Αγαπημένα Μαρτίου 2018

Ο Μάρτιος ήταν ένας μήνας που μας αρέσει πολύ. Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης πάντα μας κάνει να χαμογελάμε περισσότερο. Στο beauty κομμάτι του ο φετινός Μάρτιος είχε νέες ανακαλύψεις, είχε όμως και επιστροφές σε παλιότερα και κλασικά αγαπημένα.

Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα τα tops του μήνα που πέρασε.

 

Το Oil Balance Shampoo από την Orzene είναι το κλασικό αγαπημένο σαμπουάν στο οποίο επιστρέφουμε πολύ συχνά, όσα άλλα κι αν δοκιμάζουμε κατά καιρούς. Αγαπάμε την κλασική μυρωδιά των προϊόντων Orzene. Το συγκεκριμένο κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει τα μαλλιά κυριολεκτικά να τρίζουν από καθαριότητα. Κάτι που όσοι έχουμε λιπαρές ρίζες, που σπάνια τις νιώθεις πραγματικά καθαρέ, το εκτιμάμε πολύ. Μας αρέσει επίσης γιατί δεν αφήνει τα μαλλιά μας flat, αλλά τους δίνει όγκο, ενώ τους χαρίζει και πολύ όμορφη λάμψη.
Τη Nourish+ Body Lotion της G&H (από την Amway) ξεκάθαρα την αγάπησε το δέρμα μας. Περιέχει μέλι, shea butter και κολοκύθα. Τεστάραμε τη σύνθεσή της σε μία περίοδο που το δέρμα μας ήταν αρκετά ξηρό και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Έχει λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Νιώθεις όμως το σώμα σου ενυδατωμένο πραγματικά όλη μέρα. Έχει επίσης ελαφρύ, χαλαρωτικό άρωμα και super πρακτική συσκευασία με αντλία.
Στο μακιγιάζ των ματιών μας δεν κάναμε πολλούς πειραματισμούς. Τα περισσότερα looks του μήνα ήταν σε θερμές αποχρώσεις, που τους έχουμε αδυναμία, και η Naked Heat από την Urban Decay ήταν σχεδόν καθημερινή μας επιλογή. Είναι από τις λίγες φορές που σε μία παλέτα σκιών χρησιμοποιούμε πραγματικά όλες τις αποχρώσεις. Η Naked Heat περιέχει δώδεκα σκιές, mattes και shimmers, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί, του καφέ και του burgundy και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τόσο καθημερινά soft looks όσο και πιο εντυπωσιακά βραδινά. Αγαπήσαμε φυσικά και τη super συσκευασία. Αν είσαι fan των ζεστών αποχρώσεων στα μάτια, τότε είναι μία παλέτα που θέλεις να έχεις στη συλλογή σου. (Θα βρεις αναλυτικό review post και swatches
εδώ.)
Η πιο συχνή μας επιλογή eye look με τη Naked Heat ήταν κάποιο smoky, γι’αυτό κρατούσαμε συνήθως τα χείλη ουδέτερα και απαλά. Το κραγιόν που φορέσαμε περισσότερο από όλα είναι το Νο 05, Infinite Rose από τα Cream Lip Stains της Sephora. Είναι μία θερμή peachy απόχρωση που αν και έχει τη συνηθισμένη σύσταση των liquid lipsticks της σειράς, στεγνώνει δηλαδή matte, έχει και κάτι από την hot τάση των metallics, καθώς μοιάζει να περιέχει χρυσούς ιριδισμούς που το κάνουν να δείχνει περισσότερο satin. Όπως όλα τα cream lip stains, έχει πάρα πολύ καλή απόδοση και διάρκεια και είναι αρκετά άνετο στα χείλη.
Με το Duo Chromatic Illuminating Powder από τη NYX στην απόχρωση Twilight Tint κάναμε την ανατροπή στο μακιγιάζ μας. Κι αυτό γιατί δεν είναι ένα τόσο συνηθισμένο highlighter. Είναι ένα λευκό duo-chrome highlighter με πανέμορφους μπλε ιριδισμούς. Δεν έχει ιδιαίτερα διακριτική απόδοση, δίνει υπέροχη έντονη λάμψη και έχει πολύ καλή διάρκεια.

 

Το προϊόν – έρωτας του μήνα, που ήρθε στη ζωή μας για να μείνει, είναι το Double Wear StayinPlace Flawless Wear Concealer (στην απόχρωση 02, light medium) από την Estee Lauder. Είναι ένα concealer που προσφέρει ταυτόχρονα κάλυψη και φωτεινότητα. Δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές και μένει αναλλοίωτο στη θέση του όλη μέρα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά όλα όσα θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από ένα concealer και το βλέμμα μας δείχνει ξεκούραστο, ακόμη και τις πιο κουραστικές μέρες.
Το άρωμα του μήνα δεν μπορούσε παρά να είναι το London από τη Burberry. Στην απίθανη περίπτωση που δεν το έχεις μυρίσει, είναι ένα κλασικά λουλουδάτο άρωμα και συγχρόνως αριστοκρατικό, εκλεπτυσμένο και κομψό. Στις νότες κορυφής του το τριαντάφυλλο και το αγιόκλημα δένουν αρμονικά με φρουτένιες νότες μανταρινιού. Στην καρδιά του αρώματος ξεχωρίζουν νότες από γιασεμί, πεόνια και tiare. Ενώ η βάση του αφήνει μία βελούδινη, ζεστή  αίσθηση από σανδαλόξυλο, μόσχο και πατσουλί. Είναι ένα άρωμα με τη φρεσκάδα της Άνοιξης, νεανικό και ταυτόχρονα θηλυκό.
Αυτά είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε, αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε περισσότερο το Μάρτιο. Εσύ έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν ξεχώρισες εσύ αυτό το μήνα;
Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *