Αγαπημένα Νοεμβρίου 2017

Το post για τα αγαπημένα προϊόντα του Νοεμβρίου σηματοδοτεί το τέλος του μήνα κι αυτό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στα Χριστούγεννα (ζητωκραυγές και πανηγυρισμοί!)
Ο Νοέμβριος για εμάς ήταν ένας μήνας με αρκετές νέες δοκιμές και πολύ μακιγιάζ. Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε αυτό το μήνα.

Το White Musk (eau de toilette) από τη The Body Shop ήταν αυτό που αρωμάτισε ολόκληρο το μήνα μας. Είναι μία μυρωδιά που σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γλυκό και κοριτσίστικο είναι ένα από τα αρώματα που ξυπνούν μνήμες από τα εφηβικά μας χρόνια. Συγχρόνως όμως είναι τόσο ξεχωριστό και ρομαντικό που πάντα ακούμε θετικά σχόλια φορώντας το.

Μία πολύ αγαπημένη ανακάλυψη που κάναμε στις αρχές του μήνα είναι το Fluid Corrective Foundation από τη σειρά Toleriane Teint της La RochePosay κι, όπως καταλαβαίνεις, ήταν το μόνο που επιλέγαμε καθημερινά. Είναι ένα foundation μέτριας προς υψηλής κάλυψης που δεν δείχνει όμως καθόλου βαρύ στην επιδερμίδα. Αντιθέτως, δίνει ένα αρκετά φυσικό αποτέλεσμα ομοιομορφίας στο δέρμα. Έχει επίσης πολύ καλή διάρκεια, κάτι που γενικά είναι δύσκολο στη δική μας πολύ λιπαρή επιδερμίδα, και έχει και SPF 25, οπότε μας καλύπτει απόλυτα τους μήνες του χειμώνα.
Τις μέρες που επιλέγαμε ένα έντονο look στα μάτια ή ένα total no-makeup makeup look θέλαμε ένα κραγιόν σε μία ήπια, αλλά κολακευτική απόχρωση. Αγαπήσαμε και φορέσαμε όσο κανένα άλλο το Melted Matte Liquid Lipstick της Too Faced στην απόχρωση Sell Out. Είναι μία ευκολοφόρετη, your-lips-but-better απόχρωση που ταιριάζει εύκολα σε όλα τα looks και όλες τις ώρες. Έχει τελείως matte αποτέλεσμα και μένει αναλλοίωτο για ώρες.
Στα αγαπημένα αυτού του μήνα όμως κατάφερε να μπει και δεύτερο κραγιόν. Μία επίσης πολύ συχνή επιλογή μας ήταν το Lip Lingerie από τη NYX στην απόχρωση Exotic. Είναι μία πιο ιδιαίτερη ζεστή απόχρωση με κάτι από κόκκινο και καφέ. Εμείς όμως τη βρήκαμε εξίσου εντυπωσιακή και ευκολοφόρετη.
Ένα προϊόν που έχει ήδη προκαλέσει αρκετό ντόρο και κατά τη γνώμη μας όχι άδικα είναι η Paradise Extatic Mascara από τη LOreal. Έχει παχύ τρίχινο βουρτσάκι σε σχήμα κλεψύδρας που μας θυμίζει κατά πολύ τη Better than Sex Mascara της Too Faced. (H Better than Sex συνεχίζει να είναι η πιο αγαπημένη μας mascara ever, η Paradise Extatic όμως είναι μία πολύ καλή οικονομικότερη επιλογή.) Έχει έντονο μαύρο χρώμα και χαρίζει στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό όγκο και πυκνότητα.
Αν οι βλεφαρίδες σου, όπως οι δικές μας, δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένες από τη φύση, δοκίμασε να συνδυάσεις τη mascara σου με το Lash Sensational Primer από τη Maybelline. Είναι ένα extra βήμα στο μακιγιάζ σου, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα αξίζει τον κόπο. Πρόκειται για ένα λευκό primer βλεφαρίδων που το εφαρμόζεις σαν βάση πριν τη mascara και προσφέρει τόσο μήκος όσο και όγκο. (Το μόνο αρνητικό που βρήκαμε στο συγκεκριμένο προϊόν είναι το πολύ μεγάλο στόμιο της συσκευασίας που αφήνει στο βουρτσάκι πολύ περισσότερο προϊόν από όσο χρειάζεσαι.  Πρέπει λοιπόν να απομακρύνεις την περίσσια ποσότητα πριν το εφαρμόσεις.)
Το κρύο και η υγρασία του Νοεμβρίου ταλαιπώρησαν αισθητά το δέρμα μας και το έκαναν αρκετά θαμπό. Τις ανάγκες της επιδερμίδας μας όμως για extra ενυδάτωση και θρέψη κάλυψε αποτελεσματικότατα η 1000 Roses Rosewater Mask από την Andalou  Naturals. Περιέχει βλαστοκύτταρα τριαντάφυλλου, ρόδι, υαλουρονικό οξύ και aloe vera που  προσφέρουν εξαιρετική ενυδάτωση και ανακούφιση στην επιδερμίδα και την αφήνουν εμφανώς αναζωογονημένη. Πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως είναι vegan και μυρίζει υπέροχα.
Το Mythic Oil από τη LOreal είναι ένα λαδάκι μαλλιών που σίγουρα έχεις ακούσει ξανά. Είναι λεπτόρρευστο και χρειάζεσαι μόνο ένα μικρό πάτημα της αντλίας σε κάθε εφαρμογή. Το εφαρμόζεις στις άκρες των μαλλιών σου και τους χαρίζει απαλότητα, ενυδάτωση και μία όμορφη λάμψη. Επίσης, μυρίζει παραδεισένια.
Αυτοί ήταν οι δικοί μας μικροί θησαυροί για το μήνα που πέρασε. Εσύ ποια beauty προϊόντα ξεχώρισες και θα μας πρότεινες να δοκιμάσουμε;
Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *