Αγαπημένα Μαΐου 2017!

Ο φετινός Μάιος στη Wonderland ήταν ο μήνας του “Δεν έχω χρόνο”. Ήταν ένας μήνας που οι μέρες ξεκινούσαν νωρίς και τελείωναν αργά γιατί πολλά έπρεπε να γίνουν.
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως βάλαμε την περιποίηση και το μακιγιάζ μας σε δεύτερη μοίρα. Απλά επιλέξαμε να χρησιμοποιούμε τα πιο εύκολα και γρήγορα προϊόντα της συλλογής μας.
Πάμε λοιπόν να δούμε αυτά που ξεχωρίσαμε, αγαπήσαμε και φυσικά χρησιμοποιήσαμε περισσότερο.
Ίσως επειδή ο Μάιος άλλες μέρες έμοιαζε Αύγουστος κι άλλες Φεβρουάριος, η επιδερμίδα μας δεν ήταν πολύ χαρούμενη και η ανάγκη ενυδάτωσης ήταν εμφανής. Επιστρατεύσαμε λοιπόν το Cocoa Indulging γαλάκτωμα σώματος από τη Nivea. Σαν σύνθεση είναι αρκετά πλούσιο και θέλει λίγα λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως. Δεν είναι όμως λιπαρό. Με βούτυρο κακάο και βιταμίνη Ε, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό. Επιπλέον, το άρωμά του είναι τόσο γλυκό και απολαυστικό που θυμίζει ζαχαροπλαστείο.
Και μιας και μιλάμε για αρώματα και μυρωδιές πρέπει να σου πούμε πως ο δικός μας Μάιος μύριζε κατά βάση σύκο και λεμόνι, ακριβώς όπως το Fig & Lemon Hair & Body Mist από τα Messinian Spa. Αν ψάχνεις ένα αναζωογονητικό, ελκυστικό και λαχταριστό άρωμα για το φετινό καλοκαίρι, πρέπει οπωσδήποτε να το μυρίσεις. Για mist έχει επίσης αρκετά καλή διάρκεια και ενυδατική σύνθεση. Thumbs up!
Όσο άστατος κι αν ήταν ο καιρός μέσα στο Μάιο, εμείς δεν παραλείψαμε ούτε μία μέρα το αντηλιακό μας. Το Sun Screen Velvet Second Skin Technology με SPF 50+ από τη Frezyderm είναι για εμάς ένας έρωτας που κρατάει χρόνια. Και είμαστε σίγουρες πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει βελούδινη υφή που θυμίζει primer, γίνεται υπέροχα ένα με το δέρμα και δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας, αποτελώντας έτσι την ιδανικότερη βάση για το μακιγιάζ μας. Πολύ πολύ δύσκολα θα το αλλάζαμε.
To foundation του μήνα ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη το Chubby in the Nude Foundation από την Clinique. Δεν είναι το foundation που θα αγαπήσεις αν αγαπάς την πλήρη κάλυψη. Εμείς όμως όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο πιο ελαφριά επιλέγουμε να είναι η βάση μας. Έρχεται σε μορφή stick που το κάνει πραγματικά πολύ χρηστικό και έχει κρεμώδη σύσταση που κάνει την εφαρμογή εύκολη και γρήγορη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Από άποψη κάλυψης, θυμίζει περισσότερο κάποια BB cream, αλλά χαρίζει ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα. Το αποτέλεσμά του είναι τόσο φυσικό που μοιάζει πως δεν φοράς κάτι στο πρόσωπό σου, αλλά πως το δέρμα σου είναι στα καλύτερά του.
Μία από τις πολύ αγαπημένες μας πλέον τάσεις στο μακιγιάζ είναι σίγουρα το contouring. Και αυτό το μήνα βρήκαμε τον τρόπο να μην χρειάζεται να το παραλείπουμε ακόμη κι όταν βιαζόμαστε. Το Shape & Contour Stick στην απόχρωση 311, dark, από την Erre Due έγινε ο καλύτερός μας φίλος. Είναι ένα stick με κρεμώδη σύσταση που αναμειγνύεται υπέροχα χωρίς να εξαφανίζεται με το blending. Η απόχρωσή του είναι ιδανική για φυσικές σκιάσεις στη δική μας ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Πιο εύχρηστο και πρακτικό δεν γίνεται.
Εξίσου εύχρηστα και πρακτικά μέσα στο Μάιο θέλαμε να είναι και τα προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών μας. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν σχεδόν καθημερινά από τη σειρά Volcanic Minerals από Korres τις Twist Eyeshadows. Ξεχωρίσαμε τις αποχρώσεις 29, Golden Bronze και 33, Grey-Brown, ένα υπέροχο bronze και ένα λαμπερό γκρι – taupe αντίστοιχα. Η stick μορφή τους και η κρεμώδης υφή τους κάνουν την εφαρμογή παιχνιδάκι. Αν τις “σβήσεις” ελαφρά με ένα smudger ή ακόμη και με το δάχτυλό σου, έχεις ένα εντυπωσιακό smokey look κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Και φυσικά είναι τόσο σταθερές που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το μακιγιάζ των ματιών σου όλη μέρα.
Το τελευταίο προϊόν που κατάφερε να μπει στη λίστα των αγαπημένων μας για το Μάιο είναι το All Nighter Makeup Setting Spray από την Urban Decay. Είναι ένα από τα best seller προϊόντα της εταιρείας και όχι άδικα. Αν κάνεις το μακιγιάζ σου νωρίς το πρωί και μένεις εκτός σπιτιού για ώρες χωρίς χρόνο ή διάθεση για touch ups, τότε αυτό είναι το προϊόν που χρειάζεσαι. Είναι ένα setting spray που χαρίζει στο μακιγιάζ σου ομοιογένεια και εξωπραγματική διάρκεια, χωρίς να νιώθεις πως βαραίνει την επιδερμίδα σου και δεν την αφήνει να αναπνέει. Όλα μένουν στη θέση τους για ώρες, δείχνοντας τόσο όμορφα όσο την ώρα που τα εφάρμοσες. Πρόκειται ξεκάθαρα για κάποιου είδους μαγικό φίλτρο και δεν μας το βγάζεις αυτό από το μυαλό.
Αυτό το post, όπως κατάλαβες, θα μπορούσε άνετα με μετονομαστεί σε “must haves for the busiest times”. Αυτά όμως ήταν όλα όσα έκαναν τη διαφορά στη δική μας beauty καθημερινότητα αυτό το μήνα. Εσύ αλήθεια ποιο προϊόν ξεχώρισες μέσα στο Μάιο;

Μέχρι το επόμενο post

 

2 Comments

  1. Beautyworld Around 7 Ιουνίου 2017 at 10:26

    Υπέροχη παρουσίαση,υπέροχα όλα τα προϊόντα!!

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *