Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2017!

Ο Σεπτέμβρης είναι μήνας αγαπημένος, αλλά και μήνας που απαιτεί ταχύτητα. Για εμάς είναι ένας από τους πιο πολυάσχολους μήνες της χρονιάς κι αυτό σημαίνει πως η περιποίηση και το μακιγιάζ μας έπρεπε να είναι γρήγορα και αποτελεσματικά.

Στα αγαπημένα του φετινού Σεπτέμβρη λοιπόν κατάφεραν να μπουν τα προϊόντα που μας βοήθησαν σε αυτή τη βιαστική καθημερινότητα. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.
Αν έχεις τόσο λιπαρά μαλλιά που απαιτούν λούσιμο σχεδόν κάθε μέρα για να δείχνουν φρέσκα και καθαρά, το Lemon Tea Tree Shampoo της Desert Essence είναι ο σύμμαχος που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου. Δεν μας ξετρελαίνει το άρωμα του λεμονιού, αλλά είναι τόσο αποτελεσματικό ενάντια στη λιπαρότητα που φυσικά το παραβλέπουμε. Καθαρίζει τα μαλλιά πραγματικά σε βάθος, γι’αυτό χρειάζεται να το συνδυάσεις οπωσδήποτε με ένα ενυδατικό conditioner. Έχουμε όμως πλέον μαλλιά που δείχνουν φρέσκα και λαμπερά και τη δεύτερη μέρα και γι’αυτό το αγαπήσαμε.
Το Firming Conditioner Μέσα στο Ντους από τη Nivea είναι το πιο “δεν έχω χρόνο” προϊόν που έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ. Είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομά του, ένα conditioner σώματος δηλαδή, που χρησιμοποιείται μέσα στο ντους μετά το αφρόλουτρο και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αντικαθιστώντας ικανοποιητικότατα την κρέμα σώματος μας. Όσον αφορά στη συσφικτική του δράση, δεν παρατηρήσαμε κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Έχουμε όμως άμεση ενυδάτωση και ταυτόχρονα γλυτώνουμε χρόνο και μπορούμε να ντυθούμε αμέσως μετά το μπάνιο. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι περισσότερο.
Το προϊόν που ξεχωρίσαμε για την περιποίηση του προσώπου μας ήταν με διαφορά η Deep Cleansing Mask από την Artistry. Είναι μία καθαριστική μάσκα αργίλου, ιδανική για μεικτές – λιπαρές επιδερμίδες. Με λευκή άργιλο, άργιλο Καολίνη και μεταλλικά στοιχεία ψευδάργυρου και χαλκού καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και την ενοχλητική λιπαρότητα. Μετά την εφαρμογή νιώθεις για λίγο ένα αίσθημα καψίματος, το οποίο όμως υποχωρεί γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικά καθαρή και πραγματικά απαλή και λαμπερή επιδερμίδα. Αν δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμη, πρέπει οπωσδήποτε να της δώσεις μία ευκαιρία.
Στο μακιγιάζ των ματιών μας το Σεπτέμβριο κυριάρχησε ξεκάθαρα η Meet Matt(e) Trimony της The Balm. Είναι μία παλέτα που έρχεται σε όμορφη vintage συσκευασία περιέχει εννέα υπέροχα matte χρώματα. Οι αποχρώσεις καλύπτουν τόσο πρωινά, καθημερινά μακιγιάζ, όσο και εντυπωσιακά βραδινά looks. Τα χρώματα ταιριάζουν όμορφα μεταξύ τους, έχουν εξαιρετική απόδοση, δουλεύονται πανεύκολα και διαρκούν όλη μέρα. Αν αγαπάς όσο κι εμείς τις matte γήινες και burgundy αποχρώσεις, η Meet Matt(e) Trimony είναι μία παλέτα που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου. Μπορείς να δεις αναλυτικό review post και φυσικά swatches όλων των αποχρώσεων εδώ.
Όταν θέλεις να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη σε περιόδους με ελάχιστες ώρες ύπνου και πολλή δουλειά, το concealer είναι αναμφίβολα ο καλύτερός σου φίλος. Το The Eraser Eye Concealer της Maybelline δεν έχει προκαλέσει άδικά τόσο hype γύρω από το όνομά του. Είναι ελαφρύ, αλλά τόσο καλυπτικό και τόσο φωτεινό όσο χρειάζεται ώστε να ενισχύει όμορφα το βλέμμα. Δεν βαραίνει την περιοχή κάτω από τα μάτια και είναι πολύ σταθερό. Δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε βέβαια πως μετά από κάποιες ώρες δεν θα το δεις να “στέκεται” στις λεπτές γραμμές. Σίγουρα δεν μας ξετρελαίνει επίσης η συσκευασία του γιατί βρίσκουμε το βουρτσάκι αρκετά ανθυγιεινό. Κατά τη γνώμη μας, όμως, όσον αφορά στη σύσταση και την αποτελεσματικότητα είναι ένα από τα καλύτερα drugstore concealers της αγοράς.
Ένα από τα μυστικά για ένα εντυπωσιακό eye makeup look χωρίς να αφιερώσεις πολύ χρόνο είναι σίγουρα το eyeliner. Εμείς μέσα στο Σεπτέμβριο χρησιμοποιήσαμε σχεδόν αποκλειστικά το Master Precise Liquid Eyeliner της Maybelline στην απόχρωση deep brown. Είναι ένα καφέ eyeliner σε μορφή στυλό που τονίζει ιδανικά το βλέμμα, αλλά είναι πιο γλυκό από θα ήταν ένα μαύρο liner. Η λεπτή και εύκαμπτη μυτούλα του σε βοηθά να σχηματίσεις εύκολα όποιο είδος γραμμής προτιμάς ακόμη κι αν δεν είσαι eyeliner expert. Αυτό όμως που μας έκανε να το ξεχωρίσουμε περισσότερο είναι η εξαιρετική διάρκειά του.
Ο Σεπτέμβριος είχε όμως και αγαπημένη σειρά. Το The OA του Netflix κυριολεκτικά μας καθήλωσε. Είδαμε τον πρώτο του κύκλο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο και πραγματικά ανυπομονούμε για τον επόμενο. Με λίγα λόγια: Η πρωταγωνίστρια, Prairie Johnson (Brit Marling), επιστρέφει στο πατρικό της επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή της. Είναι όμως πολύ αλλαγμένη. Προηγουμένως τυφλή, τώρα μπορεί και βλέπει κανονικά. Επιλέγει μάλιστα να μη μιλήσει σε κανέναν, αλλά να εμπιστευτεί την ιστορία της εξαφάνισής της μόνο σε μία ομάδα επτά πολύ διαφορετικών μεταξύ τους ανθρώπων. και κάπως έτσι ξεκινά μία αφήγηση μέσα στην αφήγηση που έκανε τη σειρά πραγματικά ξεχωριστή κι εμάς να βλέπουμε το ένα επεισόδιο μετά το άλλο.
Αυτά είναι λοιπόν όσα κέρδισαν μία ιδιαίτερη θέση στην καθημερινότητά μας αυτό το Σεπτέμβρη. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Τι ξεχώρισες εσύ μέσα στο μήνα;
Μέχρι το επόμενο post,

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *