Αγαπημένα Νοεμβρίου 2016!

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και είναι ένας μήνας για τον οποίο όλοι ανυπομονούσαμε αφού φέρνει μαζί του τις γιορτές, αλλά πρέπει να σου πούμε πως εμείς έχουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στο Νοέμβριο που τελείωσε. Λίγο τα πρώτα κρύα και οι κουβερτούλες, λίγο ο ζεστός αχνιστός καφές, λίγο τα αρωματικά κεριά, δεν θέλεις και πολύ να τον αγαπήσεις αυτό το μήνα.

Έλα λοιπόν να τον αποχαιρετήσουμε παρέα, όπως ακριβώς του αξίζει, με τα προϊόντα δηλαδή που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε περισσότερο μέσα σε αυτόν.
Η Organic Jasmine & Jojoba – Express Volume Hair Mask από την Organic Soap είναι το προϊόν που ξεχωρίσαμε μέσα στο Νοέμβριο όσον αφορά στη φροντίδα των μαλλιών μας. Τα συστατικά της είναι 99% φυσικά και δεν περιέχει parabens και σιλικόνες. Όπως λέει και το όνομά της, τα βασικά συστατικά της είναι το εκχύλισμα από γιασεμί και το λάδι jojoba. Έχει αρκετά παχύρευστη σύσταση και μυρίζει ευχάριστα αν και το άρωμα δεν διατηρείται στα μαλλιά μετά το λούσιμο. Αν ψάχνεις μία μάσκα μαλλιών που να αφήνει τα μαλλιά μεταξένια απαλά και ευκολοχτένιστα, τότε η συγκεκριμένη δεν είναι για εσένα. Δεν λειτουργεί, όπως πολλές μάσκες, σαν ένα δραστικό conditioner, αλλά μετά τη χρήση νιώθεις τα μαλλιά σου πιο σκληρά και δυνατά. Αν και δεν παρατηρήσαμε κάποια διαφορά στον όγκο, που είναι αυτό που υπόσχεται, προσέξαμε πως δυναμώνει την τρίχα και την κάνει πιο ανθεκτική και αυτό μας άρεσε πολύ.
Άλλο ένα προϊόν περιποίησης που ξεχωρίσαμε το μήνα που πέρασε είναι το Revitalizing Oil από τη Darphin. Είναι ένα ξηρό έλαιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά, πρόσωπο και  . Τα συστατικά του είναι 98% φυσικής προέλευσης. Περιέχει ένα συνδυασμό τεσσάρων αιθέριων και εννέα πολύτιμων ελαίων, όπως ylang ylang, rosewood, γεράνι και λεβάντα και υπόσχεται θρέψη, λάμψη και αναζωογόνηση. Το άρωμά του είναι αρκετά έντονο, αλλά απίστευτα χαλαρωτικό. Εμείς το χρησιμοποιούμε δύο-τρεις φορές την εβδομάδα στη θέση της κρέμας νυκτός μας, αλλά και στις άκρες των μαλλιών μας και το αποτέλεσμα είναι full ενυδάτωση και λάμψη.
Η εμμονή μας με τις μάσκες προσώπου είναι πλέον γνωστή. Μέσα στο Νοέμβριο λοιπόν αυτή που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο είναι η Purifying & Mattifying Mud Mask από τη Sephora. Βασικά συστατικά της είναι ο ψευδάργυρος και ο χαλκός και υπόσχεται βαθύ καθαρισμό και matte αποτέλεσμα. Έχει σκούρο γκρι χρώμα και αρκετά έντονο (αλλά όχι δυσάρεστο, κατά τη γνώμη μας) άρωμα. Η υφή της είναι λίγο παράξενη, θα τη χαρακτηρίζαμε ανάγλυφη, με κάποια μικρά κομματάκια μέσα που είναι όμως μαλακά και δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα. Σαν σύσταση και εφαρμογή θυμίζει πολύ μία μάσκα αργίλου και στεγνώνει σχετικά γρήγορα στο δέρμα. Στη δική μας επιδερμίδα κάνει ακριβώς αυτά που υπόσχεται, καθαρίζει σε βάθος και ρυθμίζει τη λιπαρότητα, χωρίς όμως να αφυδατώνει το δέρμα. Σίγουρα είναι μία μάσκα που δεν θα λείπει πλέον από τη συλλογή μας.
H Ασιατική μόδα των cushions ή αλλιώς των προϊόντων σε “μαξιλαράκι” φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Εμείς λοιπόν το Νοέμβριο ξεχωρίσαμε ένα τέτοιου τύπου beauty gadget. Το Miracle Cushion από τη Lancôme είναι πράγματι ένα μικρό θαύμα. Έρχεται σε compact συσκευασία-καθρέφτη με superπολυτελές design και περιέχει το δικό του σφουγγαράκι. Το ίδιο το προϊόν είναι στην ουσία ένα υγρό foundation εμποτισμένο όμως μέσα στο ειδικό “μαξιλαράκι”. Με το σφουγγαράκι (ή το πινέλο σου) πιέζεις ελαφρά το “μαξιλαράκι” και βγάζεις το προϊόν. Η σύστασή του είναι αρκετά λεπτόρρευστη και κατά την εφαρμογή στο πρόσωπο νιώθεις μία ευχάριστη δροσιά. Η κάλυψη που προσφέρει είναι μέτρια προς χαμηλή και θυμίζει περισσότερο BB ή CC cream παρά foundation. Χαρίζει όμως ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στην επιδερμίδα και μία φυσική φωτεινότητα που κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο ξεκούραστο και φρέσκο. Αυτό το φυσικό, ελαφρύ αποτέλεσμα είναι ακριβώς αυτό που ζητάμε εμείς στην καθημερινότητά μας. Επιπλέον είναι ενυδατικό και περιποιητικό για την επιδερμίδα και έχει και SPF 23.
Η Banana Dreams Loose Powder από την W7 έγινε γνωστή ως ένα οικονομικό dupe της διάσημης Banana Powder της Ben Nye. Αυτό δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε γιατί δεν έχουμε δοκιμάσει τη δεύτερη. Μπορούμε όμως να σου πούμε πως η Banana Dreams κέρδισε επάξια μία θέση σε αυτό το post. Είναι μία πούδρα σε ελεύθερη μορφή με λεπτή, ημιδιάφανη σύσταση και απαλό κίτρινο τόνο. Τη χρησιμοποιούμε κυρίως κάτω από τα μάτια για να σετάρουμε το concealer. Το κρατάει στη θέση του για ώρες και ταυτόχρονα φωτίζει πολύ όμορφα την περιοχή, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο. Σίγουρα θέλουμε να δοκιμάσουμε και αυτή από Ben Nye, αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα και μέχρι στιγμής δεν την έχουμε βρει σε κάποιο αξιόπιστο site που να κάνει αποστολές στη χώρα μας.
Η Xcess 3D Mascara (01 Blackαπό την Erre Due είναι ένα προϊόν που πρέπει, απλά πρέπει να έχει στο νεσεσέρ σου. Υπόσχεται τρισδιάστατο έντονο αποτέλεσμα και το μυστικό, κατά τη γνώμη μας, κρύβεται στο βουρτσάκι. Το βουρτσάκι της είναι πλαστικό με “δοντάκια” που πιάνουν και χτενίζουν ιδανικά τις βλεφαρίδες. Προσφέρει αρκετό όγκο, υπέροχο μήκος και εξαιρετικό διαχωρισμό και μπορείς να “χτίσεις” το αποτέλεσμα όσο έντονο θέλεις εσύ. Από εμάς παίρνει extra πόντους αγάπης γιατί δεν τρίβεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και δεν σκληραίνει τις βλεφαρίδες μας.
Και φυσικά αυτό το αγόρι δεν θα μπορούσε να λείπει από τα αγαπημένα του Νοεμβρίου. Ο λόγος για το ρουζάκι Cabana Boy από τη The Balm. Έρχεται σε πολύ όμορφη συσκευασία με δικό του καθρέφτη και είναι μία απόχρωση που, κατά τη γνώμη μας, ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Πρόκειται για μία dusty-rose απόχρωση σάπιου μήλου με σατινέ υφή και πολύ πολύ λεπτό shimmer. Είναι η απόχρωση που μοιάζει εύκολα φυσική και χαρίζει ροδαλά μαγουλάκια. Πέρα από το όμορφο χρώμα του, πρέπει να σου πούμε πως έχει και εντυπωσιακή διάρκεια και έχει περάσει με επιτυχία μέσα στο μήνα ακόμη και test δέκα ωρών.
Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε εμείς σχεδόν καθημερινά το Νοέμβριο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσύ ποιο προϊόν ξεχώρισες το μήνα που πέρασε και θα μας πρότεινες να δοκιμάσουμε;
Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

  1. Chrisanthi Gatidou 5 Δεκεμβρίου 2016 at 12:45

    Δε σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα από την κάλυψη του foundation της Lancome :/ Περίμενα καλύτερη απόδοση από ένα προϊόν με τόσο "βαριά" τιμή… Αγαπημένο Cabana Boy και φυσικά υπέροχη παρουσίαση <3

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 11 Δεκεμβρίου 2016 at 18:45

      Ευχαριστούμε πολύ, Χρυσάνθη! Εμείς δεν θα το λέγαμε καν foundation από άποψη κάλυψης, αλλά για κάθε μέρα μας έχει βολέψει πολύ. xoxo

      Reply
  2. Thalia 5 Ιανουαρίου 2017 at 16:34

    Πάντως στο θέμα Ben Nye για Ελλάδα παρήγγειλα πριν 3 μήνες από αγγλικό μαγαζί, official προμηθευτή της εταιρείας (έψαξα πάρα πολύ για να βρω genuine και σε νορμάλ τιμή), με μεταφορικά μόλις £8, που άξιζε γιατί πχ. το μεγάλο μπουκάλι Banana το είχαν μόλις £28, και το καλύτερο απ'όλα προσφέρουν και δοκιμαστικές συσκευασίες των 10gr για £10/τα 2.
    Έτσι πήρα 4 tester με διάφορες αποχρώσεις και 1 μεγάλο Ben Nye για £43,97 + μεταφορικά. Τσέκαρα και τη συσκευασία για γνησιότητα (μέγεθος γραμματοσειράς και αντοχή στην τριβή) και είναι όντως γνήσιο.
    Όσο για τις αποχρώσεις, το banana είναι καλύτερο για καλοκαίρι και από τα υπόλοιπα προτείνω το neutral και το cameo για κάτω από τα μάτια (το δέρμα μου είναι ανοιχτό προς μεσαίο) και το buff για όλο το πρόσωπο. Τέλος δεν νομίζω πως η Ben Nye είναι η ιδανική για ξηρή επιδερμίδα. Κάθεται ωραία μεν, αλλά όχι άψογα. Πιστεύω σε μεικτές/λιπαρές θα έχει καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα.
    Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το όνομα του μαγαζιού, μπορείτε να το διαγράψετε από το σχόλιο, είναι το red carpet fx με έδρα το Leeds και η παραγγελία ήρθε νομίζω σε 6 εργάσιμες. Ένα άλλο αξιόλογο προϊόν που δοκίμασα από 'κει και μπορώ να προτείνω είναι το Cake Eyeliner της Stargazer, για μόλις £3,5 και αποτέλεσμα ελαφρώς κατώτερο του περίφημου gel Fluidline της Mac αλλά στο 1/5 της τιμής! Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ και τα δύο εναλλάξ.

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 6 Ιανουαρίου 2017 at 13:35

      απίστευτα βοηθητικό το σχόλιό σου, Θάλεια! Ευχαριστούμε πολύ! Εννοείται πως τσεκάραμε το κατάστημα, αλλά δυστυχώς προς το παρόν και η banana και η neutral είναι εκτός αποθέματος. Θα έχουμε όμως το νου μας! Ευχαριστούμε και πάλι για την εξαιρετική ενημέρωση! 🙂

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *