3 Απλά Tips για Υπέροχα Φρύδια

Έχεις σίγουρα ακούσει πολλές φορές πως τα φρύδια είναι η “κορνίζα” του προσώπου μας και γι’αυτό είναι πολύ σημαντικά. Η αλήθεια είναι πως αυτό είναι ένα από τα κλισέ που ισχύουν.

Η τάση στα φρύδια τα τελευταία χρόνια τα θέλει φυσικά και γεμάτα, να πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο και να το αναδεικνύουν.

Λέμε, λοιπόν, ναι στα όμορφα, περιποιήμένα φρύδια και δεν τα παραμελούμε. Αρκούν άλλωστε τρία απλά βήματα για τη φροντίδα τους.

Δώσε σχήμα

Η αποτρίχωση με κερί, κλωστη ή τσιμπιδάκι είναι ένα απαραίτητο πρώτο βήμα για να σχηματίσεις τα φρύδια που ονειρεύεσαι. Η δική μας συμβουλή: Εμπιστεύσου αρχικά έναν ειδικό για το σχήμα των φρυδιών σου γιατί μετά θα σου είναι ευκολότερο να τα διατηρήσεις.

Ενυδάτωσέ τα

Ειδικά αν κάποια προηγούμενη δεκαετία παρασύρθηκες από τα trends και λέπτυνες υπερβολικά τα φρύδια σου, η ενυδάτωση είναι βασική για φυσικό και γεμάτο αποτέλεσμα. Δοκίμασε να εφαρμόσεις λίγες σταγόνες καστορέλαιο το βράδυ πριν ξαπλώσεις. Θα τα θρέψει και θα τα περιποιηθεί.

Γέμισέ τα

Γεμίζοντας τα φρύδια σου με το σωστό προϊόν θα τους δώσεις την ένταση που χρειάζονται. Μπορείς να διαλέξεισ βαφή, σκιά, μολύβι, πομάδα ή mascara/gel ή ακόμη και να τα συνδυάσεις. Το σημαντικό είναι να βρεις μία απόχρωση κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σου.

Δικά μας αγαπημένα προϊόντα για τα φρύδια τον τελευταίο καιρό είναι το Brow Ultra Slim μολύβι από τη Maybelline και το Make Me Brow gel από την Essence.

Στο θέμα των φρυδιών λοιπόν θα επιμείνουμε στην απλότητα. Ανάδειξε τη φυσική τους ομορφιά και αυτά θα κάνουν το πρόσωπό σου να δείχνει ακόμη πιο φρέσκο.

Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *