Αγαπημένα Απριλίου 2017!

Καλό μήνα! Έφτασε η ώρα για τον αποχαιρετισμό του Απριλίου. Ο φετινός Απρίλιος κάποιες μέρες μας έκανε τη χάρη να μας φέρει ανοιξιάτικες λιακάδες, άλλες όμως θύμιζε ακόμη χειμώνα. Αν όμως το δούμε με θετική και αισιόδοξη ματιά, αυτό το post μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.
Χαμογέλα λοιπόν κι έλα υποδεχθούμε παρέα το Μάιο, ρίχνοντας μία ματιά σε όλα αυτά που έλαμψαν λίγο παραπάνω και ξεχώρισαν μέσα στο μήνα που τελείωσε.

Ώρα για τα highlights του Απριλίου!
Την πρωτιά σε αυτά τα αγαπημένα έχουν σίγουρα τα blogoγενέθλιά μας! Πριν από τέσσερα χρόνια στο τέλος Απριλίου η Wonderland έγινε από ιδέα πράξη και από τότε μας έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές. Δεν θα σου πούμε πολλά – πέρα από ένα ακόμη τεράστιο ευχαριστώ – γιατί μπορείς να βρεις το εορταστικό post και να πάρεις μέρος στον πιο υπερτέλειο επετειακό διαγωνισμό με ένα click εδώ.
Δεύτερο αγαπημένο μας χωρίς αμφιβολία ήταν οι διακοπές του Πάσχα. Βρήκαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να επιστρέψουμε ακόμη πιο δυναμικά. Κάναμε ένα mini ταξιδάκι στην Transylvania, που έμοιαζε λίγο με ταξίδι στο χρόνο και φυσικά επισκεφτήκαμε το θρυλικό Bran Castle, το κάστρο του Vlad, που υπήρξε η έμπνευση για το Dracula του Bran Stoker. (Αν δεν μας ακολουθείς ακόμη στο Instagram, τώρα είναι η ώρα!)
Για να περάσουμε όμως στα beauty αγαπημένα, μέσα στον Απρίλιο κάναμε μία skincare ανακάλυψη που μας ενθουσίασε. Η Aroma AC Cream από την Κορεάτικη Pro You Cosmetics είναι μία 24ωρη κρέμα προσώπου που απευθύνεται σε λιπαρές (και προβληματικές) επιδερμίδες. Περιέχει ένα ειδικό σύμπλεγμα από πράσινο τσάι, grapefruit και εκχύλισμα πεύκου
που λειτουργεί ενάντια στους διεσταλμένους πόρους και ελέγχει την έκκριση σμήγματος. Επίσης περιέχει διάφορα αιθέρια έλαια, όπως κυπαρίσσι, λεβάντα και τεϊόδεντρο που βοηθούν στην ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος. Εξαιτίας τους μυρίζει τρομερά έντονα και η μυρωδιά της μπορεί εύκολα να σε απωθήσει αν δεν αγαπάς τις δυνατές μυρωδιές των βοτάνων. Αν όμως βασανίζεσαι από έντονη λιπαρότητα, πραγματικά θα εντυπωσιαστείς. Πέρα από τις ευεργετικές ιδιότητες όλων αυτών των συστατικών, ενώ η πρώτη εντύπωση είναι πως βάζεις στο πρόσωπό σου μία πλούσια κρέμα (συνήθως απαγορευτικό για εμάς τι λιπαρές), το αποτέλεσμα είναι απόλυτα matte μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, την κάνει εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ μας.
Το προϊόν σώματος που έκλεψε την καρδιά μας μέσα στον Απρίλιο είναι το Body Milk Σταφύλι από το Fresh Bar της Fresh Line. Περιέχει σταφυλέλαιο και βιολογικό βούτυρο καριτέ και μυρίζει παραδεισένια. Έχει ένα γλυκό και ταυτόχρονα δροσερό, φρουτώδες άρωμα, που πραγματικά μπορεί να γίνει εθιστικό. Όσο για τη σύστασή του είναι επίσης ιδανική γιατί είναι τόσο ενυδατική όσο χρειάζεται η επιδερμίδα μας, αλλά είναι ελαφριά, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα. Την επόμενη φορά που θα περάσεις έξω από ένα κατάστημα Fresh Line πρέπει οπωσδήποτε να το μυρίσεις!
Το άρωμα του Απριλίου είναι το ελαφρύ, αέρινο και υπέροχα κομψό Idylle Eau Sublime από Guerlain. Είναι ξεκάθαρα ένα άρωμα υπογραφή για εμάς. Το άρωμά του είναι γλυκό, αλλά ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις λουλουδάτες και τις φρουτώδεις νότες του. Ο οίκος συνδύασε εξαιρετικά το τριαντάφυλλο και το ροδόνερο ως βάσεις με νότες από lychee, γιασεμί, ροδάκινο, πατσουλί και musk. Είναι ένα άρωμα που εύκολα το ερωτεύεσαι και δύσκολα το αλλάζεις.
Το αγαπημένο μας κραγιόν για τον Απρίλιο δεν το λες κλασικό ανοιξιάτικο χρώμα. Για την ακρίβεια, μπορεί να μην το λες καν ανοιξιάτικο, αλλά και το φετινό Απρίλη δεν τον λες και επιτομή της Άνοιξης. Το #25, Coral Sunset λοιπόν από τη σειρά Cream Lip Stains της Sephora ήταν το πιο πολυφορεμένο κραγιόν του μήνα. Για την ποιότητα αυτής της σειράς σου έχουμε ξαναμιλήσει. Έχουν εξαιρετική απόδοση, matte αποτέλεσμα που δεν ξηραίνει τα χείλη και πολύ καλή διάρκεια. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ιδιαίτερη. Είναι ένα brick red, ένα κόκκινο κεραμιδί που ταιριάζει όμορφα σε όλες τις επιδερμίδες και δίνει το κάτι ξεχωριστό. Μας θυμίζει μία λίγο πιο σκοτεινή εκδοχή του Chilli από τη MAC.
Ανακάλυψη του Απριλίου που επίσης αγαπήσαμε εύκολα είναι και το Ultimate Brow Highlighter από τη Wet n Wild. Είναι ένα μπεζ μολύβι που χρησιμοποιείται στο κόκκαλο του φρυδιού και κάνει έτσι το φρύδι να δείχνει πιο ανασηκωμένο και καλοσχηματισμένο. Μπορεί να σου ακούγεται σαν ασήμαντη λεπτομέρεια, αλλά στην πραγματικότητα είναι λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Εμείς το χρησιμοποιούμε επίσης για να φωτίσουμε το V των χειλιών και κάποιες φορές ακόμη και στην εσωτερική υγρή γραμμή του ματιού γιατί κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο. Αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.
Τέλος, μέσα στον Απρίλιο θυμηθήκαμε ξανά ένα παλιό αγαπημένο προϊόν, την All about Matt! Fixing Compact Powder από την Essence. Δείχνει τρομακτικά λευκή στη συσκευασία, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για λεπτή διάφανη πούδρα ιδανική για να σετάρεις το μακιγιάζ σου και να σου χαρίζει matte όψη. Μας αρέσει να την έχουμε στην τσάντα μας για να αντιμετωπίζουμε τη λιπαρότητα που μπορεί να εμφανιστεί μέσα στη μέρα. Είναι ακόμη πολύ χρήσιμη για να σε βοηθήσει να διορθώσεις τυχόν λαθάκια με το ρουζ ή το bronzer σου. Είναι και super οικονομική, οπότε πρέπει να την τσεκάρεις.
Αυτά είναι λοιπόν όλα όσα κέρδισαν μία ξεχωριστή θέση στη Wonderland το μήνα που πέρασε. Εσύ ποιο προϊόν ξεχώρισες και χρησιμοποίησες περισσότερο; Περιμένουμε τις προτάσεις σου στα σχόλια.

Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

  1. Olga Rotsika 2 Μαΐου 2017 at 10:37

    Την λευκή πούδρα της essence δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου,πραγματικά είμαι πολύ περίεργη!!!!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Μαΐου 2017 at 15:09

      Πρέπει να τη δοκιμάσεις! Εξαιρετική setting powder και σε super τιμή! xoxo

      Reply
  2. Dimitra Kats 2 Μαΐου 2017 at 13:31

    Από τη Fresh line έχω ένα body milk με άρωμα μοχίτο… είναι εξαιρετικό ♡
    Την πούδρα της essence συνέχεια λέω μα την πάρω αλλά διστάζω… αφού σας άρεσε όμως θα τη δοκιμάσω ♡

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Μαΐου 2017 at 15:10

      Αγαπάμε και το άρωμα mojito! Γενικά αγαπάμε Fresh Line!
      Περιμένουμε εντυπώσεις από την πούδρα! xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *