Αγαπημένα Μαρτίου 2017!

Καλό μήνα! Ο Απρίλιος είναι εδώ κι εμείς του έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία γιατί φέρνει μαζί του επιτέλους ανοιξιάτικο καιρό και λιακάδες. Αλλά και γιατί μέσα στον Απρίλιο έρχονται για μία ακόμη χρονιά τα blogογενέθλιά της Wonderland.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε το Μάρτιο και να σου μιλήσουμε για όλα όσα ξεχωρίσαμε μέσα στο μήνα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα.
H Dry Hair Nourishing Mask από την Insight είναι μία μάσκα για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά με βιολογικά εκχυλίσματα βρώμης, έλαια καρύδας και αμυγδάλου και βούτυρο illipe. Υπόσχεται βαθιά ενυδάτωση και επαναφορά της ελαστικότητας και της στιλπνότητας των μαλλιών και κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται. Αφήνει τα μαλλιά μας super απαλά, ευκολοχτένιστα και εμφανώς ενυδατωμένα.
Το Cucumber Mint Micellar Gel από την Ziaja είναι το καθαριστικό προσώπου που κέρδισε την καρδιά μας μέσα στο μήνα. Με εκχύλισμα αγγουριού, μέντα και λακτοβιονικό οξύ, καθαρίζει απαλά και εξομαλύνει την επιδερμίδα. Δεν κάνει τρομερά πολύ αφρό. Έχει δροσερό, αναζωογονητικό άρωμα που ταιριάζει τέλεια στην πρωινή μας ρουτίνα. Αφήνει στην επιδερμίδα μία ιδανική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας, χωρίς να την αφυδατώνει.
Και ήρθε η ώρα να σου μιλήσουμε για ένα από τα καλύτερα foundation που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Το UV Protective Stick Foundation από τη Shiseido είναι ένα foundation στο οποίο θα επιστρέφουμε ξανά και ξανά. Αρχικά έχει funky συσκευασία και το ότι είναι stick το κάνει πολύ εύχρηστο. Κυρίως όμως είναι το foundation που όταν το φοράς οι φωτογραφίες σου δεν χρειάζονται κανένα φίλτρο. Κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πορσελάνινη χωρίς όμως να δείχνει ψεύτικη ή παραφορτωμένη. Επιπλέον, έχει SPF 30, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη ζέστη και κατά συνέπεια και στη λιπαρότητα και μυρίζει υπέροχα.
Η Sexy Mama από τη The Balm είναι μία πούδρα που είχαμε στο συρτάρι μας εδώ και καιρό, μέσα στο Μάρτιο όμως αποφασίσαμε να τη δοκιμάσουμε και την αγαπήσαμε. Έχει εξαιρετική συσκευασία, κάτι που είναι αναμενόμενο από τη The Balm. Αν και έρχεται σε compact μορφή, η υφή της και το αποτέλεσμα που δίνει μας θυμίζουν μάλλον loose powder. Είναι διάφανη, σετάρει το foundation και κρατά μακριά την αντιαισθητική γυαλάδα. Δίνει ένα πολύ φίνο αποτέλεσμα που δεν βαραίνει καθόλου το τελικό look.
Για την Better than Sex Mascara από την Too Faced σου έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά δεν γινόταν να μη μπει και στα αγαπημένα του Μαρτίου, αφού είναι η μοναδική mascara που χρησιμοποιήσαμε μέσα στο μήνα. Είναι η mascara που θα κάνει χωρίς κόπο τις βλεφαρίδες σου τόσο εντυπωσιακές όσο κι αν είχες χρησιμοποιήσει ψεύτικες. Έχει σχετικά μεγάλο, τρίχινο βουρτσάκι σε ένα ιδιαίτερο σχήμα που θυμίζει κλεψίδρα. Χαρίζει super μαύρο χρώμα, ικανοποιητικό μήκος, αλλά κυρίως κάνει θαύματα με τον όγκο, χωρίς να κολλάει ενοχλητικά τις βλεφαρίδες. Στα θετικά της στοιχεία, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την υπέροχη golden rose συσκευασία.
Τέλος, τι θα ήταν ένα post για τα αγαπημένα προϊόντα του μήνα χωρίς ένα προϊόν χειλιών. ο κραγιόν που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο από όλα μέσα στο Μάρτιο είναι ένα velvet matte lip cream από τη σειρά Lips Matter της Beauty UK και συγκεκριμένα η απόχρωση Νο 4, Shade your Plum. Είναι μία τριανταφυλλί απόχρωση με λίγο μωβ που τονίζει υπέροχα τα χείλη. Σαν υφή θυμίζει mousse και το αποτέλεσμα που δίνει είναι απόλυτα matte, χωρίς όμως να ξηραίνει υπερβολικά τα χείλη. Έχει ευχάριστο άρωμα, που μας θυμίζει τσιχλόφουσκα και είναι φυσικά πολύ σταθερό. Thumbs up λοιπόν!
Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά μέσα στο μήνα που πέρασε. Έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Εσύ ποιο beauty προϊόν ξεχώρισες μέσα στο Μάρτιο και θα μας πρότεινες να δοκιμάσουμε;

Μέχρι το επόμενο post

 

6 Comments

    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 17 Απριλίου 2017 at 11:21

      Το κραγιόν εμείς το είχαμε πάρει από την έκθεση Beauty. Τα Beauty UK τα εισάγει στην Ελλάδα η CosmetiCom, οπότε μπορείς να ρωτήσεις στη FB page τους για το κοντινότερο σε εσένα σημείο πώλησης. Είναι και super οικονομικά. 🙂

      Reply
  1. Νενα 4 Απριλίου 2017 at 14:28

    Ειναι και δικια μου αγαπημενη η πουδρα της the balm πολυ ωραιο ποστ:)

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 17 Απριλίου 2017 at 11:22

      Γενικά έχει ακουστεί πολύ λίγο αν και κάνει εξαιρετική δουλειά. Ευχαριστούμε! xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *