Αγαπημένα Δεκεμβρίου 2014!

Καλό μήνα! Καλή χρονιά! Πολλές πολλές ευχές για ένα 2015 γεμάτο χαμόγελα και αγάπη. Και ναι, ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι εδώ και είναι πολλά υποσχόμενος, αλλά και ο Δεκέμβρης που αφήνουμε πίσω μας ήταν για εμάς ένας πολύ όμορφος μήνας.
Ήρθε λοιπόν η ώρα για το αγαπημένο μας post με τα top five αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε.
 #1 Natural Fix Foundation – Radiant
Το αγαπάμε! Αν έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα και δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, μεγάλο σφάλμα. Είναι super καλυπτικό χωρίς να δείχνει καθόλου βαρύ στο δέρμα. Δουλεύεται πανεύκολα, έχει πουδρένια υφή και matte τελείωμα. Εξαιρετική είναι και η διάρκειά του. Είναι σίγουρα ένα από τα foundations που από εδώ και πέρα θα φροντίζουμε να υπάρχουν πάντα στη συλλογή μας.
#2
Spicecake Shower Gel – Aromatics – Papoutsanis
Ναι, είναι ένα αντρικό αφρόλουτρο. Αλλά πες μας ότι δεν έχεις βρεθεί μέσα στη μπανιέρα με το μπουκάλι του δικού σου αφρόλουτρου ξαφνικά άδειο και ότι δεν έχεις μπει στον πειρασμό να δοκιμάσεις αυτό του άντρα σου, αγοριού σου, αδερφού σου, κλπ. Κάπως έτσι έγινε και η δική μας πρώτη γνωριμία με το Spicecake και πρέπει να σου πούμε πως αν ο Δεκέμβρης είχε το δικό του άρωμα, θα ήταν σίγουρα αυτό. Με σανδαλόξυλο, πιπερόριζα και νότες πορτοκαλιού άπλα σε ταξιδεύει.
#3 Honolulu – W7
Υπεραγαπημένο για το μήνα που πέρασε, και όχι μόνο, το ξακουστό bronzer της W7, Honolulu. Μας αρέσει η cute συσκευασία του, αλλά ακόμη περισσότερο μας αρέσει το περιεχόμενο. Είναι τελείως matte και έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος. Σαν απόχρωση δεν πορτοκαλίζει καθόλου και είναι ιδανικό για να κάνεις τα κοψίματά σου. Ένα ακόμη plus είναι ότι έρχεται μαζί με ένα mini πινελάκι, το οποίο, σε αντίθεση με τα πινελάκια που συνοδεύουν συνήθως τα προϊόντα, είναι εξαιρετικά βολικό και χρήσιμο.
#4 Liquid Lipstick No 105 – Erre Due
ΟΚ, ο Δεκέμβρης σαν εορταστικός μήνας είναι και ο μήνας του κόκκινου κραγιόν και ότι αγαπάμε πολύ το κόκκινο κραγιόν το ξέρεις. Αυτό το Δεκέμβρη όμως είπαμε να κάνουμε τη διαφορά και φορέσαμε πολύ αυτή την έντονη σκούρα μωβ απόχρωση του υγρού κραγιόν της Erre Due. Η απόχρωση είναι τόσο εντυπωσιακή που σίγουρα θα σε ρωτάνε ποιο κραγιόν φοράς. Η χρωματική του απόδοση είναι τέλεια και από τη στιγμή που θα στεγνώσει γίνεται απίστευτα σταθερό.
#5 Highlighting Compact Powder – Sephora
Δεκέμβρης και γιορτές χωρίς λάμψη δεν γίνονται. Αγαπήσαμε λοιπόν πολύ την πούδρα λάμψης των Sephora. Είναι τόσο φωτεινή και τόσο διακριτική όσο χρειάζεται. Έχει μία πολύ ελαφριά ροδακινί απόχρωση και δίνει στα σημεία που επιλέγεις ένα όμορφο φυσικό φως.
Αυτό ήταν λοιπόν με τυχαία σειρά το top 5 των beauty προϊόντων που αγαπήσαμε περισσότερο μέσα στο μήνα που πέρασε. Ας μιλήσουμε όμως και για μερικά non-beauty αγαπημένα.
#6 Αγαπημένο βιβλίο για το Δεκέμβρη είναι το Inferno του Dan Brown. Με πρωταγωνιστή τον ήρωα των περισσότερων βιβλίων του, τον καθηγητή Robert Langton, και έμπνευση τη ‘Θεία Κωμωδία’ του Δάντη, το Inferno διαβάζεται εύκολα και ευχάριστα και είναι πολύ γρήγορο και κινηματογραφικό.
#7 Τάρτες κεριού της Yankee Candle! Τάρτες κεριού της Yankee Candle! Τάρτες κεριού της Yankee Candle! Απλά υπέροχες. Άπειρα αρώματα για όλα τα γούστα και το δωμάτιο μοσχομυρίζει για
μέρες. Αγαπημένες μυρωδιές για το Δεκέμβρη δεν θα μπορούσαν να είναι άλλες από τις Red Apple Wreath και Christmas Eve.
#8 Τέλος, αγαπημένη σειρά για το μήνα που μας πέρασε είναι σίγουρα το Warehouse 13. Η σειρά είναι του 2009 και έχει ολοκληρωθεί στην πέμπτη season και πολύ στεναχωρηθήκαμε που τελείωσε. Οι πράκτορες Lattimer και Bering παίρνουν μετάθεση για τη Warehouse 13, μία top-secret κυβερνητική αποθήκη στην οποία συλλέγονται και φυλάσσονται μυστικά αντικείμενα με ανεξήγητες δυνάμεις. Αν σου αρέσουν οι μεταφυσικές υποθέσεις και θέλεις να δεις κάτι ανάλαφρο και με χιούμορ πρέπει να της δώσεις μία ευκαιρία.
Μην ξεχάσεις να μας γράψεις στα σχόλια τα δικά σου αγαπημένα για το μήνα που πέρασε. Επίσης είμαστε σε αναζήτηση νέων σειρών γι’αυτό αν είσαι κι εσύ TV series freak περιμένουμε τις προτάσεις σου.

Μέχρι το επόμενο post

 

17 Comments

  1. Stavroula DrugstoreBLover 2 Ιανουαρίου 2015 at 14:08

    Το natural fix είναι όντως πολύ καλό, όπως και το υγρό κραγιόν της Erre Due! Αυτό δε φορούσες στα body shop; 😉 Λατρεύω τα ανδρικά αφρόλουτρα/αποσμητικά/αρώματα, μερικά μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και από γυναίκες που τους αρέσουν οι πικάντικες/ανατολίτικες ή οι φρέσκιες/σπορ μυρωδιές! Καλή χρονιά κορίτσια!! 🙂 x

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 3 Ιανουαρίου 2015 at 12:56

      Καλή χρονιά, Σταυρούλα! Ναι, αυτό φορούσα. Μα δεν είναι το πιο τέλειο vamp purple χρώμα; Και δεν φεύγει με τίποτα! Συμφωνούμε απόλυτα για τις μυρωδιές. xxx

      Reply
    2. Stavroula DrugstoreBLover 3 Ιανουαρίου 2015 at 16:33

      Ναι πολύ ωραίο χρώμα και σου πάει πολύ! 🙂

      Reply
  2. Zoi 2 Ιανουαρίου 2015 at 17:08

    Καλή χρονιά! Όντως το ανδρικό αυτό αφρόλουτρο μυρίζει υπέροχα!!! Επίσης λατρεμένο το honolulu bronzer!

    Reply
  3. Marina MintyBeauty 2 Ιανουαρίου 2015 at 17:35

    Το erre due τι φοβερό χρώμα! έρωτας! Καλή Χρονιά κούκλες! ♥

    Reply
  4. Lydia Kloka 2 Ιανουαρίου 2015 at 23:30

    Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!!!Το bronzer θέλω και εγώ να το πάρω!!!!Φοβερό χρώμα το υγρό κραγιον της erre due!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 3 Ιανουαρίου 2015 at 12:59

      Καλή χρονιά! Και τα δύο θα τα αγαπήσεις σίγουρα αν τα χρησιμοποιήσεις και είναι και σχετικά οικονομικά.

      Reply
  5. Martina Kappa 4 Ιανουαρίου 2015 at 10:11

    Καλή χρονιά κορίτσια! Πολύ ομορφη ανάρτηση! Ζήλεψα το bronzer και αφού το εγκρίνετε σίγουρα θα το δοκιμάσω!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιανουαρίου 2015 at 14:46

      Καλή χρονιά! Ευχαριστούμε πολύ! Μόλις το δοκιμάσεις περιμένουμε τη γνώμη σου. 😀

      Reply
  6. the beauty of one's own 4 Ιανουαρίου 2015 at 11:53

    αυτο το κραγιονακι απο erre due το ζηλευωω

    Reply
  7. Eleftheria S. 5 Ιανουαρίου 2015 at 15:07

    Ωραια τα αγαπημενα σας!
    Τελειο χρωμα το κραγιον!

    Καλη Χρονια κοριτσια! 🙂

    Reply
  8. Kwnstantina N. 5 Ιανουαρίου 2015 at 16:50

    Υπέροχα όλα!! Καλή χρονιάααα!

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *