Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2016!

Με τούτα και με τ’άλλα πάει και ο Σεπτέμβριος! Ήταν σίγουρα full δημιουργικός μήνας για εμάς με πολλή πολλή δουλειά, αλλά και πολλή πολλή ομορφιά.

Είμαστε εδώ λοιπόν σήμερα για να σου δείξουμε παλιές αγάπες που ξαναθυμηθήκαμε μέσα στον Σεπτέμβριο, αλλά και νέες beauty -και μη- ανακαλύψεις που κέρδισαν μια θέση στην καρδιά μας. Φύγαμε λοιπόν για τα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου!
Αν ασχολείσαι με κάποιο κλάδο της εκπαίδευσης, ξέρεις πως ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας της νέας αρχής, αλλά και ο μήνας των εγγραφών, της ατελείωτης προετοιμασίας και των άπειρων παρουσιάσεων. Το πρώτο αγαπημένο μας λοιπόν και αυτό που κατέχει τη θέση στην κορυφή της λίστας δεν είναι κάποιο προϊόν μακιγιάζ ή περιποίησης, αλλά ο καφές. Πολύς καφές! Το μήνα που πέρασε εκτιμήσαμε ιδιαίτερα τις κάψουλες του απλού καφέ φίλτρου από τη Jacobs γιατί είναι μία εύκολη, γρήγορη και γευστικότατη λύση.
Και φυσικά ο Σεπτέμβρης είχε και αγαπημένο snack που είναι υγιεινό, χορταστικό και ταιριάζει υπέροχα με μία κούπα ζεστού καφέ. Και το snack αυτό είναι οι μπάρες με δημητριακά ολικής άλεσης και βρώμη από τη Flapjack. Είναι πεντανόστιμες! Η αγαπημένη μας είναι σίγουρα αυτή με την επικάλυψη σοκολάτας, αλλά και η καρύδα, η καραμέλα και το pecan αξίζουν την προσοχή σου. Θα βρεις σίγουρα ανά πάσα στιγμή μία στην τσάντα μας.
Το επόμενο αγαπημένο του μήνα που πέρασε είναι ένα βιβλίο. Ανήκουμε στην κατηγορία των ανθρώπων που όσο πιο δύσκολη και κουραστική είναι η μέρα τους, τόσο περισσότερο ανυπομονούν να ξαπλώσουν το βράδυ με ένα καλό βιβλίο. Το Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children του Ransom Riggs μας κράτησε αρκετά βράδια ξύπνιες ως αργά γιατί δεν το αφήνεις εύκολα από τα χέρια σου. Είναι μία καλογραμμένη ιστορία φαντασίας και μυστηρίου που διαβάζεται εύκολα σαν να στη διηγείται ένας φίλος και σε κρατάει σε αγωνία για την εξέλιξη σε κάθε της σελίδα. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε να  σου αναφέρουμε και τις εξαιρετικές φωτογραφίες που συνοδεύουν την ιστορία. Στο προτείνουμε λοιπόν ανεπιφύλακτα αν είσαι λάτρης του μεταφυσικού και ψάχνεις κάτι πρωτότυπο.
Ας περάσουμε όμως στα beauty αγαπημένα. Μέσα στο Σεπτέμβριο ξεχωρίσαμε και πολυαγαπήσαμε ένα νέο προϊόν από μία εταιρεία που μετά από τόσες δοκιμές εμπιστευόμαστε πλέον με κλειστά τα μάτια. Ο λόγος για το micellaire νεράκι από τη σειρά Sensial της Castalia. Αφαιρεί το μακιγιάζ αποτελεσματικότατα χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο και παράλληλα καθαρίζει, ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα. Αφήνει στο πρόσωπο μία όμορφη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης και είναι κατάλληλο και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Εμείς το εκτιμήσαμε ένα τσακ παραπάνω γιατί έχει ακόμη τριπλή δράση ενάντια στην παραγωγή σμήγματος το μέγεθος των πόρων και τη γυαλάδα. Thumbs up λοιπόν!
Την εμμονή μας με τις μάσκες προσώπου πρέπει ως τώρα να την έχεις καταλάβει. Η μάσκα που μας έκλεψε την καρδιά το μήνα που πέρασε είναι η Matifying Mask από τη Lange. Είναι μία μάσκα πλούσια σε μέταλλα για βαθύ καθαρισμό και εξισορρόπηση της λιπαρότητας. Περιέχει πράσινη άργιλο, έλαιο αμυγδάλου, αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και βιταμίνη Ε, συστατικά δηλαδή που λατρεύουν τα λιπαρά δέρματα γιατί καθαρίζουν σε βάθος, σταθεροποιούν την έκκριση του σμήγματος και αφήνουν την επιδερμίδα ιδανικά ενυδατωμένη.
Ένα ακόμη αγαπημένο προϊόν στην κατηγορία περιποίηση προσώπου είναι η Panda’s Dream White Magic Cream από την Tony Moly. Ξεκινήσουμε από τη συσκευασία, ξέρουν σίγουρα να τραβάνε την προσοχή μας οι Κορεάτικες εταιρείες καλλυντικών. Πρόκειται για μία ενυδατική κρέμα που πραγματικά επαναφέρει τη λάμψη και τη φωτεινότητα ακόμη και στις πιο θαμπές επιδερμίδες. Τη βρίσκουμε ιδανική για να τη χρησιμοποιούμε το πρωί γιατί ενυδατώνει ικανοποιητικά, αλλά αφήνει το πρόσωπο matte, ακριβώς όπως το θέλουμε
πριν το μακιγιάζ μας.
Και περνάμε στο σώμα με ένα προϊόν που κάνει μαγικά. Το Massage Oil από τη σειρά σμίλευσης σώματος Aphrodite Body Sculpture της Fresh Line έπεισε εμάς – τις πιο δύσπιστες – ότι ένα τέτοιου τύπου προϊόν μπορεί όντως να λειτουργήσει ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, σε συνδυασμό βέβαια πάντα με σωστή διατροφή και άσκηση. Με σύνθεση ενισχυμένη με πλαγκτόν, καφεΐνη και ροζ πιπέρι έχει αδυνατιστική δράση και ορατά αποτελέσματα μετά από κάποιες χρήσεις. Είναι ένα λάδι σώματος βασισμένο στο αμυγδαλέλαιο και το ηλιέλαιο που προσφέρει και εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα σου. Και ναι, δουλεύει! Plus, μυρίζει τέλεια!
Και φυσικά ήρθε η ώρα να περάσουμε στο μακιγιάζ! Το πρώτο προϊόν μακιγιάζ που κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας και στο καθημερινό μας μακιγιάζ είναι ένα ρουζάκι από τη σειρά Art Couture της Artdeco. Το Satin Blush στην απόχρωση 30 έρχεται σε υπέροχη συσκευασία με δικό του καθρέφτη. Περιέχει στην ουσία τρεις αποχρώσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστά ή συνδυαστικά. Έχει σατινέ αποτέλεσμα, πολύ καλή απόδοση χρώματος και εξαιρετική διάρκεια.
Beauty Secret: Τις ημέρες που δεν είχαμε ιδιαίτερη όρεξη για πολλά πολλά στο μακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιούσαμε μία από τις αποχρώσεις του για να ζεστάνουμε λίγο την κόγχη, mascara και έτοιμες!
Το επόμενο αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ του Σεπτεμβρίου είναι σκέτη ομορφιά. Είναι η 3D Face Powder στην απόχρωση Sunkissed από τη σειρά Artistry της Amway. Είναι κι αυτό ένα ριγέ προϊόν με πολλές (έξι για την ακρίβεια) αποχρώσεις και πραγματικά η μία είναι πιο εντυπωσιακή από την άλλη. Πρόκειται στην ουσία για ένα προϊόν λάμψης. Φυσικά το χρησιμοποιήσαμε αναμειγνύοντας όλες τις αποχρώσεις σαν highlighter, αλλά υπήρξαν και μέρες (που τεμπελιάζαμε λίγο) και χρησιμοποιήσαμε κάποιες από τις αποχρώσεις ξεχωριστά σαν σκιές στο κινητό βλέφαρο. Είναι υπέροχα champagne, bronze και rose gold χρώματα, εσύ δεν θα έμπαινες στον πειρασμό;
Και τα αγαπημένα αυτού του μήνα επιβάλλεται να κλείσουν με το lip combo που κυριολεκτικά μας έγινε εμμονή μέσα στο Σεπτέμβριο. Είναι ένας συνδυασμός που θυμίζει φθινόπωρο χωρίς να είναι περιοριστικός, ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες. Σε καθημερινή βάση λοιπόν συνδυάσαμε το lip pencil από MAC στην απόχρωση Dervish με το κραγιόν Mehr από τη matte σειρά της MAC και το αποτέλεσμα είναι το κλασικό και πολυπόθητο your lips but better.
Αυτά ήταν όλα όσα ξεχωρίσαμε, αγαπήσαμε και χιλιοχρησιμοποιήσαμε εμείς μέσα στο μήνα που έφυγε. Πες μας οπωσδήποτε αν έχεις δοκιμάσει κι εσύ κάποιο από αυτά και πως σου φάνηκε, αλλά κυρίως πες μας τι αγάπησες εσύ μέσα στο Σεπτέμβριο για να παίρνουμε κι εμείς ιδέες και να ανακαλύπτουμε νέα προϊόντα.
Μέχρι το επόμενο post

 

2 Comments

  1. Vicky K 3 Οκτωβρίου 2016 at 11:20

    Αχ κορίτσια,πως σας καταλαβαίνω!Δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος…μέχρι να μπούμε σε μια τάξη!Υπέροχο το mac!!Θέλω να δοκιμάσω Tony Moly!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 21 Οκτωβρίου 2016 at 10:41

      Αξίζουν μια δοκιμή, ιδιαίτερα τα skincare και haircare προϊόντα τους! Άντε και καλή μας χρονιά!

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *