Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2018!

Γενικά το Φεβρουάριο τον λες λιγάκι βαρετό μήνα. Μετά από ένα Γενάρη που σηματοδοτεί την αρχή της νέας χρονιάς και σε έχει γεμίσει ενθουσιασμό για νέα ξεκινήματα, έρχεται, βλέπεις, ο Φεβρουάριος με το ανιαρό καθήκον να σου υπενθυμίσει πως οι γιορτές τελείωσαν και να σε “προσγειώσει” και πάλι σε ρυθμούς καθημερινότητας.

Ο φετινός Φεβρουάριος όμως, τουλάχιστον στο beauty κομμάτι του, ήρθε να κάνει για εμάς την ανατροπή. Οι αξιόλογες\ ανακαλύψεις ήταν πολλές κι έτσι καταλήξαμε να επιλέγουμε με δυσκολία μόνο οκτώ (ναι, οκτώ!) αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς για το μήνα που μόλις πέρασε! Πάμε λοιπόν να τα δούμε παρέα.

Η τονωτική λοσιόν από τη σειρά Fine Flowers της LOreal απευθύνεται σε κανονική έως μεικτή επιδερμίδα κι έτσι ως πολύ λιπαρές  τη δοκιμάσαμε με κάποια επιφυλακτικότητα. Όχι μόνο δεν βαραίνει την επιδερμίδα μας και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας, αλλά φαίνεται πως την ενυδατώνει τόσο όσο χρειάζεται και ταυτόχρονα την εξισορροπεί. Περιέχει εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο και λωτό, μυρίζει διακριτικά, αλλά πολύ όμορφα και αφήνει μία αίσθηση φρεσκάδας, άνεσης και απαλότητας στο δέρμα. Μας αρέσει τόσο που τις μέρες που μένουμε στο σπίτι χωρίς μακιγιάζ, πέρα από την κλασική πρωινή και βραδινή μας ρουτίνα περιποίησης, θα την εφαρμόσουμε στο πρόσωπό μας και κατά τη διάρκεια της μέρας για extra τόνωση και αναζωογόνηση.
P.S. Στα θετικά της σημείωσε και την τεράστια συσκευασία (400ml).
To Relief Spray από τη Desert Essence το βρήκαμε σε μία διαδικτυακή βόλτα μας στο eVitamins και το παραγγείλαμε μάλλον κατά λάθος, νομίζοντας πως είναι κάτι άλλο. Το Φεβρουάριο όμως έγινε ο καλύτερός μας φίλος. Πρόκειται για ένα μείγμα από εκχυλίσματα βοτάνων και tea tree oil που η εταιρεία προτείνει ως ανακουφιστικό και επουλωτικό για μικρογρατζουνιές, τσιμπήματα εντόμων, κουρασμένα πόδια και ηλιακά εγκαύματα. Εμείς όμως, περνώντας μέσα στο μήνα ένα άσχημο κρύωμα που εξελίχθηκε σε μία ακόμη χειρότερη λαρυγγίτιδα, το ψεκάζαμε στην περιοχή της μύτης και το πόσο γρήγορα και αποτελεσματικά αποσυμφορίζει το μπούκωμα και βοηθά την αναπνοή πραγματικά μας εξέπληξε. Εννοείται πως μυρίζει βότανα πολύ πολύ έντονα, πρέπει λοιπόν να αγαπάς αυτού του είδους τις μυρωδιές για να το αγαπήσεις.
*Φυσικά σκοπεύουμε στο μέλλον να το τεστάρουμε και στις κανονικές του χρήσεις.
Το 15 All in OneMultiTreatment Spray Mask από τη Selective Professional το ανακαλύψαμε στο updo.gr και είναι ένα προϊόν που δεν γίνεται να μην αγαπήσουν τα μαλλιά σου. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα leave-in προϊόν σε μορφή κρέμας και συσκευασία spray που προσφέρει στα μαλλιά μας όχι ένα, όχι δύο, αλλά δεκαπέντε διαφορετικά οφέλη. Είναι λοιπόν μία μάσκα πολυθεραπείας. Αναδόμηση, θρέψη, ενυδάτωση, προστασία από τον ήλιο αλλά και τη θερμότητα των εργαλείων styling, λάμψη, απαλότητα, λείανση και εύκολο ξεμπέρδεμα είναι κάποιες από τις δράσεις του. Επιπλέον, δεν βαραίνει την τρίχα και έχει πολύ ευχάριστο άρωμα, που εμάς μας θυμίζει ανδρική κολόνια. Είδαμε αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας χρήσεις και βρήκαμε την όλα-σε-ένα λογική του πολύ πρακτική για την καθημερινότητά μας.
Η κρέμα χεριών της σειράς Honeymania από τη The Body Shop αρχικά μας έκλεψε την καρδιά λόγω της μυρωδιάς της. Αν είσαι στην παρέα μας καιρό, σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως δεν μπορούμε να αντισταθούμε σε κανένα προϊόν περιποίησης που μυρίζει μέλι. Η συγκεκριμένη σειρά συνδυάζει το άρωμα του μελιού με αυτό των λουλουδιών και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη κρέμα χεριών τώρα, έχει και εξαιρετική σύσταση που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε κρέμα και gel και την κάνει να είναι ταυτόχρονα ελαφριά και μη λιπαρή, αλλά και αποτελεσματικά ενυδατική. Απορροφάται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα και το άρωμά της παραμένει στα χέρια για ώρα. Μόνη μας ένσταση είναι ότι θα τη θέλαμε και σε μεγαλύτερη συσκευασία.

 

Από τα αγαπημένα προϊόντα αυτού του μήνα δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείπει η Naked Skin Shapeshifter παλέτα της Urban Decay. Τη βρίσκεις στα Sephora. Εμείς επιλέξαμε την εκδοχή light medium shift και από τη μέρα που μπήκε στη συλλογή μας τη χρησιμοποιούμε καθημερινά. Είναι μία παλέτα με όλα όσα χρειάζεσαι για τις φωτοσκιάσεις και τις λάμψεις στο πρόσωπό σου. Περιέχει τέσσερα πουδρένια και πέντε κρεμώδη προϊόντα που έχουν όλα εξαιρετική ποιότητα, υπέροχη απόδοση και εντυπωσιακή διάρκεια. Η compact και ανθεκτική συσκευασία της, ο διπλός καθρέφτης που περιέχει και η έξυπνη επιλογή των αποχρώσεων, που σε καλύπτουν σχεδόν για όλο το μακιγιάζ του προσώπου σου, την κάνουν επίσης ιδανική για ταξίδια. Εμείς τις βιαστικές μας μέρες τη χρησιμοποιούμε και για το μακιγιάζ των ματιών μας.
*Μπορείς να βρεις αναλυτικότερο review post με swatches εδώ.

 

Η Goodbye Oil Pack powder από την ideeB ήταν στα περιεχόμενα ενός Memebox – τις ωραίες εκείνες εποχές που το Κορεατικό συνδρομητικό κουτί ομορφιάς εκτελούσε ακόμη αποστολές στην Ελλάδα. Έμεινε αρκετό καιρό στο συρτάρι των back-up προϊόντων μας γιατί δοκιμάζαμε κάποιες άλλες πούδρες, αλλά ξεκινήσαμε να τη χρησιμοποιούμε στις αρχές του Φεβρουαρίου και την αγαπήσαμε. Είναι μία πούδρα σε pressed μορφή (ενώ εμείς έχουμε μία περισσότερη αδυναμία στις loose πούδρες) και παρόλο που στη συσκευασία μοιάζει κάτασπρη, στην πραγματικότητα είναι σχεδόν διάφανη. Είναι ιδιαίτερα λεπτοαλεσμένη  και τη βρήκαμε ιδανική για σετάρισμα τόσο του concealer κάτω από τα μάτια όσο και ολόκληρου του προσώπου. Δεν μπαίνει αντιαισθητικά στις λεπτές γραμμές και δεν κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει βαρύ και “παστωμένο”. Δίνει μία όμορφη φυσική φωτεινότητα στην επιδερμίδα και το αγαπημένο μας εφέ “θολούρας” photoshop, ενώ ταυτόχρονα την κρατά matte για αρκετές ώρες. Να μην ξεχάσουμε να σου πούμε πω μυρίζει και πολύ όμορφα.
Και αφού μιλάμε για matte αποτέλεσμα, το Matte Finish Setting Spray της Nyx είναι σίγουρα η αγαπημένη μας οικονομική επιλογή σε setting spray. Ξέρεις πως λατρεύουμε το All Nighter της Urban Decay, αλλά όταν είσαι πολλές ώρες έξω από το σπίτι σε καθημερινή βάση σημαίνει πως χρειάζεται να χρησιμοποιείς setting spray κάθε μέρα και σε αυτή την περίπτωση το All Nighter είναι για εμάς λιγάκι βαρύ και αρκετά ακριβό. Στην αναζήτηση λοιπόν μίας πιο συμφέρουσας οικονομικά, αλλά εξίσου αποτελεσματικής λύσης, ανακαλύψαμε και αγαπήσαμε αυτό το setting spray της Nyx. To pump του ψεκάζει εύκολα και ομοιόμορφα το πρόσωπο, η σύστασή του είναι ελαφριά και “δένει” όμορφα όλα τα προϊόντα, χαρίζοντας matte, αλλά φυσικό αποτέλεσμα, που πραγματικά διαρκεί για περισσότερες από εννέα ώρες. Thumbs up λοιπόν!

 

Όταν πρόκειται για προϊόντα φρυδιών, ανήκουμε στην κατηγορία αυτών που παραμένουν πιστές στα μολύβια. Το Eye Brows pencil λοιπόν από τη MAC στην απόχρωση Lingering ήταν η βασική επιλογή μας όλο το Φεβρουάριο. Είναι ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών, που κυρίως αγαπήσαμε για την πολύ καλή του διάρκεια. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, καταλαβαίνεις πόσο το εκτιμάμε αυτό.  Επίσης έχει την τέλεια απόχρωση για το δικό μας χρώμα φρυδιών και η λεπτή του μυτούλα το κάνει πολύ πρακτικό και εύκολο στη χρήση. Σίγουρα μας λείπει λίγο το ότι δεν έρχεται με spoolie στην πίσω πλευρά, όπως πολλά μολύβια φρυδιών, αλλά το παραβλέπουμε, χρησιμοποιώντας ένα ανεξάρτητο spoolie. Πρέπει όμως να σου αναφέρουμε και ένα αρκετά αρνητικό για εμάς χαρακτηριστικό του. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική όταν το χρησιμοποιείς, γιατί αν το στρίψεις και βγάλεις περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζεσαι, δεν μπορείς να το στρίψεις αντίστροφα και να το βάλεις ξανά μέσα κι έτσι πηγαίνει χαμένο.

 

Κλείνοντας, θα σου μιλήσουμε για το προϊόν – αποκάλυψη του Φεβρουαρίου, για τη Velvet Touch Mascara από την Artdeco. Ας ξεκινήσουμε από την υπέροχα στολισμένη συσκευασία με τις βελούδινες λεπτομέρειες και ας συνεχίσουμε με το κωνικό τρίχινο βουρτσάκι που αγκαλιάζει τέλεια όλες τις βλεφαρίδες. Η εταιρεία την παρουσιάζει ως lengthening mascara, δηλαδή mascara για μήκος και όντως χαρίζει μήκος στις βλεφαρίδες. Τους χαρίζει όμως και εντυπωσιακό όγκο και super διαχωρισμό. Είναι μία ιδιαίτερα buildable mascara και μπορείς να τη “χτίσεις” όσο εσύ θέλεις, πετυχαίνοντας με την  ίδια ευκολία ένα ήπιο, καθημερινό αποτέλεσμα, αλλά και ένα εντυπωσιακό, δραματικό look. Δίνει επίσης πολύ μαύρο χρώμα και είναι εξαιρετικά ανθεκτική και μεγάλης διάρκειας. Την έχουμε τεστάρει για περισσότερες από δέκα ώρες και δεν μεταφέρεται στα βλέφαρα, δεν μουτζουρώνει και δεν τρίβεται κάτω από τα μάτια. Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς;
Αυτές λοιπόν ήταν οι ομορφιές που έκαναν το δικό μας Φεβρουάριο ένα τσακ πιο ξεχωριστό και έτσι κέρδισαν επάξια μία θέση σε αυτό το post. Έχεις δοκιμάσει κάτι από αυτά; Αν ναι, πως σου φάνηκε; Αν όχι, ποιο θα ήθελες να δοκιμάσεις; Και μην ξεχάσεις να μας πεις, ποιο προϊόν ομορφιάς ανακάλυψες και χρησιμοποίησες εσύ περισσότερο το μήνα που πέρασε.
Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *