Ξηρά χέρια; Όχι πια!

Σίγουρα έχεις ακούσει πως τα χέρια μας είναι αυτά που πραγματικά αποκαλύπτουν την ηλικία μας. Μην ξεχνάς πως είναι ένα σημείο συνέχεια εκτεθειμένο στις αλλαγές του καιρού, το νερό, ακόμη και τα απορρυπαντικά.

Αν λοιπόν τα νιώθεις ξηρά και αφυδατωμένα, ειδικά τώρα το χειμώνα, μην τα παραμελείς. Φρόντισέ τα.

Αυτά είναι τα δικά μας τρία (και ένα) tips για απαλά και ενυδατωμένα χέρια:

  • Μην ξεχνάς τα γάντια σου όταν ασχολήσε με τις δουλειές του σπιτιού.
  • Μην πλένεις ποτέ τα χέρια σου με πολύ ζεστό νερό.
  • Ενυδάτωσέ τα συχνά μέσα στη μέρα. Το δικό μας κόλπο είναι να αφήνουμε μία κρέμα χεριών στο κομοδίνο, στην τσάντα μας, αλλά και στο μπάνιο δίπλα στο σαπούνι, για να μην την ξεχνάμε ποτέ.
  • Αν τα χέρια σου είναι πολύ πολύ ξηρά και έχεις ανάγκη ανάπλασης και βαθιάς θρέψης, κάνε τη κρέμα χεριών σου μάσκα νυκτός. Άπλωσε μία γενναιόδωρη ποσότητα, φόρεσε γάντια και πέσε για ύπνο. Το επόμενο πρωί το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Φέτος ανακαλύψαμε τις κρέμες χεριών της Vivian Gray και πραγματικά τις αγαπήσαμε. Έρχονται σε πολλά και όμορφα αρώματα για να βρεις το αγαπημένο σου ή να τις εναλλάσσεις όπως εμείς. Περιποιούνται αποτελεσματικά τα χέρια και τα αφήνουν απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς να είναι λιπαρές. Μπορείς να τις βρεις σε συσκευασία με αντλία για το μπάνιο, αλλά και σε μικρότερη συσκευασία σωληνάριο για να τις έχεις πάντα και παντού μαζί σου.

Μήπως ήρθε η ώρα να προσφέρεις στα χέρια σου τη φροντίδα που τους αξίζει;

Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *