Αγαπημένα Ιουλίου 2016!

Δυστυχώς σήμερα ένας ακόμη μήνας του Καλοκαιριού μας αποχαιρετά. Ο Αύγουστος όμως είναι εδώ και τον περιμέναμε πως και πως! Καλό μήνα λοιπόν!

Ο Ιούλιος ήταν ένας μήνας με θερμοκρασίες στα ύψη και για εμάς ήταν ένας μήνας που ξεκουραστήκαμε αρκετά. Σχεδόν εγκατασταθήκαμε στην παραλία, αλλά και περιποιηθήκαμε τον εαυτό μας.

 

Αντίστοιχα είναι λοιπόν και τα αγαπημένα του μήνα. Τα πολλά προϊόντα μακιγιάζ έμειναν στα συρτάρια και επιλέξαμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Πάμε να τα δούμε λοιπόν!
Η πιο αγαπημένη μας επιλογή για το styling των μαλλιών μας μέσα στον Ιούλιο (και σίγουρα και τον Αύγουστο) είναι το Beach Day Texturizing Spray από τη Unite. Όπως μαρτυρά και το όνομά του είναι ένα spray που δίνει στα μαλλιά το ανέμελο look “μόλις γύρισα από την παραλία.” Το λατρέψαμε γιατί μας χαρίζει ατημέλητα κυμματιστά μαλλιά με όγκο εύκολα και γρήγορα. Έχει άρωμα φρεσκάδας και δεν βαραίνει, ούτε ξηραίνει (όπως άλλα salt sprays) τα μαλλιά. Από εμάς παίρνει ακόμη extra πόντους γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά. Το βρήκαμε στο updo.gr  και ήρθε στη ζωή μας για να μείνει.
Wonderland Tip: Αν θέλεις να αποφύγεις κάθε είδους θερμότητα στο styling των μαλλιών σου τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά αγαπάς τα beach waves, ψέκασε το Beach Day Spray σε νωπά μαλλιά και πλέξε δύο κοτσίδες. Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει θετικά.
Όπως το δέρμα μας, έτσι και τα μαλλιά μας το Καλοκαίρι ταλαιπωρούνται λίγο περισσότερο. Οφείλουμε λοιπόν να τα προστατέψουμε κι αυτά με το ‘αντηλιακό’ τους. Το Voile Protecteur Phytoplage από τη Phyto είναι μία πραγματική ασπίδα προστασίας για τα μαλλιά μας. Σχηματίζει ένα αόρατο πέπλο κατά της αφυδάτωση των μαλλιών και τα προστατεύει από τις βλαβερές επιδράσεις του ήλιου, της θάλασσας και της πισίνας. Περιέχει ηλίανθο, έχει αόρατη σύνθεση που δεν βαραίνει και δεν λαδώνει την τρίχα και μυρίζει υπέροχα σαν γιασεμί. Και μην ξεχνάς! Το Καλοκαίρι τα μαλλιά σου είναι εκτεθειμένα τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη.
Αφού μιλάμε όμως για προστασία δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το αγαπημένο μας προϊόν για την αντηλιακή μας προστασία αυτό το μήνα. Το SunScreen Invisible Spray SPF 50+ από τη Frezyderm είναι ένα αντηλιακό spray κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Εμείς βέβαια το χρησιμοποιούμε αποκλειστικά στο σώμα γιατί στο πρόσωπο χρησιμοποιούμε συνήθως το New Velvet Technology της εταιρείας. Το Invisible Spray λοιπόν είναι ακριβώς αυτό για το οποίο σε προδιαθέτει το όνομά του. Η spray συσκευασία του είναι super βολική για γρήγορη και εύκολη χρήση και η διάφανη, ελαφριά σύστασή του το κάνει να απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Μοναδικό μειονέκτημα είναι πως βρίσκουμε πως τελειώνει σχετικά γρήγορα. Ωστόσο, νομίζουμε πως βρήκαμε ένα αντηλιακό σώματος που μας έκλεψε την καρδιά και θα το αγοράζουμε ξανά και ξανά.
Πως μυρίζουν τα μεσημέρια σε μαγικά νησιά με floral bikinis και τροπικά cocktails; Εεεεεε… κάπως έτσι μυρίζει και το eau de cologne της εταιρείας Korres στην εκδοχή Mango Candy και είναι το άρωμα που κυριάρχησε στον Ιούλιό μας. Είναι ένας συνδυασμός εξωτικών φρούτων με βασικό το mango με το πικάντικο άρωμα της κανέλας, αλλά και κάποιες ελαφριές νότες λουλουδιών. Μυρίζει δροσερά και καραμελένια. Δεν έχει και την καλύτερη διάρκεια, αλλά εμάς δεν μας ενοχλεί καθόλου αν το ανανεώνουμε. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα γι’αυτή τη σειρά, μπορείς να βρεις το αναλυτικό review post εδώ.

 

Μπορεί να μην χρησιμοποιήσαμε πολλά προϊόντα μακιγιάζ μέσα στο μήνα και να επιλέξαμε κυρίως φυσικά no-makeup looks, αλλά στο μανικιούρ μας σχεδόν όλο τον Ιούλιο είχαμε το παιχνιδιάρικο Hottie Tomattie από τη σειρά Creative Play της CND. Είναι ένα έντονο πιο-καλοκαιρινό-δεν-γίνεται κόκκινο με κοραλοπορτοκαλί υποτόνους που αναδεικνύει υπέροχα τα μαυρισμένα χέρια. Έχει εκπληκτική απόδοση χρώματος ακόμη και με μία μόνο στρώση. Εμείς το συνδυάσαμε με το μαγικό top coat της σειράς Vinylux της εταιρείας και είχε έτσι και πολύ καλή διάρκεια. Το βρήκαμε στο site της CND εδώ.
Αυτό που μας συμβαίνει το λες και εμμονή με την απολέπιση. Τα scrubs (τόσο σώματος όσο και προσώπου) είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης και ποτέ δεν χάνουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποιο νέο. Το Scrub σώματος της σειράς Oil Beauty από τη Garnier περίμενε υπομονετικά εδώ και καιρό να τελειώσει ο προκάτοχός του για να έρθει η σειρά του να μπει στο μπάνιο μας και να γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα του Ιουλίου.
Περιέχει ένα συνδυασμό τεσσάρων πολύτιμων ελαίων: macadamia, argan, αμύγδαλου και τριαντάφυλλου που το κάνει super ενυδατικό. Η σύστασή του θυμίζει ένα πολύ λεπτόρρευστο gel, αλλά κατά τη χρήση αλλάζει σε γαλάκτωμα. Οι περισσότεροι κόκκοι του μοιάζουν με κόκκους ζάχαρης, αλλά περιέχει και σπόρους από το φυτό cupuacu και ο συνδυασμός προσφέρει εξαιρετική απολέπιση. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα απαλό, λαμπερό και ενυδατωμένο. Αυτό όμως που μας ξετρέλανε είναι το άρωμά του. Μυρίζει τόσο γλυκά, ζεστά και musky που σου δίνει μία αίσθηση πολυτέλειας σαν να χρησιμοποιείς ένα επαγγελματικό spa προϊόν. Αν αυτή η μυρωδιά κυκλοφορούσε σε άρωμα, σίγουρα θα υπήρχε στη συλλογή μας.
Τον Ιούλιο η ζέστη ήταν αφόρητη και εξίσου αφόρητη ήταν και η λιπαρότητα της επιδερμίδας μας. Καταφύγαμε λοιπόν πολύ συχνά στη βοήθεια μίας καθαριστικής, αλλά και αναζωογονητικής μάσκας προσώπου. Η Radiance & Revitalizing Face Mask από την Exelia περιέχει λευκή άργιλο, αλλαντοίνη, πανθενόλη, καφεΐνη, βούτυρο καριτέ και έλαιο αβοκάντο. Συνδυάζοντας λοιπόν τις διαφορετικές δράσεις των συστατικών της χαρίζει στην επιδερμίδα βαθύ καθαρισμό και ταυτόχρονα ενυδάτωση και λάμψη. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο αναλυτικότερο review post εδώ.
Τα αγαπημένα Ιουλίου κλείνουν με ένα προϊόν μακιγιάζ που κάποιες μέρες το φορούσαμε ακόμη και μόνο του γιατί έδινε μία μικρή τσαχπινιά. Η Volumizing Waterproof Mascrara από την Erre Due στην απόχρωση 02, electric blue έχει το πιο έντονο μπλε χρώμα που μπορείς να βρεις σε mascara και σε καμία περίπτωση δεν περνάει απαρατήρητη. Έχει πλαστικό βουρτσάκι και δίνει στις βλεφαρίδες αρκετό μήκος και όγκο, ενώ είναι πραγματικά αδιάβροχη.
Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα αγαπήσαμε εμείς ένα τσακ περισσότερο μέσα στον Ιούλιο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Μη ξεχάσεις να μας πεις ποια προϊόντα ξεχώρισες εσύ και φυσικά να μας προτείνεις αυτό που πιστεύεις πως μπορεί να αγαπήσουμε.
Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

  1. Stavri Νe 1 Αυγούστου 2016 at 13:36

    Πολύ ωραίο post, κορίτσια!!

    Το spray για τα μαλλιά είναι και κατά του φριζαρίσματος;

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 6 Αυγούστου 2016 at 08:50

      Ευχαριστούμε πολύ!!!
      Χχμμμ… όχι, δεν έχει δράση κατά του φριζαρίσματος! 🙂

      Reply
  2. My Binoculars 3 Αυγούστου 2016 at 11:10

    Kορίτσια μου καλό μήνα, εξαιρετικά τα αγαπημένα σας και σχεδόν όλα νέα για εμένα.
    Μου τράβηξε την προσοχή ένα κλικ παραπάνω το Updo Spray.
    Φιλάκια πολλά <3

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 6 Αυγούστου 2016 at 08:51

      Καλό μήνα! Ελπίζουμε να πήρες ιδέες για νέα ψώνια! χεχε! Αν αγαπάς τα wavy beach looks πρέπει αν του δώσεις μία ευκαιρία! xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *