Lash Primer: Αξίζουν μία θέση στο μακιγιάζ σου;

Το lash drama μου στο έχω σίγουρα ξαναπεί, καθώς γκρινιάζω συχνά για αυτό, αλλά θα στα πω ξανά εν συντομία γιατί αυτό είναι που με οδήγησε στο να δοκιμάσω τα lash primer.

Οι βλεφαρίδες μου δεν ήταν ποτέ σούπερ εντυπωσιακές από μόνες τους γιατί μπορεί να ήταν πάντα σχετικά πυκνές και μακριές, ήταν όμως και καθοδικές και ξανθούλες. Αυτά τα δύο βέβαια ήταν δύο θεματάκια που μία καλή μάσκαρα μπορούσε σχετικά εύκολα να μου λύσει. ‘Ολα αυτά όμως πριν τη δεύτερη εγκυμοσύνη που ήρθε και τις “εξαφάνισε”. Οι βλεφαρίδες μου άρχισαν να σπάνε, να αραιώνουν, να αποδυναμώνονται. Ειλικρινά οριακά ήταν εκεί. Αν δεν το έχεις ξανακούσει, είμαι εδώ δυστυχώς για να σου το επιβεβαιώσω, ναι, η εγκυμοσύνη (όσο υπέροχη κι αν είναι) μπορεί να τα κάνει αυτά. Αν το έχεις πάθει κι εσύ, αλλά έχεις ανακαλύψει το μαγικό μυστικό της επανόρθωσης, γράψτο μου για να με σώσεις.

Για να σε προλάβω, δοκίμασα φυσικά διάφορους ορούς για ενδυνάμωση, κάποιους πιο οικονομικούς και κάποιους αρκετά ακριβούς, όπως και πιο “φυσικές” λύσεις όπως το καστορέλαιο. Δεν είδα θαύματα. Μετά τη γέννα ωστόσο υπήρξε (νομίζω) κάποια βελτίωση, χωρίς όμως να επανέλθουν πλήρως στην προηγούμενη κατάστασή τους.

Και κάπως έτσι φτάνω στο τώρα, που ομολογώ πως έχω βαρεθεί και δεν χρησιμοποιώ πια serum ή έλαια. Νιώθω όμως ακόμη πως η μάσκαρα δεν μου αρκεί. Κι έτσι μπήκαν στη ζωή μου τα lash primer ή αλλιώς οι βάσεις για τη μάσκαρα. Κι επειδή έχω ήδη πλατιάσει θα σου πω εκ των προτέρων πως η δική μου γνώμη είναι πως αξίζουν μία θέση στο μακιγιάζ σου αν θέλεις πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου.

Τι είναι όμως τα lash primer;

Είναι στην ουσία μάσκαρα με λευκό χρώμα που εφαρμόζεις πριν την κανονική σου μάσκαρα για αύξηση του όγκου και του μήκους των βλεφαρίδων.

Εγώ δοκίμασα τρία αρκετά οικονομικά προίόντα της κατηγορίας και σου τα δείχνω με σειρά προτίμησης.

Το Lash Paradise Primer της L’Oreal κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι το μέχρι τώρα αγαπημενο μου.

Το Volume Booster Lash Primer της Essence θα το βρεις περίπου στο ένα τρίτο της τιμής αυτού της L’Oreal και επίσης μου αρέσει πολύ.

Το Lash Primer της Golden Rose βρίσκεται κάπου στο μέσο των άλλων δύο από άποψη τιμής, αλλά σαν αποτέλεσμα μου άρεσε κάπως λιγότερο.

Επειδή, όπως καταλαβαίνεις, έκανα άπειρες δοκιμές και αμέτρητα τεστ, πρέπει να σου πω πως πάρα πολύ μεγάλη σημασία για την απόδοσή τους και το τελικό αποτέλεσμα έχει ο τρόπος που θα τα εφαρμόσεις. Σε εμένα λειτούργησε καλύτερα από όλα το εξής: Εφαρμόζω μία στρώση από το primer και του δίνω λίγο χρόνο να στεγνώσει. Έπειτα εφαρμόζω δεύτερη στρώση από το primer και πάλι περιμένω λίγο να στεγνώσει. Τέλος, εφαρμόζω μία ή και δύο στρώσεις από τη μάσκαρά μου. Το αποτέλεσμα αλήθεια πάντα με δικαιώνει και αξίζει τα δυο-τρία επιπλέον λεπτάκια που αφιερώνω στο μαικιγιάζ μου.

Εσύ για πες μου, ποιο είναι το δικό σου lash story; Χρησιμοποιείς στο μακιγιάζ σου lash primer; Έχεις κάποιο άλλο να μου προτείνεις;

Τζένη

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *