Αγαπημένα Μαρτίου 2016!

Καλό μήνα! Ο Μάρτιος που μόλις έφυγε μόνο τυπικά ήταν ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και δεν μας πειράζει καθόλου που έφυγε γιατί ελπίζουμε μαζί του να πάρει τη συννεφιά και τη βροχή. Αλήθεια, σου φάνηκε κι εσένα τόσο τεράστιος όσο σ’εμάς;    Σήμερα τον αποχαιρετάμε κλασικά πλέον με τα προϊόντα (και όχι μόνο) που αγαπήσαμε μέσα στο μήνα.

 

Έλα λοιπόν να τα δούμε παρέα!
#1 Oblepikha Hair Mask – Natura Siberica
Ξέρουμε πως σου είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα πόσο μας άρεσε η μάσκα μαλλιών από τη Macadamia, αλλά μέσα στο Μάρτιο συνέβη το απίστευτο. Ήρθε η Oblepikha από τη Natura Siberia και την εκθρόνισε με μεγάλη μάλιστα ευκολία. Αν και συνήθως είμαστε της λογικής ‘όπου ακούς πολλά κεράσια…’, στη συγκεκριμένη περίπτωση όλα όσα έχεις ακούσει ή  διαβάσει γι’αυτή τη μάσκα είναι αλήθεια. Είναι μία βαθιά επανορθωτική μάσκα για κατεστραμμένα μαλλιά. Μετά από μόνο πέντε λεπτάκια εφαρμογής τα αποτελέσματα στα μαλλιά είναι μαγικά. Τα ενυδατώνει και τα προστατεύει από τη θερμότητα του styling και τα αφήνει πιο ελαστικά, λαμπερά και δυνατά. Και όλα αυτά από τις πρώτες κιόλας χρήσεις. Επιπλέον είναι ένα πιστοποιημένα οργανικό προϊόν, δεν περιέχει parabens και μυρίζει φρουτένια. Πιστεύουμε πως πολύ πολύ δύσκολα θα αλλάξουμε πλέον μάσκα μαλλιών.
#2
Flake Away Body Polish – Soap & Glory
Μα γιατί κανείς δεν έχει σκεφτεί ακόμη να φέρει τα Soap & Glory στην Ελλάδα; Αν ποτέ όμως έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα προϊόν από την εταιρεία, αυτό πρέπει χωρίς αμφιβολία να είναι ένα body polish/body scrub. Το δικό μας αγαπημένο είναι το Flake Away, ένα απολεπιστικό σώματος με ζάχαρη, shea butter και πούδρα από σπόρους ροδάκινου. Έρχεται σε vintage girly
συσκευασία και μυρίζει παραδεισένια. Το άρωμά του παραμένει στο σώμα μέχρι και την επόμενη μέρα. Όσο για το αποτέλεσμα, δεν θα έχεις ξανανιώσει την επιδερμίδα σου τόσο ενυδατωμένη και απαλή με τη χρήση ενός μόνο scrub.
#3 Take the Day Off, Cleansing Balm – Clinique
Το μοναδικό προϊόν περιποίησης προσώπου που κατάφερε να μπει στα αγαπημένα του Μαρτίου είναι ένα balm ντεμακιγιάζ από την Clinique. Το Take the Day Off έχει τη μορφή και την υφή του ελαίου καρύδας όταν είναι παγωμένο, μοιάζει δηλαδή με ημιδιάφανο βούτυρο. Χάρη σε αυτή την υφή, γλιστράει υπέροχα πάνω στο δέρμα και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου τρίψιμο. Απομακρύνει ακόμη και τα αδιάβροχα προϊόντα, είναι άοσμο και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα μετά το ξέβγαλμα. Το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν αποκλειστικά μέσα στο Μάρτιο κυρίως για το ντεμακιγιάζ των ματιών μας και φυσικά θα συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε.
#4 Meet Matt(e) Nude, Eyeshadow Palette – The Balm
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος! Αν αγαπάς όσο κι εμείς τις matte σκιές και δεν έχεις ακόμη τη Meet Matt(e) Nude της The Balm, δεν ξέρεις τι χάνεις. Όσες παλέτες κι αν υπάρχουν στη συλλογή μας, η συγκεκριμένη ήταν μέσα στο Μάρτιο η αυτόματη καθημερινή επιλογή μας. Περιέχει εννέα βασικές, ευκολοφόρετες αποχρώσεις και οι συνδυασμοί και τα looks που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσα όσα μπορείς να φανταστείς. Όλες οι αποχρώσεις είναι matte, έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και εντυπωσιακή διάρκεια και σταθερότητα. Έρωτας απλά! Αν θέλεις να διαβάσεις ένα αναλυτικότερο review αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη παλέτα, αλλά και να δεις όλα τα swatches, θα τα βρεις εδώ.
#5 Infallible 24h-Matte Foundation – L’Oréal
Άλλο ένα προϊόν το οποίο, όχι άδικα, ακούστηκε πολύ. Το Infallible 24h-Matte είναι το foundation που χρησιμοποιήσαμε για τη βάση του προσώπου μας όλο το μήνα και είναι ένα προϊόν άξιο λόγου. Έχει αρκετά καλή κάλυψη που χτίζεται όσο εσύ θέλεις. Είναι σχετικά λεπτόρρευστο, δουλεύεται πολύ εύκολα και απλώνεται με ευκολία στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμά του είναι απόλυτα matte, τόσο που μοιάζει σαν να έχεις χρησιμοποιήσει πούδρα. Σίγουρα δεν θα σου το συνιστούσαμε αν έχεις ξηρή επιδερμίδα. Αν όμως ανήκεις στη δύσκολη κατηγορία των μεικτών ή λιπαρών, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σου αρέσει. Το ’24 ώρες’ είναι φυσικά λίγο υπερβολικό. Σε πολύ πολύ λιπαρή επιδερμίδα, όπως η δική μας, μένει σίγουρα σταθερό στη θέση του για περίπου εφτά ώρες, αλλά εμφανίζει λιπαρότητα στη ζώνη Τ μετά από τέσσερις-πέντε ώρες, που το θεωρούμε ικανοποιητικό. Μοναδικό μας παράπονο είναι ότι οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που μας ενδιαφέρουν, έχουν αρκετά ροζ υποτόνους.
#6 Liquid Mat Lipstick, No 104 – Erre Due
Το υγρό κραγιόν της Erre Due στην απόχρωση 104 είναι το χρώμα που φορέσαμε περισσότερο στα χείλη μας μέσα στο Μάρτιο. Είναι μία τέλεια φραουλοκόκκινη απόχρωση που φωνάζει πως ήρθε η Άνοιξη και που σίγουρα κλέβει τα βλέμματα κάθε φορά που την επιλέγουμε. Η απόδοσή του είναι απλά φανταστική. Με το doe-foot applicator έχεις ακρίβεια στην εφαρμογή και μέσα σε λίγα λεπτά το αποτέλεσμα είναι τελείως matte και απόλυτα σταθερό. Το έχουμε δοκιμάσει μέχρι και εφτά ώρες και έμεινε αναλλοίωτο στη θέση του. Είναι σίγουρα ένα προϊόν που, αν αγαπάς τα κραγιόν, αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.
Fashion αγαπημένο Μαρτίου στο #7 είναι αυτά τα υπέροχα χειροποίητα bracelets από τη Mariza Ang. Τα έχεις δει σίγουρα σε φωτογραφίες από δω κι από κει γιατί δεν τα βγάζω ποτέ. Το διπλό σήμα του απείρου (double infinity) είναι από την οπτική της δημιουργού δύο ενωμένα οκτώ, άρα ένα δεκαέξι και είναι τα γούρι της χρονιάς. Ενώ το άσπρο-κόκκινο bindu, σύμβολο του ήλιου, είναι ένα αγαπημένο εναλλακτικό μαρτάκι. Πέρα από το ότι αγαπάμε το design και τη λογική πίσω από τα κοσμήματά της, πρέπει αν σου πούμε πως μας έχει εκπλήξει και η ποιότητά και η αντοχή τους.
Στο #8 είναι η σειρά του μήνα που μας πέρασε που ήταν το Bitten. Πρόκειται (όπως τις περισσότερες φορές) για μία μεταφυσική σειρά και είναι η ιστορία και οι περιπέτειες της πρωταγωνίστριας, της Elena Michaels, που είναι η μοναδική γυναίκα λυκάνθρωπος στον κόσμο. Αν και προσπαθεί να διατηρήσει μία φυσιολογική ζωή, αναγκάζεται να επιστρέψει στη μεταφυσική πραγματικότητα όταν η οικογένεια-αγέλη της τη χρειάζεται.
Αυτά λοιπόν ήταν όλα όσα αγαπήσαμε μέσα στον Μάρτιο, beauty και μη. Μην ξεχάσεις να μας πεις να έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά και φυσικά να μας μιλήσεις για τα δικά σου αγαπημένα για τον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα.
Μέχρι το επόμενο post

 

12 Comments

  1. Melina 2 Απριλίου 2016 at 17:47

    Πολύ ωραία πράγματα.. Θέλω από καιρό να δοκιμάσω την μάσκα μαλλιών Natura Siberica

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2016 at 21:37

      Αξίζει σίγουρα να τη δοκιμάσεις και μετά δεν θα την αλλάζεις με τίποτα!

      Reply
  2. Despina Sisters Beaute 2 Απριλίου 2016 at 18:12

    Αχ αυτη η ματ παλετίτσα μας έχει κατακτήσει όλες!
    Το Foundation της L'Oreal αν και το έχω στην απλή εκδοχή του και το αγαπώ σίγουρα μόλις τελειώσει θα το δοκιμάσω και στο ματ. Πολύ όμορφες οι φώτος σας κορίτσια!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2016 at 21:38

      Αυτή η παλέτα όντως έρωτας, Δεσποινάκι! Και άσε! Έβγαλαν κι άλλη! Την απλή εκδοχή του foundation δεν την έχουμε δοκιμάσει εμείς ακόμη. Ευχαριστούμε πολύ!

      Reply
  3. Effie A. 3 Απριλίου 2016 at 15:31

    είχα και εγώ το make up από maybelline. το έχω σχεδόν τελειώσει. Παρόλο που μιλούν για το πόσο ματ είναι, εγώ βρίσκω ότι δίνει ένα σχετικά φλατ αποτέλεσμα (το οποίο το φτιάχνεις με κατάλληλα προϊόντα) αλλά όταν αρχίσει να σπάει (που μου συμβαίνει σχετικά γρήγορα) δεν δείχνει ωραίο :/ δεν ξέρω! η cc της bioten που χρησιμοποιώ τώρα πιο ικανοποιημένη με αφήνει ;Ρ λολ! φιλάκια κορίτσια και ευχαριστούμε για το όμορφο ποστ <3

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2016 at 21:41

      Για το ότι είναι flat έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά φανταζόμαστε αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή είναι τελείως matte. Εμείς έχουμε παρατηρήσει ότι δεν θέλει σετάρισμα με πούδρα γιατί τότε βαραίνει άσχημα το αποτέλεσμα, αλλά δεν βρίσκουμε να μας σπάει. έχει πολύ καλή διάρκεια στην πιο-λιπαρή-δεν-γίνεται επιδερμίδα μας. Η CC της Bioten αν και μας άρεσε σαν αποτέλεσμα, δυστυχώς μας έβγαζε πολύ λιπαρότητα μέσα στη μέρα. Φιλιά, όμορφη!

      Reply
  4. Lila Amanatidou 3 Απριλίου 2016 at 19:31

    Τέλεια τα αγαπημένα σας κορίτσια! Η μάσκα μαλλιών ήταν και για μένα η αγαπημένη μου, μέχρι που δοκίμασα το βούτυρο μαλλιών της Saryna Key. Εκεί έπαθα έρωτα κι εγώ 😛
    Αυτή την παλέττα με τις ματ σκιές πρέπει να την αποκτήσω, γιατί τελευταία έχω μία μανία με οτιδήποτε ματ στο μακιγιάζ μου. Φιλάκια, και καλό μήνα φυσικά!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Απριλίου 2016 at 21:43

      Αυτή την αδυναμία στις matte υφές την έχουμε κι εμείς! Αν την αποκτήσεις, θα την αγαπήσεις σίγουρα.
      Τώρα μας βάζεις φωτιές! Που το βρίσουμε αυτό το βούτυρο! Γιατί δεν έχεις κάνει review ακόμη να ενημερωθούμε!!! 😀

      Reply
  5. In Mary's Makeup 3 Απριλίου 2016 at 22:04

    Μα τι ωραίο αυτό το φραουλοκόκκινο! Υπέροχη απόχρωση! Πραγματικά πρέπει να έρθουν τα Soap & Glory στην Ελλάδα όπως και τα Kiko. Είναι πολύ κρίμα να τα στερούμαστε.

    Reply
  6. Joanna Surmou 5 Απριλίου 2016 at 12:41

    Θα ήθελα πολύ να δοκιμασω την μάσκα από natura siberica και το scrub από soap and glory 😀 Και αυτή η παλέττα φαίνεται τόσο ώραια <3 Φιλία xx και ευχαριστουμε για το υπέροχο ποστ 🙂

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *