Αγαπημένα Απριλίου 2016!

Καλό μήνα! Χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! Θα μπορούσαμε εύκολα να σου πούμε πως το πιο αγαπημένο του Απριλίου ήταν ολόκληρος ο ίδιος ο Απρίλιος! Ήταν ο μήνας που επιτέλους καταλάβαμε πως είναι Άνοιξη, έφτιαξε ο καιρός και γεμίσαμε λιακάδες, αλλά και ο μήνας των διακοπών του Πάσχα και ξεκουραστήκαμε και περάσαμε τέλεια.

 

Πέρασε όμως κι έτσι είμαστε εδώ για να δούμε όλα εκείνα που τον έκαναν ακόμη πιο όμορφο και ξεχωριστό.

Πάμε λοιπόν να τα δούμε παρέα;
#1 Refreshing Cleansing Water – Erre Due
Όταν μια εταιρεία προϊόντων μακιγιάζ λανσάρει σειρά περιποίησης, σίγουρα δεν έχεις πολλές προσδοκίες. Η Erre Due όμως μας διέψευσε και αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη το Refreshing Cleansing Water, πρέπει να το κάνεις σύντομα. Πρόκειται για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών σε μορφή νερού που πραγματικά απομακρύνει με ευκολία τα πάντα. Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα π-ά-ν-τ-α (ακόμη και αδιάβροχα ή επίμονα προϊόντα μακιγιάζ, όπως π.χ. το αδιάβροχο eyeliner της Essence ή τη They’re Real mascara της Benefit.) Επιπλέον, περιέχει εκχύλισμα bamboo και προβιταμίνη Β5 που περιποιούνται και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ πολύ καλύτερα από τα περισσότερα micellaire νεράκια καθαρισμού που έχουμε δοκιμάσει αν και δεν αναφέρει πως ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Μοναδικό του μειονέκτημα βρίσκουμε το ότι θέλει ξέβγαλμα με νερό, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μας αποθαρρύνει. Στη δική μας ρουτίνα ήρθε χωρίς αμφιβολία για να μείνει.
#2 Cool Moist Cucumber Clay Mask – Beauty Formulas
Η μάσκα που κέρδισε αυτό το μήνα τη θέση της στα αγαπημένα είναι η Cool Moist Cucumber Mask από τη Beauty Formulas. Συνδυάζει εξαιρετικά δύο συστατικά με πολύ διαφορετικές ιδιότητες. Η πράσινη άργιλος έχει έντονα καθαριστική δράση, ρυθμίζει την πλεονάζουσα λιπαρότητα και ξεμπλοκάρει τους πόρους ενώ το αγγούρι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και τόνωση. Έτσι με μία μόνο μάσκα έχουμε καθαρισμό και ενυδάτωση μαζί και το καλύτερο, χρειάζεται μόνο τρία λεπτάκια για να δράσει. Είναι λοιπόν η μάσκα που επιλέγουμε ακόμη και τις πιο πολυάσχολες μέρες μας.
Έχει παχύρευστη σύνθεση και το πράσινο χρώμα της αργίλου, αλλά στη μυρωδιά της υπερισχύει ξεκάθαρα το έντονο, αλλά φρέσκο άρωμα του αγγουριού. Και φυσικά παίρνει extra πόντους γιατί είναι αποτελεσματική και οικονομική.
#3 Repairwear Anti-Gravity Eye Cream – Clinique
Αγαπάμε τις κρέμες ματιών και αν εσύ δεν τις έχεις αγαπήσει ακόμη, τότε μάλλον δεν έχεις ακόμη μπει στα υπέροχα κατά τα άλλα τριάντα και δεν έχεις δει τις πρώτες λεπτές γραμμές να κάνουν την εμφάνισή τους. Η κρέμα ματιών που αγαπήσαμε μέσα στον Απρίλιο είναι η Repairwear Anti-Gravity Eye Cream από την Clinique. Είναι σίγουρα μία κρέμα που υπόσχεται περισσότερα από όσα κάνει γιατί όχι δεν αψηφά τη βαρύτητα και δεν ανασηκώνει μαγικά την περιοχή των ματιών. Κατά τη γνώμη μας, κανένα προϊόν περιποίησης δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Έχει όμως υπέροχα παχύρευστη σύνθεση που απλώνεται σαν βούτυρο και ενυδατώνει μοναδικά την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και είναι η τέλεια βάση για να στρώσει μετά εξίσου τέλεια το concealer σου. Επιπλέον, εμείς την αγαπήσαμε ακόμη περισσότερο γιατί προσέξαμε πως μετά από ένα διάστημα χρήσης η περιοχή κάτω από τα μάτια γίνεται εμφανώς πιο φωτεινή κι έτσι το βλέμμα δείχνει αυτόματα πιο νεανικό και ξεκούραστο.
#4 UV Protective Compact Foundation – Shiseido
Το UV Protective Compact Foundation από τη Shiseido είναι ουσιαστικά μία πούδρα σε compact μορφή και είναι ότι πιο εύχρηστο για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Αρχικά, δεν γίνεται να μην αγαπήσεις τη γαλάζια συσκευασία της που σε εμάς θυμίζει κοχύλια και θάλασσα. Επίσης, έχει μία πολύ ευχάριστη, διακριτική και γλυκιά μυρωδιά. Αν τώρα ψάχνεις κάτι που λειτουργεί από άποψη κάλυψης σαν ένα foundation, δεν θα σε ικανοποιήσει. Αν όμως θέλεις μια πούδρα που θα σου προσφέρει μία βασική κάλυψη, αλλά απόλυτη ομοιομορφία και matte αποτέλεσμα που δεν μοιάζει βαρύ και αφύσικο, τότε πρέπει να την αναζητήσεις. Έχει πολύ καλή διάρκεια και είναι ανθεκτική στο νερό και SPF 30.
P.S. Το Stick Foundation της ίδιας σειράς είναι ακόμη πιο υπέροχο!
#5 Grandiose Mascara – Lancôme
Η Grandiose Mascara από τη Lancôme είναι ένα προϊόν που αγοράσαμε επηρεασμένες από τα θετικά reviews των αγαπημένων μας ξένων beauty bloggers και δεν το μετανιώσαμε. Έχει ξεκάθαρα την πιο όμορφη συσκευασία που έχουμε συναντήσει ποτέ σε mascara, αλλά και το πιο περίεργο σχεδιασμό. Η εταιρεία λάνσαρε το παράξενα σχεδιασμένο ρaβδάκι της με τον όρο ‘swan-neck’ aka
λαιμός κύκνου. Σου παίρνει σίγουρα δύο-τρεις εφαρμογές για να το συνηθίσεις, αλλά μετά η χρήση της δεν διαφέρει τόσο από αυτή μίας mascara με κλασικό ίσιο ραβδάκι. Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό και σαν προϊόν έχει αρκετά μαύρο χρώμα. Δίνει στις βλεφαρίδες ένα αποτέλεσμα αρκετά δραματικό και τους προσφέρει κυρίως καμπύλη και όγκο, κάνοντάς τες να δείχνουν πιο γεμάτες. Δεν δίνει όμως το effect βεντάλιας ή αποτέλεσμα ψεύτικων βλεφαρίδων, στις δικές μας τουλάχιστον βλεφαρίδες που δεν είναι και οι πιο συνεργάσιμες στον κόσμο. Στα θετικά της χαρακτηριστικά πρέπει να προσθέσουμε και το ότι δεν ‘τρίβεται’ και δεν θρυμματίζεται ακόμη και μετά από πολλές ώρες.
#6 Meet Matt(e) Hughes, Liquid Lipstick, Committed – The Balm
Την αγάπη μας για το υγρά κραγιόν λογικά την έχεις καταλάβει. Η The Balm λοιπόν για άλλη μία φορά κέρδισε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας με τα Meet Matt(e) Hughes. Μόλις στεγνώσουν είναι απόλυτα matte, αλλά καθόλου ξηρά. Αντιθέτως τα νιώθεις άνετα στα χείλη και δείχνουν βελούδινα. Έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος και απίθανη διάρκεια, αλλά ακόμη κι όταν μετά από πολλές ώρες φεύγουν από τα χείλη, φεύγουν ομοιόμορφα. Μοναδικό τους μειονέκτημα βρίσκουμε το πολύ ανοικτό στόμιο της συσκευασίας που έχει σαν αποτέλεσμα να ‘φορτώνει’ πολύ προϊόν και να το μαζεύει εκεί, κάνοντας τη συσκευασία λίγο επιρρεπή στο να λερωθεί ή να σε λερώσει.   Η δική μας αγαπημένη απόχρωση για τον Απρίλιο είναι η Committed, ένα ροζ-nude χρώμα σαν να έχει απλά τονίσει όμορφα το φυσικό χρώμα των χειλιών σου που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και καλοσχηματισμένα, φοριέται όλες τις ώρες και ταιριάζει σχεδόν με όλα τα μακιγιάζ.
Αυτά ήταν λοιπόν τα beauty αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε, αλλά φυσικά έχουμε και non-beauty πραγματάκια για τα οποία θέλουμε να σου μιλήσουμε.
Στο #7 και στη θέση του υπερ-αγαπημένου δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ότι η Wonderland μέσα στον Απρίλιο έκλεισε τα τρία της χρόνια. Σβήσαμε τα κεράκια μας και γιορτάσαμε τα blogογενέθλιά μας με τα πιο νόστιμα Wonderland cupcakes, αλλά και με ένα super επετειακό διαγωνισμό γεμάτο δώρα ομορφιάς. Το giveaway τρέχει ακόμη γι’αυτό αν δεν έχεις ακόμη πάρει μέρος, click και τρέξε εδώ.
Στο #8 έχουμε ένα fashion αγαπημένο. Οι πάνινες shopping bags μας βολεύουν πάρα πολύ στην καθημερινότητά μας για να κουβαλάμε τα άπειρα βιβλία στη δουλειά και η συγκεκριμένη από τα H&M έχει το πιο make-my-day μήνυμα.
Και μιας και μιλάμε για ‘ενδιαφέροντα’ μηνύματα, μέσα στον Απρίλιο αποκτήσαμε και αγαπήσαμε και μία νέα θήκη για το κινητό μας. Στο #9 λοιπόν είναι μία θήκη σιλικόνης από το eshop του mairiboo. Είναι λευκή και γράφει ‘γουατέβερ’, έτσι γιατί κάποιες φορές η απάντηση στα πιο πολύπλοκα είναι τόσο απλή.
Και κλείνουμε με το #10 και φυσικά φαγητό! Πολύ πολύ αγαπημένο του Απριλίου και όχι μόνο είναι ένα κέικ που ταιριάζει τέλεια με τον πρωινό και απογευματινό καφέ μας. Είναι ουσιαστικά η κλασική συνταγή ενός κέικ βανίλια λιγάκι παραποιημένη. Μειώνουμε αρκετά τα αυγά και τη ζάχαρη και προσθέτουμε μήλο, καρότο και cranberries. Δεν φαντάζεσαι πόσο νόστιμο είναι!
Ο Απρίλιος ήταν, βλέπεις, ένας μήνας γεμάτος αγάπες. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάτι από όλα αυτά; Ποιο προϊόν, άρωμα, γεύση, fashion item, gadget, τηλεοπτική σειρά, βιβλίο ή γεγονός έκλεψε τη δική σου καρδιά μέσα στο μήνα που πέρασε;
Μέχρι το επόμενο post

 

10 Comments

  1. MyNonBoring World 2 Μαΐου 2016 at 16:20

    Ή μασκαρα φαίνεται καλή αν κ με ενδιαφέρει πολύ ο διαχωρισμός. Φιλια

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 13 Μαΐου 2016 at 21:18

      Αν θέλεις διαχωρισμό, δεν θα σου την προτείναμε! Αν όμως θέλεις όγκο. τότε είναι υπέροχη.

      Reply
  2. Effie A. 2 Μαΐου 2016 at 16:49

    καλό μήνα κορίτσια και χρόνια πολλά! Λάτρεψα τις εικόνες, περιττό να αναφέρω. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτά αλλά από Erre due έχει το τζελ ντεμακιγιάζ και το λατρεύω. Μόλις μου τελειώσει το bioderma θα το πάρω να το δοκιμάσω! Μη βλέπω γλυκά και κέικ γιατί ξεκιναω δίαιτα όπου να ναι και κολάζομαι. χοχο!! φιλάκια!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 13 Μαΐου 2016 at 21:22

      Αν δοκιμάσεις το νεράκι από Erre Due, να μας πεις πως σου φάνηκε. Εμείς δεν το αλλάζουμε! Πονεμένη ιστορία η διατροφή, αλλά αν σε παρηγορεί, να σου πούμε πως μπήκαμε κι εμείς σε πρόγραμμα! Τέλος τα κεικ! xoxo

      Reply
  3. Dimitra Kats 3 Μαΐου 2016 at 13:21

    καλησπέρα και καλό μηνα!
    το νερακι της erre due είναι φοβερό! δεν το περιμενα…στην αρχη ημουν πολύ επιφυλακτική αλλά μια κοπέλα στα χοντος μου μιλησε αναλυτικοτατα γι'αυτο και ετσι με επεισε να το παρω
    πολύ ωραιο ποστ παντως <3

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 13 Μαΐου 2016 at 21:24

      Κάπως έτσι ήμασταν κι εμείς στην αρχή, αλλά τώρα το έχουμε ερωτευτεί. Ευχαριστούμε πολύ! xoxo

      Reply
  4. Lela Lilou 4 Μαΐου 2016 at 15:05

    Θα αναζητήσω σύντομα ντεμακιγιάζ προσώπου και μού κίνησε την περιέργεια αυτό της Erre Due!Δυστυχώς όμως θα ήθελα κάποιο που να μην απαιτεί ξέπλυμα με νερό…Μπορεί και να του δώσω μια ευκαιρία παρ' αυτά! Πολύ ωραίο ποστ για ακόμα μία φορά!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 13 Μαΐου 2016 at 21:25

      Αν το δοκιμάσεις, θα χαρούμε να μας πεις τη γνώμη σου γιατί εμάς μας έχει ενθουσιάσει. Ευχαριστούμε! xoxo

      Reply
  5. Despina Sisters Beaute 23 Μαΐου 2016 at 13:02

    Αυτή την UV Protective Compact Foundation – Shiseido θέλω πολύ να την δοκιμάσω να δω πότε θα αξιωθώ!
    Τις θηκούλες από MairiBoo τις ερωτευθηκα κι εγώ και ήδη περιμένω να μου έρθει η παραγγελία μου! 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 24 Μαΐου 2016 at 10:38

      Αν δοκιμάσεις κάτι από τη σειρά, αξίζει να τσεκάρεις πρώτο το UV Protective Stick Foundation. Είναι ακόμη πιο υπέροχο! Τη θήκη θα την αγαπήσεις! xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *