Αγαπημένα Ιουνίου 2015!

Εδώ και μερικές μέρες αφήσαμε επισήμως πίσω μας τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού. Αυτός ο Ιούνιος, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν ήταν τελικά ο πιο καλοκαιρινός μήνας ever. Επιλέγουμε μαζί του να αφήσουμε πίσω και ότι μας στρεσάρει, μας αγχώνει, μας τρομάζει, μας στεναχωρεί και να εστιάσουμε στα όμορφα, τα θετικά και τα ελπιδοφόρα.
Όταν ήρθε η ώρα για την επιλογή των αγαπημένων του μήνα και κάναμε μία αναδρομή στα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο, συμπεράναμε ότι αυτό το μήνα επιλέγαμε κυρίως με κριτήριο το πόσο εύχρηστο, γρήγορο και πρακτικό είναι ένα προϊόν, μιας και στο μακιγιάζ μας κυριάρχησε η τάση ‘με πήρε πάλι ο ύπνος, τρέχω να μην αργήσω και κάνω το μακιγιάζ του πεντάλεπτου’.
Πάμε όμως να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.
#1 White Jasmine & Mint Cologne – Jo Malone
Σκέψου μια πρωινή βόλτα σε ένα καταπράσινο κήπο σε κάποια Αγγλική επαρχία. Σκέψου ένα ζεστό καλοκαιρινό μεσημέρι, μια δροσερή σκιά και ένα ελαφρύ αεράκι. Αν είχαν άρωμα, θα ήταν το White Jasmine & Mint της Jo Malone. Με νότες από μέντα, πράσινο τσάι, περγαμόντο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, κρίνο και άνθη πορτοκαλιάς, είναι δροσερό και ταυτόχρονα αισθησιακό. Στην αρχή το άρωμά του είναι κυρίως πράσινο και θυμίζει βότανα, αλλά μετά από λίγο γίνεται πιο απαλό, φρέσκο και ελαφρώς λουλουδάτο. Σίγουρα είναι ξεχωριστό, χαλαρωτικό, αναζωογονητικό και δεν μοιάζει με τίποτα που έχεις μυρίσει ως τώρα. Εμείς πάντως δεν φορέσαμε άλλο άρωμα μέσα στον Ιούνιο.
#2 Masque Purete – Lierac
Καλοκαίρι, λίγο παραπάνω ζέστη, λίγο παραπάνω τρέξιμο, ιδρώτας, λιπαρότητα, πόροι… Πππφφφφ! Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται συμμάχους κι εμείς αυτό το μήνα αγαπήσαμε την Masque Purete από τη Lierac.  Είναι μία μάσκα προσώπου με βάση την πράσινη άργιλο, καολίνη, εκχυλίσματα πράσινου λεμονιού και γλυκάνισου. Είναι ιδανική για μικτές/λιπαρές επιδερμίδες και έχει βαθιά καθαριστική δράση. Αφήνει το δέρμα απαλό και ελαστικό, απομακρύνει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους. Μπήκε στην καλοκαιρινή μας καθημερινότητα για να μείνει. Αναλυτικότερο review post θα βρεις εδώ.
#3 Daily Face Wash – Panthenols
Το καθαριστικό που ξεχωρίσαμε τον προηγούμενο μήνα και το χρησιμοποιήσαμε καθημερινά είναι το Daily Face Wash από την Panthenols. Ακόμη κι όταν επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποιο γαλάκτωμα καθαρισμού ή κάποιο micellaire νεράκι, η διαδικασία του καθαρισμού μας θέλουμε πάντα να ολοκληρώνεται με ένα gel καθαριστικό και νεράκι. Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι ένα αφρίζον gel καθαριστικό που απομακρύνει αποτελεσματικότατα μακιγιάζ, ρύπους και λιπαρότατα και μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα, αφήνοντας το δέρμα μας αστραφτερό. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις το review post εδώ.
#4 Blush Up! (in No10, Heatwave) – Essence
Αυτό ήταν το προϊόν αποκάλυψη του Ιουνίου. Όταν προστέθηκε στη συλλογή μας σε κάποιο συρτάρι μπήκε, κάποιο άλλο ρουζάκι χρησιμοποιούσαμε τότε, πήγε κι αυτό και κρύφτηκε και ξεχάστηκε. Στις αρχές του μήνα όμως σε μία ‘ανασκαφή’ ήρθε πάλι στην επιφάνεια και, δοκιμάζοντάς το ξανά, ερωτευτήκαμε. Έχεις ουσιαστικά την επιλογή ανάμεσα σε τρεις αποχρώσεις, μία ροζ, μία πορτοκαλί και μία κοραλοροδακινί που βγαίνει από τη μίξη τους. Αυτό από μόνο του είναι super βολικό. Επιπλέον, έχει απόδοση μπόμπα (τόσο που να θέλει βέβαια προσοχή) και εξαιρετική διάρκεια. Ήταν η καθημερινή μας επιλογή σε ρουζ όλο τον προηγούμενο μήνα και μάλλον θα συνεχίσει να είναι και αυτόν.
#5 Twist Eyeshadows (in No68, Golden Pink and No11, Ivory) – Korres
Τις twist eyeshadows από την Korres τις γνωρίσαμε πέρυσι το καλοκαίρι και θα το ομολογήσουμε πως την πραγματική αξία τους την εκτιμήσαμε ένα χρόνο μετά. Είναι κρεμώδεις σκιές σε μεταλλικές αποχρώσεις και μορφή στυλό. Εμείς ‘λιώσαμε’ την Golden Pink, μία dusty ροζ απόχρωση και την Ivory, μία nude σαμπανιζέ. Τις φορέσαμε ξεχωριστά, αλλά και σε συνδυασμό, κάναμε όμορφα μακιγιάζ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και ήταν σίγουρα η τέλεια γρήγορη και εύκολη λύση. Έχουν, βλέπεις, κρεμώδη υφή και δουλεύονται πανεύκολα, έχουν υπέροχη απόδοση χρώματος και είναι αρκετά σταθερές. Για το review post, click εδώ.
#6 Morange Lipstick – MAC
Όπως θα κατάλαβες, στα looks του Ιουνίου κρατήσαμε το μακιγιάζ των ματιών σε ουδέτερους τόνους και απαλές αποχρώσεις που δεν τραβάνε ιδιαίτερα την προσοχή. Κάπως έπρεπε όμως το μακιγιάζ μας να φωνάζει ‘Είναι καλοκαίρι και θέλω διακοπές τώρα!’ (Γιατί το μακιγιάζ ΕΙΝΑΙ έκφραση!) Αγαπημένο χρώμα για τα χείλη λοιπόν ένα έντονο φλογερό και super καλοκαιρινό πορτοκαλί και o καλύτερος εκπρόσωπός του είναι το Morange από την amplified creme σειρά της MAC. Είναι κρεμώδες και έχει εντονότατη απόδοση και φυσικά παίρνει extra πόντους για την υπέροχη συλλεκτική συσκευασία της συλλογής Wash & Dry.
Στο #7 έρχονται να μπουν δύο fashion αγαπημένα και αυτά δεν είναι άλλα από δύο υπέροχα χειροποίητα δαχτυλίδια, δημιουργίες της Καρολίνας από το Art of π. Το heart ring και το pearl ring
μας δεν βγήκαν σχεδόν ποτέ από τα χέρια μας αυτό το μήνα.
Και στο #8 άλλο ένα non beauty αγαπημένο, η αγαπημένη μας σειρά για τον Ιούνιο ήταν σίγουρα το Scorpion. Είδαμε και τα 22 επεισόδια της πρώτης season σε περίπου μία εβδομάδα και ήδη ανυπομονούμε για την επόμενη. Όσο αφορά στο story, ο Toby είναι master της ψυχολογίας και του συμπεριφορισμού, ο Sylvester είναι ανθρώπινο κομπιουτεράκι, η Happy είναι expert της μηχανολογίας και ο Walter απλά ιδιοφυΐα, με το τέταρτο υψηλότερο IQ που έχει καταγραφεί ποτέ. Μαζί είναι η Scorpion, μία ομάδα από ξεχωριστά μυαλά, που αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει παγκόσμιες απειλές που μόνο αυτοί μπορούν να σταματήσουν. Δράση, ένταση και πολύ έξυπνες εναλλαγές στο σενάριο. Αν σου αρέσει το είδος, πρέπει να του ρίξεις μια ματιά.
Αυτά ήταν τα δικά μας beauty και μη αγαπημένα για το μήνα που μας πέρασε. Πως σου φάνηκαν; Έχεις δοκιμάσει κάποιο;
Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

  1. Eva Diama 7 Ιουλίου 2015 at 12:27

    Τελεια τα αγαπημενα σας! Ξεχωρισα τα korres twist eyeshadows και το ρουζακι της essence, υπεροχα χρωματα!!!

    Reply
  2. Eleftheria S. 8 Ιουλίου 2015 at 19:57

    Υπεροχες ολες οι επιλογες σας κοριτσια!
    Εντυπωσιαστηκα με το ρουζ της essense και το κραγιον της mac!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 11 Ιουλίου 2015 at 13:05

      Ευχαριστούμε πάρα πολύ, Ελευθερία!
      Τα κραγιόν της MAC είναι στα κλασικά αγαπημένα μας, αλλά το ρουζάκι της Essence ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη! xxx

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *