν αφήνει αυτή την ενοχλητική ασπρίλα που κανείς μας δεν συμπαθεί.

Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, καθώς και oil-free. Έχει μία ελαφριά ευχάριστη μυρωδιά που εξαφανίζεται σύντομα μετά την εφαρμογή. Στην ανανέωση δεν “τρίβεται” και επίσης, λειτουργεί εξαιρετικά κάτω από το μακιγιάζ.

Τέλος, είναι αρκετά οικονομικό. Το βρίσκεις στο YesStyle και με τον κωδικό JENNYLAND27 (στο πεδίο rewards code) έχεις επιπλέον έκπτωση σε ό,τι κι αν επιλέξεις από το site.

Τζένη

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *