Αγαπημένα Μαρτίου 2015!

Καλό μήνα και από εδώ! Αποχαιρετάμε πλέον επίσημα τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, αν και Άνοιξη ακόμη δεν έχουμε πολυδεί. Εμείς πάντως έχουμε μπει στο ανοιξιάτικο mood μας και θα καλωσορίσουμε τον Απρίλη δείχνοντάς σου τα προϊόντα που αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στον προηγούμενο μήνα.

Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα το top 5 του Μαρτίου.
#1 On and On Bronze, Color Tattoo – Maybelline

 

Οι Color Tattoo είναι η αγαπημένη μας επιλογή όταν θέλουμε ένα μακιγιάζ που μοιάζει εντυπωσιακό, αλλά είναι απλό και γρήγορο γιατί δεν έχουμε χρόνο. Και ο Μάρτης ήταν ένας μήνας με πολλές βιαστικές μέρες και πολλά τέτοια μακιγιάζ. Αυτή που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο ήταν το Νο 035, On and On Bronze, μία υπέροχη ευκολοφόρετη bronze απόχρωση με κρεμώδη
σύσταση και καταπληκτική διάρκεια. Αξίζει σίγουρα να την τσεκάρεις. Και για να πας στα μαγαζιά διαβασμένη μπορείς να δεις όλη την color tattoo συλλογή μας εδώ.
#2 Maxi Coverage Powder – Radiant

 

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, καταλαβαίνεις την εμμονή μας με τις πούδρες. Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά την Maxi Coverage Powder της Radiant στην απόχρωση 03, Beige. Δεν είναι η πούδρα που θα σου προτείναμε για να σετάρεις το μακιγιάζ σου γιατί, χρησιμοποιώντας τη πάνω από το foundation σου, το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον caky. Προσφέρει όμως από μόνη της αρκετή κάλυψη, ώστε να είναι η ιδανική επιλογή για τις μέρες που ‘δεν έχεις πολλά να κρύψεις’ και δεν θέλεις μία full-coverage βάση, αλλά κάτι πιο ελαφρύ και φυσικά matte.

 

#3 Precision Eyeliner in Dark Blue – Golden Rose

 

Αγαπάμε το eyeliner. Λεπτή ή πιο δραματική γραμμή, με ή χωρίς flick, το eyeliner είναι σίγουρα η πινελιά που μπορεί να κάνει ένα look ξεχωριστό. Βέβαια για πολλές η εφαρμογή του είναι ένας μικρός μπελάς. Για εμάς μία super ανακάλυψη στις αρχές του Μάρτη ήταν τα precision eyeliners σε μορφή στυλό από τη Golden Rose. Κάνουν την εφαρμογή πανεύκολη, ακόμη κι αν δεν είσαι τόσο εξοικειωμένη, έχουν τέλεια απόδοση χρώματος, δεν μουτζουρώνουν και διαρκούν μέχρι να αποφασίσεις εσύ να τα αφαιρέσεις. Σπεύσαμε να αποκτήσουμε και τις τέσσερις αποχρώσεις και θα τις δεις σύντομα σε αναλυτικό review post, αλλά αυτή που φορέσαμε περισσότερο το Μάρτη ήταν η dark blue, ένα υπέροχο navy μπλε χρώμα.
#4 English Dawn White Gardenia Fragrance Mist – The Body Shop
Ναι, από την πρώτη κιόλας μέρα του Μάρτη (κι ας ήταν συννεφιασμένη και βροχερή) εμείς βιαζόμασταν να φέρουμε την Άνοιξη. Το άρωμα που επιλέξαμε λοιπόν σχεδόν σε καθημερινή βάση ήταν το body mist από τη The Body Shop με μυρωδιά λευκής γαρδένια. Λουλουδάτο, δροσερό και ταυτόχρονα μυστηριώδες και ταξιδιάρικο, μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο ανοιξιάτικο; Σαν body  mist δεν έχει τη μέγιστη διάρκεια, αλλά το έχεις εύκολα στην τσάντα σου και το φρεσκάρεις όποτε θέλεις. Για αν δεις όλη τη συλλογή μας από fragrance mists της The Body Shop click εδώ.
#5 Dry Fast Top Coat – Seche Vite
Στα νύχια μας (μάλλον πάλι στην προσπάθειά μας να φέρουμε την Άνοιξη) αλλάξαμε πολλά χρώματα μέσα στο Μάρτη. Παραμείναμε όμως πιστές σε μία ακόμη σχετικά πρόσφατη ανακάλυψή μας, το Dry Fast Top Coat Seche Vite. Μπορεί να είμαστε οι τελευταίες που το ανακάλυψαν, αλλά είναι πλέον αγάπη και θα βρίσκεται πια μόνιμα στη συλλογή μας. Στεγνώνει κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα, δίνει μία πολύ όμορφη λάμψη στο βερνίκι και το κάνει να κρατάει για πέντε-έξι μέρες, που για τα δικά μας νύχια είναι ρεκόρ.
Αυτά λοιπόν είναι τα πέντε προϊόντα που κατάφεραν αν μπουν στην πρώτη πεντάδα των αγαπημένων μας για το μήνα που πέρασε. Πρέπει όμως να σου μιλήσουμε και για δύο extras!
#6 Τα κινητά τηλέφωνα δεν ήταν ποτέ η αδυναμία μας, δεν τα αλλάζουμε συχνά και δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με αυτά. Στις αρχές του Μάρτη όμως αποχαιρετήσαμε και οι δύο τα παλιά μας τηλέφωνα (που αποφάσισαν να μας εγκαταλείψουν ταυτόχρονα) και αποκτήσαμε το Microsoft Lumia 535. Έρωτας με την πρώτη ματιά! Έχει όλα όσα ψάχναμε κι ακόμη περισσότερα. Η μόνη μας διαφωνία πλέον είναι αν είναι ωραιότερο σε λευκό ή σε μαύρο.
#7 Και φυσικά δεν γίνεται να σε αφήσουμε χωρίς αγαπημένη σειρά. Αχ, αυτά τα αγόρια του Supernatural! Αν δεν έχεις γνωριστεί ακόμη με τους Sam και Dean Winchester, να ξέρεις είναι έρωτας εδώ και όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά δέκα ολόκληρες seasons. Είναι κυνηγοί του υπερφυσικού και φυσικά δεν λείπουν βρικόλακες, λυκάνθρωποι, μάγισσες, φαντάσματα, άγγελοι και δαίμονες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Μην ξεχάσεις νa μας αφήσεις τη γνώμη σου αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που αναφέραμε και φυσικά να μας πεις με ποιο προϊόν ‘κόλλησες’ εσύ το μήνα που πέρασε και πιστεύεις πως πρέπει να το δοκιμάσουμε.

 

Μέχρι το επόμενο post

 

24 Comments

  1. Demy V 3 Απριλίου 2015 at 11:30

    Τι όμορφο χρώμα το on and on bronze!! Ότι πρέπει για άνοιξη και καλοκαίρι!! Φιλάκια!!

    Reply
  2. ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΑ 3 Απριλίου 2015 at 11:45

    Πολυ ομορφα όλα…το eye liner απο golden rose απο που το πηρατε; Ψαχνω αυτη την αποχρωση και δε τη βρισκω.

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Απριλίου 2015 at 21:48

      Τα βρήκαμε στα Patistas Perfumeries. είχε και τις τέσσερις αποχρώσεις.

      Reply
  3. Maria Pandremmenou 3 Απριλίου 2015 at 11:57

    το μπλε eyeliner ειναι και δικο μου αγαπημενο! θα τσεκαρω σιγουρα το topcoat, γιατι τωρα πηρα την θεραπεια για τα νυχια μου που σπανε πανευκολα.για τα προιοντα radiant τι να πω? τα λατρευω ολα! για να δουμε, θα ερθει φετος η ανοιξη ή θα παμε κατευθειαν στο καλοκαιρι….

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Απριλίου 2015 at 21:56

      Το top coat αξίζει να το δοκιμάσεις. Ποια θεραπεία πήρες; Της Peggy Sage κάνει τέλεια δουλειά! Η Radiant αν και όχι τόσο διαφημισμένη είναι εξαιρετική εταιρεία. Άνοιξη; Τι είναι αυτό; χιχι!

      Reply
  4. Georgia Vasiliadou 3 Απριλίου 2015 at 16:04

    Πολύ όμορφο το post σας και πάλι! Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει το eyeliner! Έχω δοκιμάσει τα body mist από TBS, εγώ έχω αυτό με το γιασεμί στο πορτοκαλί μπουκαλάκι! Τον προηγούμενο μήνα, δοκίμασα, αγάπησα και τελείωσα μια ενυδατική από nivea, από αυτές που ξεβγάζονται, με άρωμα cocoa!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Απριλίου 2015 at 21:57

      Ευχαριστούμε πολύ! Αχ, όντως πάρα πολύ ωραία αυτή η ενυδατική για το μπάνιο από τη Nivea και βολικότατη.

      Reply
  5. NatalieDouka 3 Απριλίου 2015 at 16:17

    Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα eyeliner σε μορφή στυλό οπότε ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για αυτό της Golden Rose! Υπέροχο χρώμα, ωραία, λεπτή μύτη που σίγουρα θα με βολέψει

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2015 at 11:54

      Είναι τρομερά βολικό. Σύντομα θα επανέλθουμε με review και λεπτομέρειες για όλες τις αποχρώσεις. 🙂

      Reply
  6. vasiliki vaso 3 Απριλίου 2015 at 16:43

    αυτη τη σκια θελω πολυ να τη δοκιμασω..φαινεται υπεροχη..επισης θελω πολυ να μυρισω αυτο το αρωματακι των TBS..Κατι μου λεει οτι θα μου αρεσει

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2015 at 11:54

      Αν τα δοκιμάσεις, περιμένουμε τις εντυπώσεις σου! Φιλιά!

      Reply
  7. Alexandra Alexandridou 3 Απριλίου 2015 at 17:20

    Τα color tattoo της Maybelline είναι υπέροχα!! Έχω αυτήν την απόχρωση και ήταν η εύκολη λύση όταν βιαζόμουν και ήθελα να τονίσω τα μάτια! Δοκιμάστε και την απόχρωση 70 που είναι ένα μπορντο-καφε χρώμα απίστευτο! 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2015 at 11:56

      Μάλλον λες την Metalic Pomegranate και έχεις απόλυτο δίκιο, είναι τέλεια!

      Reply
  8. Effie A. 3 Απριλίου 2015 at 19:17

    καλό μήνα κορίτσιααα :* ξεχώρισα τη σκιά από maybelline! θα την ψάξω σίγουρα τωρα που ανοίγει ο καιρος! λατρεύω τέτοιες αποχρώσεις για το καλοκαίρι 😀

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2015 at 11:58

      Καλό μήνα, Έφη!!! Είναι υπέροχες, αλλά κάποια κοπέλα στη σελίδα μας είπε ότι της κατάργησαν! 🙁

      Reply
  9. Natts Ts 3 Απριλίου 2015 at 21:40

    μου άρεσε πολύ το eyeliner της Golden Rose, θα το ψάξω! 😉

    Reply
  10. Omorfh Kathe Mera 5 Απριλίου 2015 at 08:40

    Το Seche Vite είναι τόοοοοσο τέλειοοοοοοοοοοοοοο!!!!

    Reply
  11. Lila Amanatidou 5 Απριλίου 2015 at 18:26

    Πολύ όμορφα όλα κορίτσια…Color Tattoo θέλω πολύ να δοκιμάσω, ειδικά η μπρονζέ νομίζω πως θα είναι τέλεια για καλοκαίρι 🙂
    Πάω να τσεκάρω την συλλογή σας με color tattoo σκιές, φιλάκια πολλά!

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *