Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2014!

Καλό μήνα! Καλό μήνα κι από εδώ! Ο Οκτώβρης είναι εδώ και έχει φέρει μαζί του τις πρώτες ψύχρες και πολύ χαιρόμαστε γι’αυτό εμείς που αγαπάμε το φθινόπωρο.

 

Ο Σεπτέμβρης που αφήνουμε πίσω μας ήταν για εμάς μήνας αλλαγών, αποφάσεων και ανασυγκρότησης. Ήταν ο μήνας που προσπαθήσαμε να μαζέψουμε όλα όσα άφησε πίσω του το χαλαρό καλοκαιράκι.
Πάμε λοιπόν να τον αποχαιρετήσουμε, βλέποντας παρέα το top 5 των προϊόντων που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στο μήνα.
 #1 Complexion Sponge – Real Techniques
Είναι το σφουγγαράκι τύπου beauty blender από τη Real Techniques και για εμάς ήταν η έκπληξη του μήνα. Το είχαμε αγοράσει εδώ και καιρό από το iHerb, αλλά, όπως θα ξέρεις, αγαπάμε πολύ τα πινέλα μας κι έτσι είχε μείνει στο συρτάρι για καιρό. Τον προηγούμενο όμως μήνα αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε και από τότε το χρησιμοποιούμε αποκλειστικά καθημερινά για να απλώσουμε το foundation μας. Πριν το χρησιμοποιήσουμε το βρέχουμε και το στραγγίζουμε καλά. Το αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα όσο καλυπτικό χρειάζεται, αλλά και εκπληκτικά φυσικό. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, πρέπει οπωσδήποτε να του δώσεις μία ευκαιρία.
#2 Pigmentclar – La Roche-Posay
Είναι μία κρέμα κατά των κηλίδων και των δυσχρωμιών και τη χρησιμοποιήσαμε ευλαβικά όλο το Σεπτέμβριο για να καταπολεμήσουμε μία πανάδα που μας άφησε ο καλοκαιρινός ήλιος.  Τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή και σίγουρα θα συνεχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε. Μπορείς να δεις αναλυτικό review και ένα ακόμη προϊόν για αντίστοιχη περιποίηση εδώ.
#3 Cure Express – Peggy Sage
Άλλο ένα σωτήριο προϊόν. Το Cure Express είναι μία θεραπεία για κατεστραμμένα νύχια και πραγματικά έσωσε τα δικά μας. Τα επανέφερε μετά από πολλούς μήνες  καταπόνησης με gel και μετά από ένα μήνα χρήσης είναι πλέον πολύ πιο δυνατά και μακραίνουν γρήγορα. Σίγουρα θα είναι πλέον η μόνιμη βάση νυχιών που θα χρησιμοποιήσουμε. Μπορείς να βρεις όλες τις λεπτομέρειες εδώ.
#4 Anto Friz Spray – Kyana
Ο Σεπτέμβρης ήταν μήνας full στην υγρασία και για τα μαλλιά μας αυτό μεταφράζεται σε full φριζάρισμα. Αλλά το Anti Friz Spray από τη σειρά Herboria Max της Kyana έλυσε το πρόβλημα. Είναι ένα spray με εκχύλισμα μπαμπού. Εμείς βρίσκουμε ότι έχει διπλή χρήση. Βοηθάει πολύ στο να γίνονται τα μαλλιά μας απαλά και να ξεμπερδεύονται εύκολα και λειτουργεί ταυτόχρονα τέλεια κατά του φριζαρίσματος.
#5
Dermopur Gel – Castalia
Αγαπημένη, πολυαγαπημένη, λατρεμένη σειρά η Dermopur από την Castalia. το gel Nettoyant είναι ένα απαλό σμηγματορυθμιστικό , αφρίζον gel καθαρισμού προσώπου, χωρίς σαπούνι. Το χρησιμοποιούμε το πρωί για τον πρωινό καθαρισμό του προσώπου μας, αλλά και το βράδυ ως ντεμακιγιάζ προσώπου. Αν έχεις μεικτή-λιπαρή επιδερμίδα δεν γίνεται να μην το αγαπήσεις. Και μάντεψε! Μπορείς να το κερδίσεις μαζί με την αντίστοιχη ενυδατική κρέμα προσώπου στο διαγωνισμό μας που θα βρεις εδώ.
Και φυσικά έχουμε και τα τρία non-beauty αγαπημένα για το μήνα που πέρασε.
 #6 Αγαπημένο snack το Flapjack από την Wholebake. Πεντανόστιμη μπάρα με βρώμη και σοκολάτα γάλακτος. Εκτός από πολύ γευστικό είναι και πολύ χορταστικό, τέλειο για ένα γρήγορο mini γεύμα στη δουλειά.
#7 Αγαπημένη σειρά για το Σεπτέμβρη, κόλλημα, αρρώστια, το The Walking Dead. Αν δεν το ξέρεις ήδη, ένας ιός έχει προκαλέσει zombie apocalypse και ένα group επιζώντων προσπαθεί να επιβιώσει ενώ όλα γύρω τους καταρρέουν. Μάλλον κλασικό σενάριο και πολύ αίμα, αλλά δεν γίνεται να μην κολλήσεις με τους χαρακτήρες. ανυπομονούμε για την καινούρια season.
#8 Ένα τραγούδι που μας έχει κολλήσει όλο το Σεπτέμβρη και παίζει σε επανάληψη ξανά και ξανά, Arsonist’s Lullabye απόHozier.
Και αυτά είναι όλα τα αγαπημένα μας για το μήνα που πέρασε. Εσύ τι δεν μπορούσες να αποχωριστείς; Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα δικά μας αγαπημένα;

Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

  1. Mary Touchofrouge 3 Οκτωβρίου 2014 at 12:08

    Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ το Dermopur και έχω να πω μόνο τα καλύτερα!! Το Cure Express της Peggy Sage είναι εδώ και καιρό στη wishlist μου!! 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 8 Οκτωβρίου 2014 at 09:30

      Δοκιμάζουμε πολλά καθαριστικά, έτσι για την εμπειρία, αλλά στο Dermopur επιστρέφουμε ξανά και ξανά. 🙂

      Reply
  2. vasiliki vaso 5 Οκτωβρίου 2014 at 09:20

    το σφουγγαρακι θελω να το δοκιμασω οπωσδηποτε..να κανω μια κουτη ερωτηση..πρεπει να το βρεχεις καθε φορα ή μπορεις να το χρησιμοποιησεις και στεγνο?

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 8 Οκτωβρίου 2014 at 09:39

      Καθόλου κουτή ερώτηση! Το σκεφτήκαμε κι εμείς. Δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ στεγνό γιατί όταν είναι στεγνό είναι πολύ πιο σκληρό και δεν νομίζουμε πως θα απλώνει ομοιόμορφα το όποιο προϊόν.

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *