Αγαπημένα Οκτωβρίου 2017!

Ο φετινός Οκτώβρης ήταν ο μήνας που ξεκάθαρα ένωσε δύο εποχές. Στο πρώτο μισό του μήνα το καλοκαίρι ήταν εδώ με τις λιακάδες του και στο δεύτερο μισό του βγάλαμε βιαστικά τα jackets από τις ντουλάπες.

Τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε λοιπόν έχουν κάτι από καλοκαίρι ακόμη, αλλά και κάτι από φθινόπωρο. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικότερα.
Το Face & Body Scrub (prickly pear & dittany) από τη Messinian Spa είναι ένα απολεπιστικό προϊόν που μας έλυσε τα χέρια γιατί το έχουμε στο μπάνιο μας και το χρησιμοποιούμε τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο. Έχει κρεμώδη σύσταση και μυρωδιά που θυμίζει βότανα. Περιέχει ελαιόλαδο, κόκκους ελιάς, φραγκόσυκο και δίκταμο, τσάι του βουνού, χαμομήλι, αλόη και βαλσαμόχορτο. Απομακρύνει αποτελεσματικότατα τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος και την αφήνει απαλή και ενυδατωμένη. Κατά τη γνώμη μας, ανήκει στην κατηγορία της αρκετά έντονης απολέπισης. Αν λοιπόν η επιδερμίδα σου είναι ευαίσθητη, δεν θα σου προτείναμε να το χρησιμοποιήσεις στο πρόσωπο.
Όσον αφορά στην ενυδάτωση, λατρέψαμε το Renewal Dry Oil από τη σειρά Cleria της Pharmasept. Είναι ένα πολυχρηστικό ξηρό λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Εμείς το χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για την ενυδάτωση του σώματος. Έχει ενυδατική, καταπραϋντική και αντιγηραντική δράση. Βασικά συστατικά του είναι το έλαιο μαστίχας και το έλαιο καμέλιας. Αφήνει στην επιδερμίδα μία υπέροχη αίσθηση ενυδάτωσης χωρίς ίχνος λιπαρότητας και έχει ένα διακριτικό άρωμα που σε χαλαρώνει. Το θεωρούμε ιδανική λύση για τις μέρες που βιαζόμαστε και θέλουμε γρήγορη και αποτελεσματική ενυδάτωση μετά το ντους.
Το Eyelift Serum από την The Pionears ήταν όλο το μήνα ο σύμμαχός μας ενάντια στα κουρασμένα ματάκια. Είναι ένας ορός για στοχευμένη δράση στην περιοχή των ματιών. Έχει πολύ πλούσια σύνθεση, αλλά πολύ ελαφριά σύσταση, ιδανικός συνδυασμός για να αφήνει την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια ενυδατωμένη και ανανεωμένη. Στα βασικά συστατικά του θα βρεις έλαιο avocado και macadamia, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και ginseng. Βοηθά ιδιαίτερα με τα πρηξηματάκια και χαρίζει λάμψη.
Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις το AntiBlemish Solutions Liquid Makeup από την Clinique. Έχει λεπτόρρευστη, πολύ ελαφριά σύσταση και μεταξένια υφή. Απλώνεται και δουλεύεται πολύ εύκολα. Η σύνθεσή του είναι oil free και water based κι έτσι έχει matte, πουδρένιο αποτέλεσμα και εξαιρετική διάρκεια. Εμείς το έχουμε τεστάρει σίγουρα για κάτι περισσότερο από επτά ώρες. Προσφέρει πολύ καλή κάλυψη χωρίς να δείχνει βαρύ ή να δίνει το εφέ μάσκας. Όπως μάλιστα μαρτυρά και το όνομά του, μπορεί να καλύψει ελαφριές κοκκινίλες χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις concealer.
Μία αδυναμία στις λάμψεις και τα highlighters την έχουμε, το παραδεχόμαστε. Τον Οκτώβριο χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά το My Precious Glow στην απόχρωση 70, Cinderella Pink από την Erre Due. Είναι μία πούδρα λάμψης με λεπτή, μεταξένια υφή και σκόνη από πέρλες που αντανακλά ιδανικά το φως, χαρίζοντας μία κομψή, πολυτελή λάμψη στην επιδερμίδα. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε οπωσδήποτε και το υπέροχο ανάγλυφο σχέδιο και τη λαχταριστή μυρωδιά.
Το άρωμα του μήνα τώρα δεν ήταν ούτε καλοκαιρινό, ούτε φθινοπωρινό. Αν έπρεπε να το ταιριάξουμε σε μία εποχή, αυτή θα ήταν μάλλον η Άνοιξη. Εμείς όμως το ανακαλύψαμε και το αγαπήσαμε μέσα στον Οκτώβρη. Το Peony & Blush Suede από τη Jo Malone είναι το πιο γοητευτικό άρωμα που μπορείς να φανταστείς. Είναι φρέσκο και λουλουδάτο και ταυτόχρονα πολυτελές και αισθησιακό. Νότα κορυφής του είναι το κόκκινο μήλο, στις μεσαίες νότες του θα διακρίνεις παιώνια, γιασεμί, γαρύφαλλο και τριαντάφυλλο και στις νότες βάσης του το καστόρι και το σουέτ.
Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε εμείς αυτό τον Οκτώβρη. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά ή θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο; Εσύ ποιο beauty προϊόν αγάπησες περισσότερο μέσα στο μήνα που πέρασε;
Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *