Αγαπημένα Αυγούστου 2017!

Αυτό είναι σίγουρα το post που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και, όπως και να το δεις, φέρνει λίγη μελαγχολία. Εμείς με τα αγαπημένα του Αυγούστου αποχαιρετάμε το μήνα που πέρασε, κρατάμε αναμνήσεις όλο ήλιο, αλμύρα και άμμο και επιστρέφουμε στις τάξεις μας.
Μέσα στον Αύγουστο τόσο στο κομμάτι του skincare όσο και στο κομμάτι του μακιγιάζ ακολουθήσαμε μία πιο “shop-my-stash” λογική. Δεν αγοράσαμε νέα προϊόντα και δεν ψάξαμε για νέους ομορφοθησαυρούς. Ανοίξαμε όμως τα συρτάρια και τα ντουλάπια μας και ανακαλύψαμε ξανά παλιές αγάπες, θυμηθήκαμε γιατί μας άρεσαν τόσο κι έτσι ήρθαν πάλι στο προσκήνιο και έφτασαν να κερδίσουν μία θέση σε αυτό εδώ το post.

Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα όλα αυτά που έκαναν το φετινό μας Αύγουστο λιγάκι πιο όμορφο.
Το Fresh Cleansing Water της Youth Lab είναι η πιο πρακτική και γρήγορη λύση ντεμακιγιάζ και καθαρισμού. Είναι ένα micellar νεράκι για πρόσωπο και μάτια που αφαιρεί και τα πιο επίμονα προϊόντα μακιγιάζ και απομακρύνει τους ρύπους και την περιττή λιπαρότητα. Καταπραΰνει την επιδερμίδα και αφήνει μία όμορφη αίσθηση άνεσης και καθαριότητας. Μπήκε στη βραδινή μας ρουτίνα και έκανε αναμφίβολα την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Μας αρέσει όμως να το χρησιμοποιούμε και πριν το μακιγιάζ για να απομακρύνουμε τυχόν λιπαρότητα και να φρεσκάρουμε λίγο το δέρμα μας.
To Smoothing Body Scrub της Lavera ξεχώρισε στο ντους μας. Είναι ένα προϊόν δύο σε ένα, αφρόλουτρο και απολεπιστικό. Έχει gel σύσταση και λεπτούς κόκκους jojoba. Κάνει αρκετό αφρό, ενώ ταυτόχρονα απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα. Η σύνθεσή του με πράσινο καφέ, πράσινο τσάι, δεντρολίβανο και σταφύλι βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Εμείς λατρέψαμε το φρέσκο και δροσερό άρωμά του που θυμίζει βότανα. Είναι super αναζωογονητικό.
Την αδυναμία που έχουμε στα μαλλιά μας την ξέρεις. Οι μάσκες μαλλιών λοιπόν είναι μία κατηγορία στην οποία ψαχνόμαστε αρκετά. Μας αρέσει να κάνουμε πολλές δοκιμές και συνέχεια αλλαγές. Στο ντουλάπι του μπάνιου μας όμως υπάρχει πάντα μία Honey Treatment Wax από τη Beauty Formulas για να επιστρέφουμε όταν θέλουμε ένα προϊόν δοκιμασμένο και αποτελεσματικό. Είναι μία μάσκα εντατικής θεραπείας για άμεση αναδόμηση και θρέψη. Περιέχει εκχυλίσματα μελιού  και γύρη και μυρίζει εθιστικά μελένια. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας χρήση καθώς αφήνει τα μαλλιά εμφανώς πιο ενυδατωμένα, λαμπερά, μεταξένια απαλά και ευκολοχτένιστα.
Για έναν ακόμη μήνα οι μέρες μας αρωματίστηκαν με τις μυρωδιές της Fresh Line. Μέσα στον Αύγουστο ξεχωρίσαμε το ανάλαφρο και αναζωογονητικό Body Splash από τη σειρά Circe. Έχει λεπτό πουδρένιο άρωμα και λουλουδάτες νότες. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολέτας και βανίλιας, αλλά και με πολύτιμα αιθέρια έλαια από τριαντάφυλλο, γιασεμί, ylang-ylang και σανδαλόξυλο. Αρωματίζει υπέροχα την επιδερμίδα, δημιουργώντας μία αίσθηση ηρεμίας και αρμονίας. Δεν γίνεται να μην το αγαπήσεις.
Όσον αφορά στο μακιγιάζ τώρα, ανακαλύψαμε ξανά την αγάπη μας για την Naked 2 παλέτα της Urban Decay. Περιέχει δώδεκα σχετικά ουδέτερες σκιές σε bronze και taupe αποχρώσεις. Κυριαρχούν οι ψυχροί τόνοι και οι shimmery υφές, υπάρχουν όμως και κάποιες πιο θερμές αποχρώσεις, όπως και matte και satin χρώματα. Όλες οι σκιές έχουν βελούδινη υφή και έντονη χρωματική απόδοση. Όσον αφορά στους συνδυασμούς, εμείς τη χρησιμοποιήσαμε τόσο για φυσικά καθημερινά looks, όσο και για εντυπωσιακά smokey looks.
Swatches από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις.
Αν και το καλοκαίρι είναι κατά κανόνα η εποχή των έντονων αποχρώσεων στα χείλη, το προϊόν που φορέσαμε περισσότερο στα χείλη μας τον Αύγουστο είναι το Committed από τη σειρά Meet Matt(e) Hughes της The Balm. Είναι ένα liquid lipstick που γίνεται απόλυτα matte χωρίς όμως να είναι στεγνό ή ξηρό στα χείλη. Έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος και είναι super σταθερό. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα όμορφο nude-τριανταφυλλί, λίγο πιο έντονο από τη φυσική απόχρωση τον χειλιών και τα κάνει να δείχνουν καλοσχηματισμένα και ζουμερά.
Και φυσικά ο Αύγουστος είχε και αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Το Beyond είναι μία σειρά του 2017 που προς το παρόν αποτελείται από μια μόνο σεζόν με είκοσι επεισόδια. Η βασική πλοκή περιστρέφεται γύρω από τον Holden Matthews που βρίσκεται σε κώμα μετά από ένα ατύχημα και ξυπνά ξαφνικά δώδεκα χρόνια αργότερα για να ανακαλύψει πως έχει πλέον ιδιαίτερες ικανότητες, αλλά και να βρεθεί στο κέντρο επικίνδυνων συνομωσιών. Κατά τη γνώμη μας, δεν είναι η σειρά που θα σε καθηλώσει ή θα σε ξετρελάνει. Είναι όμως ευχάριστη και έχει αρκετή δράση. Αν σου αρέσουν οι σειρές μυστηρίου και φαντασίας, αξίζει να της ρίξεις μία ματιά.
Αυτά λοιπόν είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε εμείς το μήνα που πέρασε. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Τι ξεχώρισες μέσα στον Αύγουστο;
Μέχρι το επόμενο post

2 Comments

  1. Claire D. T 2 Σεπτεμβρίου 2017 at 13:50

    Ωραία αγαπημένα κορίτσια. Με βάλατε σε πειρασμό να δοκιμάσω την μάσκα μαλλιών χιχιχ
    Πάω να τσεκάρω το Beyond 😀

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 2 Σεπτεμβρίου 2017 at 20:48

      Ευχαριστούμε! Η μάσκα κάνει θαύματα στα δικά μας μαλλιά. Επιβάλλεται να τη δοκιμάσεις! χεχε! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου από το Beyond. Φιλιά!

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *