Ένας παράδεισος για coffee lovers #Lavazza

Η μέρα σου ξεκιναει καλύτερα όταν ξεκινάει με ένα καλό καφέ.

Πριν από μερικές μέρες είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στον αρωματικό κόσμο της Lavazza και να μάθουμε τα μυστικά των 120 χρόνων της ιστορίας του καλού καφέ.

Με τις ρίζες της στην Ιταλία, αλλά και με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες, μία από τις οποίες είναι και η δική μας, η Lavazza αγαπά να καινοτομεί.

Στην εκδήλωση λοιπόν παρακολουθήσαμε τον Mirko Giordano, εκπαιδευτή της Lavazza, να δημιουργεί χαβιάρι (bubbles) καφέ και δοκιμάσαμε pop corn με γεύση καφέ.

Απολάυσαμε τον αγαπημένο μας καφέ με θέα τη θάλασσα και μπήκαμε σε summer mood με τα καλοκαιρινά καπέλα που δημιούργησε η σχεδιάστρια Ντέπυ Μπουρνάζου.

Αργότερα, ο mixologist Θέμος Κοντοδήμας μας ετοίμασε τρία special coffeetails που μας ξετρέλαναν. Το φρουτώδες Alcoholic Passion Me με κρύο καφέ και passion fruit, το The Coffeetail Spritz που συνδυάζει ιδανικά τη γεύση του καφέ με το Aperol και το Lavazza Martini που έγινε το αγαπημένο μας.

Όπως κατάλαβες, η Lavazza μεταμόρφωσε το Private House Island Athens Riviera σε ένα παράδεισο για τους λάτρεις του καφέ. Εσύ αλήθεια πόσο coffee lover είσαι;

Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *