Αγαπημένα Ιουλίου 2014!

Μπήκαμε αισίως στον Αύγουστο κι αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα για την ανασκόπηση του Ιουλίου, που ήταν ένας πολύ πολύ γεμάτος μήνας για εμάς και μας άφησε τις ομορφότερες αναμνήσεις.
Πάμε όμως να δούμε ποια προϊόντα αγαπήσαμε περισσότερο το μήνα που πέρασε.
 #1 Color Protect Hair Mask – Syoss
Μάσκα μαλλιών από τη Syoss που ομολογούμε δεν περιμέναμε καθόλου να μας εντυπωσιάσει κι όμως κέρδισε μία θέση στα αγαπημένα του μήνα. Περιέχει κερατίνη και υπόσχεται βαθιά θρέψη, απαλότητα και χρώμα που διαρκεί χωρίς να ξεθωριάζει. Μας άρεσε πολύ γιατί αφήνει τα μαλλιά απίστευτα απαλά και ευκολοχτένιστα και τα κάνει να δείχνουν υγιή και λαμπερά.
#2 Second Skin – New Velvet – Sun Screen – Frezyderm
Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει αντηλιακό στα αγαπημένα Ιουλίου! Αυτό που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο είναι η πασίγνωστη πλέον αντηλιακή κρέμα προσώπου της Frezyderm με SPF 50+. Ανταποκρίθηκε 100% στην καλή του φήμη με μεγαλύτερο πλεονέκτημά του το ότι δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, αλλά έχει matte αποτέλεσμα και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για το μακιγιάζ μας. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικό review εδώ.
#3 Lasting Contour Eye No 25 – Erre Due
Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσεις χρώμα και ένταση ακόμη και στο πιο φυσικό και απλό μακιγιάζ είναι ένα μολύβι ματιών σε καλοκαιρινό μπλε χρώμα. Εμείς μέσα στον Ιούλιο αγαπήσαμε πολύ το Νο 25 από την Erre Due. Έχει απίθανο χρώμα, τέλεια απόδοση και μένει στη θέση του μέχρι να αποφασίσεις να το αφαιρέσεις εσύ. Αν θέλεις να δεις περισσότερο μπλε από την Erre Due, ρίξε μια ματιά εδώ.
#4 Face Mask with Sea Levander – Apivita
Η μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς με θαλάσσια λεβάντα από την Apivita είναι το προϊόν περιποίησης προσώπου που ξεχωρίσαμε μέσα στον Ιούλιο. Είναι ιδανική για χρήση μετά την έκθεση στον ήλιο και κάνει θαύματα στις αφυδατωμένες επιδερμίδες. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και μία υπέροχη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης.
#5 Lady Danger – Lipstick – MAC
Βραδινή έξοδο στις διακοπές στο νησί; Μόνο μάσκαρα και ένα κραγιόν σε εντυπωσιακό  χρώμα και είμαστε έτοιμες. Εμείς τον Ιούλιο τολμήσαμε το πιο έντονο κόκκινο-πορτοκαλί της συλλογής μας, το Lady Danger από τη matte σειρά της MAC. Η καλύτερη επιλογή για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα.
Αυτό ήταν το δικό μας top 5 για το μήνα που πέρασε. Αλλά αυτή τη φορά σου έχουμε και τρία extras.
 #6 Αγαπημένη λιχουδιά για τον Ιούλιο: βαφλάκια μπουκίτσες με πραλίνα και κομματάκια μπανάνας! Χωρίς περισσότερα σχόλια.
#7 Αγαπημένη σειρά: Σίγουρα το Under theDome. Αν αγαπάς την αγωνία και τις ανατροπές, ο Stephen King είναι εγγύηση.
#8 Κόλλημα του μήνα: Αχ! Αυτό το Cut the Rope! Γλυκούλι και εθιστικό.
Περιμένουμε στα σχόλια και τα δικά σου αγαπημένα για το μήνα που πέρασε ή τη γνώμη σου για κάποιο από τα δικά μας αν το έχεις δοκιμάσει.

Μέχρι το επόμενο post

 

10 Comments

  1. fay depp 7 Αυγούστου 2014 at 09:29

    πολύ ωραία αγαπημένα κορίτσια!
    τα μολύβια της erre due είναι στα αγαπημένα μου! 🙂

    φιλιά

    Reply
  2. Sofia X. 7 Αυγούστου 2014 at 09:36

    κόλαση η βάφλα καλέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και το κραγιόν απίστευτο χρώμα! αγαπημένο του μήνα για εμένα είναι το μολύβι ματιών από Catrice, Kohl Kajal, 180 Too Cool For Pool!! φιλιά πολλά κορίτσια!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 9 Αυγούστου 2014 at 16:02

      Τι υπέροχο χρώμα αυτό το μολύβι! Πολύ δυσεύρετη η Catrice όμως μωρέ! Έχουμε μία wish list από Catrice τεράστια, αλλά τα ράφια είναι πάντα άδεια και τα προϊόντα σε έλλειψη. 🙁

      Reply
    2. Sofia X. 12 Αυγούστου 2014 at 18:48

      Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά εδώ Θεσσαλονίκη, περιμένουμε στη σειρά για να δούμε τα προϊόντα της Catrice…έχει φανατικές εδω!! χαχα!

      Reply
  3. NatalieDouka 8 Αυγούστου 2014 at 09:08

    χαχα γλυκούλι Cut the Rope! Αυτό το μήνα ξανα-κόλλησα μαζί του και μάλιστα με την έκδοση time travel, είναι τέλεια! Όσο για αυτό τα βαφλάκια είναι κόλαση!

    Reply
  4. Omorfh Kathe Mera 9 Αυγούστου 2014 at 07:01

    Θέλω ένα μολυβάκι τιρκουαζ το κραγιονάκι 3 βάφλες και το φραπεδάκι παρακαλώωωωω!
    Χιχι!
    Ωραία όλα τα αγαπημένα σας!

    Reply
  5. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 9 Αυγούστου 2014 at 16:03

    Η μάσκα αξίζει να τη δοκιμάσεις! Και οι μπουκίτσες επίσης! χιχι!

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *