Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2015!

Καλό μήνα! Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε επίσημα έναν ακόμη Σεπτέμβρη. Και ναι! Ένας Σεπτέμβρης με καθημερινά δεκάωρα στη δουλειά τελείωσε κι εμείς καταφέραμε να επιβιώσουμε (χειροκροτήματα και ζητωκραυγές!) Οι ρυθμοί του Σεπτέμβρη είναι πάντα γρήγοροι και τα ωράρια πιεστικά. Και γι’αυτό τα προϊόντα που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο μέσα στο μήνα είναι προϊόντα που μας βοήθησαν να μειώσουμε τους χρόνους τόσο στο καθημερινό μας μακιγιάζ όσο και στην περιποίησή μας.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα και να σου εξηγήσουμε γιατί τα χρειάζεσαι στη ζωή σου.
#1 Cleanse away – Facial Cleansing Oil – That’s Better
Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και ακούς για λάδια καθαρισμού, κρατάς μικρό καλάθι. Πόσο λάθος! Το συγκεκριμένο είναι ένα λάδι καθαρισμού προσώπου και ματιών και είναι το μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιήσαμε για το ντεμακιγιάζ μας όλο το μήνα. Η σύστασή του διαλύει το μακιγιάζ, χρησιμοποιώντας το σε στεγνό πρόσωπο. Μόλις έρθει σε επαφή με το νερό γίνεται λευκό και γαλακτώδες και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Αντιθέτως, νιώθεις το δέρμα σου καθαρό και ενυδατωμένο. Βασικό συστατικό του είναι το αντιοξειδωτικό acai berry. Αν θέλεις κι άλλους λόγους για να το δοκιμάσεις, να σου πούμε πως, χρησιμοποιώντας τέσσερα πατήματα της αντλίας κάθε μέρα για ένα ολόκληρο μήνα, διαπιστώσαμε πως μάλλον θα χρειαστούμε αιώνες για αν το τελειώσουμε. Από εμάς, παίρνει επάξια το βραβείο της θετικής έκπληξης του μήνα!
#2 Optimum Oil Repair Conditioner – Orzene
To conditioner της σειράς Optimum Repair από την Orzene είναι ένα ακόμη προϊόν που μας έκανε να αναθεωρήσουμε τη γνώμη μας για μία ολόκληρη κατηγορία προϊόντων. Με μακριά μαλλιά σε στάδιο επανόρθωσης από την απόλυτη καταστροφή του χρόνιου ντεκαπάζ, είχαμε αφαιρέσει τελείως τα conditioners από τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών μας. Θεωρούσαμε πως δεν τους προσφέρουν τίποτα και τα είχαμε αντικαταστήσει σε κάθε λούσιμο με μάσκες. Το συγκεκριμένο όμως έπεσε τυχαία στα χέρια μας και το αγαπήσαμε από την πρώτη χρήση. Λειτούργησε στα μαλλιά μας περισσότερο σαν μάσκα, τα άφησε ευκολοχτένιστα, απαλά και εμφανώς πιο λαμπερά και ενυδατωμένα, χωρίς να τα βαραίνει. Κι όλα αυτά σε λίγα μόλις λεπτά. Ενώ το ιδιαίτερο άρωμά του (κλασικό σε όλα τα προϊόντα Orzene) μένει στα μαλλιά μέχρι και την επόμενη μέρα. Thumbs up λοιπόν για το conditioner που κάνει τα μαγικά μιας μάσκας μαλλιών.
#3 Sweet Lemon Shower Gel – The Body Shop
Βασικά χαρακτηριστικά του είναι ο πλούσιος αφρός και ο αποτελεσματικός καθαρισμός, αλλά δεν είναι αυτά που κατάφεραν αν το φέρουν στα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου. Αυτό το γλυκόξινο άρωμα λεμονιού, που θυμίζει κάτι από τα cocktails του καλοκαιριού, είναι φρέσκο και τόσο αναζωογονητικό που το κάνει ιδανικό για τα πρωινά ντους τις μέρες που το ξυπνητήρι χτύπησε πιο νωρίς απ’ότι θα ήθελες και ψάχνεις κάτι να σε ξυπνήσει.
#4 Rouge Edition Velvet in 07 – Bourjois
Τα υγρά κραγιόν της Bourjois έχουν ξαναμπεί στα αγαπημένα παλιότερου μήνα και μπορείς να δεις το αναλυτικό review post εδώ. Μέσα στο Σεπτέμβρη η καθημερινή επιλογή μας για τα χείλη
ήταν σταθερή και ήταν η 07, Nude-ist, μία φυσική απόχρωση με κάτι από nude και κάτι από τριανταφυλλί, που κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και ταιριάζει αρμονικά με όποιο μακιγιάζ κι αν επιλέγαμε για τα μάτια. Στα πλεονεκτήματά του πρέπει αν αναφέρουμε την εξαιρετική απόδοση χρώματος με ένα πέρασμα, το matte αποτέλεσμα, την ικανοποιητικότατη διάρκεια, την εύκολη εφαρμογή και την ελαφριά, βελούδινη υφή. Αν αγαπάς τα υγρά κραγιόν, το συγκεκριμένο είναι ένα must have για τη συλλογή σου.
#5 Lip Pencil in Half Red – MAC
Μπορεί τα κραγιόν της MAC να τα παραμελήσαμε λίγο αυτό το μήνα για χάρη του rouge edition velvet, αλλά σχεδόν πάντα το συνδυάζαμε με το μολύβι χειλιών της MAC στην απόχρωση half red. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση με κάτι από nude, κάτι από καφέ και κάτι από κόκκινο. Κάποιες μέρες επιλέξαμε να το φορέσουμε μόνο του γιατί δίνει ένα φθινοπωρινό your lips but better αποτέλεσμα και φυσικά είναι πολύ σταθερό.
#6 Luxury Waterproof Eye Pencil in 23 – Erre Due
Την αδυναμία μας στα μολύβια ματιών της Erre Due την έχουμε δηλώσει αρκετές φορές. Στο μακιγιάζ των ματιών μας το Σεπτέμβριο κυριάρχησε το Νο 23 από τη σειρά Luxury Waterproof Eye
Pencils. Είναι μία γλυκιά καφέ-σοκολατί απόχρωση που σου δίνει άπειρες επιλογές. Για το μακιγιάζ της δουλειάς το χρησιμοποιούσαμε ελαφρά σβησμένο στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και την εξωτερική γωνία του ματιού και έδινε ζεστασιά, τονίζοντας το βλέμμα (χωρίς να το σκληραίνει, όπως θα έκανε ένα μαύρο μολύβι.) Ενώ για πιο βραδινά looks το απλώναμε με τα δάχτυλα
σε όλο το κινητό βλέφαρο για ένα εύκολο και γρήγορο smoky αποτέλεσμα. Τι το κάνει να ξεχωρίζει; Έχει απίστευτη απόδοση χρώματος και βουτυρένια υφή που το κάνει πολύ εύκολο να δουλευτεί, αλλά μόλις στεγνώσει είναι ότι πιο σταθερό μπορείς να φανταστείς και θα μείνει αναλλοίωτο στη θέση του μέχρι να αποφασίσεις εσύ να το αφαιρέσεις.
Και φυσικά δεν θα σε αφήσουμε χωρίς τα non-beauty αγαπημένα του μήνα.
Η Κρητική μουσική έχει γίνει σίγουρα μία από τις μόδες των τελευταίων χρόνων. Στο Νο 7 μας όμως θα βρεις μία φωνή που ξεπερνά τις μόδες και δεν μπαίνει σε καλούπια και κατηγορίες. Οι συναυλίες του βγαίνουν sold out πριν καν διαφημιστούν και αν είσαι από τους τυχερούς που πρόλαβαν να αγοράσουν το μαγικό χαρτάκι της εισόδου, έχεις εγγυημένη μία αξέχαστη μουσική εμπειρία. Το επόμενο πρωί θα σε βρει σε αφωνία και ακινησία, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο λόγος για το φαινόμενο Γιάννης Χαρούλης, που έχει γίνει η μουσική μας εμμονή, και ένα σου λέμε με σιγουριά, αν τον ακούσεις να ερμηνεύει τον Ερωτόκριτο live, θα γίνει και δική σου.
Στο Νο 8 εννοείται πως σου έχουμε μία νέα πρόταση για σειρά. Το Forever δυστυχώς έμεινε στη μία μόνο σεζόν (22 επεισόδια), έκλεισε όμως  τον κύκλο του ικανοποιητικά και δεν μας άφησε
με χιλιάδες αναπάντητες απορίες, όπως άλλες αγαπημένες, αλλά άδοξα ‘κομμένες’ σειρές. Ο Ioan Gruffud είναι ο Dr Henry Morgan, ιατροδικαστής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Δεν μελετά τους νεκρούς με μόνο σκοπό να λύσει τις αστυνομικές υποθέσεις, αλλά και για να λύσει το μυστήριο που τον ακολουθεί εδώ και 200 χρόνια και να βρει την εξήγηση της δικής του αθανασίας. Φυσικά υπάρχει μόνο ένας πιστός φίλος που γνωρίζει το μυστικό του και ο Henry καλείται να λύσει μία νέα υπόθεση σε κάθε επεισόδιο. Τα 200 χρόνια εμπειρίας του του έχουν δώσει εκπληκτικές παρατηρητικές ικανότητες που συχνά θυμίζουν λίγο από Sherlock Holmes. Οι αστυνομικές υποθέσεις και οι αποκαλύψεις για το τεράστιο παρελθόν του δίνουν στη σειρά κάτι από μυστήριο και φυσικά δεν λείπει το χιούμορ, η περιπέτεια, αλλά και το συναίσθημα. Πρέπει οπωσδήποτε να τη βάλεις στη λίστα με τα προσεχώς σου.
Αυτά ήταν όλα όσα ξεχωρίσαμε εμείς το μήνα που πέρασε. Όπως πάντα, περιμένουμε να μας πεις αν έχεις κι εσύ δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα και πως σου φάνηκε, αλλά και τι ξεχώρισες και αγάπησες εσύ μέσα στο Σεπτέμβριο.

 

Μέχρι το επόμενο post

 

6 Comments

  1. Martina Kappa 1 Οκτωβρίου 2015 at 22:10

    Φανταστικό post κορίτσια! Ζήλεψα το λαδάκι καθαρισμού και το shower gel! Μα πώς μου έχει ξεφύγει το sweet lemon?! Τρελαίνομαι για αυτού του είδους τις γλυκοξινες μυρωδιές!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Οκτωβρίου 2015 at 21:27

      Πωπω! Αν σου αρέσουν αυτές οι μυρωδιές επιβάλλεται να το δοκιμάσεις! Και το λαδάκι καθαρισmού εξαιρετικό απλά. 🙂

      Reply
  2. Stevi DABL 2 Οκτωβρίου 2015 at 15:37

    Το συγκεκριμένο conditioner το αγαπώ και εγώ, όπως και τη μάσκα, να την τσεκάρετε! Πολύ όμορφο χρώμα το υγρό κραγιόν της Bourjois! Αχ τα μολύβια από Erre Due είναι αγαπημένα και η συγκεκριμένη απόχρωση είναι πολύ ωραία! Φιλιά κορίτσια μου 🙂 x

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Οκτωβρίου 2015 at 21:30

      Θα δοκιμάσουμε πολύ σύντομα τη μάσκα λοιπόν! Τα μολύβια της Erre Due είναι πραγματικά το highlight της εταιρείας. Φιλάκια!

      Reply
  3. Lila Amanatidou 3 Οκτωβρίου 2015 at 22:25

    Το υγρό κραγιόν της Bourjois απίθανο χρώμα, το λατρευώ το ροζ και όλες του τις αποχρώσεις ♡ Φιλάκια κορίτσια!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Οκτωβρίου 2015 at 21:30

      Μα είναι τόσο ευκολοφόρετο και διακριτικό. Είσαι κορίτσι του ροζ ε; χεχε! Φιλιά!

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *