Αγαπημένα Αυγούστου 2016!

Φτάσαμε επίσημα στο τέλος του Καλοκαιριού. Μην κατσουφιάζεις! Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν, αλλά έχει και το Φθινόπωρο τις ομορφιές του. Εμείς λοιπόν σήμερα αποχαιρετάμε με τιμές τον Αύγουστο που αδιαμφισβήτητα ήταν υπέροχος και ρίχνουμε παρέα μία ματιά σ’αυτά που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε λιγάκι περισσότερο κατά τη διάρκειά του.
Τα δύο βασικά, κατά τη γνώμη μας, χαρακτηριστικά του μήνα ήταν οι διακοπές (aka παραλίες, ξαπλώστρες, αλάτι και άμμος) και η απίστευτη ζέστη. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως οι περισσότερες μέρες του Αυγούστου ήταν για εμάς no-makeup days, αλλά και αυτές που χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ περιοριστήκαμε στα βασικά.

Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί όλα όσα κέρδισαν μία θέση στην καθημερινότητα του Αυγούστου.
Βασική προτεραιότητα των ζεστών ημερών με έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα είναι η ενυδάτωση. Θέλουμε λοιπόν ένα προϊόν που να ενυδατώνει την επιδερμίδα στο full, αλλά να μην χρειάζεται να περιμένεις με τις ώρες για να απορροφηθεί και φυσικά να μην αφήνει ενοχλητική λιπαρότητα. Όλα αυτά τα βρήκαμε στο Intensive Care Spray Moisturizer από τη Vaseline. Εμείς επιλέξαμε την εκδοχή aloe soothe στην πράσινη συσκευασία, που έχει φρέσκια δροσερή μυρωδιά και extra καταπραϋντική δράση. Έχει ελαφριά, λεπτόρρευστη υφή και απορροφάται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Από εμάς κερδίζει επίσης επιπλέον πόντους αγάπης για την απίστευτα βολική spray συσκευασία του.
Τις μέρες όμως, και τα βράδια, που θέλαμε μία extra δόση πολυτέλειας στην ενυδάτωση του σώματος, χρησιμοποιούσαμε το Bronze Shimmering Dry Oil από τη Messinian Spa. Είναι απλά ένα Καλοκαιρινό όνειρο κλεισμένο σε μπουκαλάκι. Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος και την αφήνει λαμπερή, όχι όμως λιπαρή. Το bronze shimmer που περιέχει μπορεί να δείχνει λίγο τρομακτικό όταν το ψεκάσεις, αλλά μόλις το απλώσεις χαρίζει στο δέρμα μία υπέροχη διακριτική λάμψη. Αν όλα αυτά δεν σε έχουν ακόμη δελεάσει να το δοκιμάσεις, αρκεί απλά να το μυρίσεις. Έχει λουλουδένια μυρωδιά, λίγο γιασεμί, λίγο νυχτολούλουδο, λίγο αγιόκλημα, λίγο κήπος καλοκαίρι σε νησί. Έρωτας.
Το Καλοκαίρι και τα μαλλιά μας χρειάζονται επιπλέον ενυδάτωση. Αν όμως έχεις λιπαρά μαλλιά, ξέρεις πως αυτή δεν είναι η πρώτη καλοκαιρινή σου ανησυχία. Η ζέστη, η υγρασία και ο ιδρώτας κάνουν τη λιπαρότητα στις ρίζες ένα τεράστιο πρόβλημα. έτσι φροντίσαμε μεν για την ενυδάτωση των μαλλιών μας με έλαια, μάσκες και conditioners, αλλά το σαμπουάν που χρησιμοποιούσαμε μέσα στο μήνα είχε σαν στόχο την καταπολέμηση της λιπαρότητας. Το Purifying Treatment Shampoo, Phytocedrat από τη Phyto είναι ένα ρυθμιστικό σαμπουάν με έλαια κίτρου, δεντρολίβανου και φασκόμηλου που έχει στυπτικές ιδιότητες και εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος. Έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει λεμονάκι και στα δικά μας πολύ λιπαρά μαλλιά είχε αποτέλεσμα.
Για την περιποίηση του προσώπου μας μείναμε στα ήδη δοκιμασμένα, βάλαμε όμως στην καθημερινή beauty ρουτίνα μας μία νέα κρέμα ματιών. Η Crème Prodigieuse yeux από τη Nuxe είναι μία ενυδατική κρέμα ματιών με αρκετά ελαφριά μη λιπαρή υφή. Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και έχει αποσυμφορητική δράση κατά των μαύρων κύκλων, ενώ περιέχει και υαλουρονικό οξύ για το γέμισμα των λεπτών γραμμών γύρω από τα μάτια. Δεν κάνει θαύματα με τις λεπτές γραμμές (όπως καμία κρέμα που να έχουμε δοκιμάσει ως τώρα,) αλλά αφήνει την περιοχή γύρω από τα μάτια εμφανώς ενυδατωμένη, πιο λαμπερή και σφριγηλή. Δεν γινόταν λοιπόν να μην έχει μία θέση στα αγαπημένα του μήνα.
Η Clear Difference Complexion Perfecting BB Cream από την Estee Lauder ήταν για εμάς το προϊόν – αποκάλυψη του μήνα που πέρασε και το μόνο προϊόν που χρησιμοποιήσαμε για τη βάση του προσώπου μας. Όταν έχεις τρομερά λιπαρή επιδερμίδα δεν μπορείς καν να φανταστείς πως θα κάνεις μακιγιάζ και δεν θα χρησιμοποιήσεις πούδρα στο πρόσωπό σου. Με τη συγκεκριμένη BB cream όμως η πούδρα είναι ένα βήμα που πλέον παραλείπουμε με ευκολία. Έχει πολύ παχύρρευστη σύσταση (θυμίζει περισσότερο πάστα), αλλά δεν είναι καθόλου βαριά στο δέρμα και χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα σε κάθε χρήση. Προσφέρει μέτρια κάλυψη που μπορείς να τη χτίσεις και το αποτέλεσμα είναι κάτι ανάμεσα σε φυσικό και matte. Έχει εξαιρετική διάρκεια και ρυθμίζει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα. Επιπλέον, όπως όλη η σειρά Clear Difference, έχει μακροπρόθεσμη δράση ενάντια στην ακμή και στους διεσταλμένους πόρους και έχει και SPF 35. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ένα ακόμη προϊόν που λατρέψαμε στο μακιγιάζ μας μέσα στον Αύγουστο είναι το Balm Desert Bronzer/Blush από τη The Balm. Είναι το ιδανικό προϊόν για σένα αν αγαπάς το contouring, αλλά θα το βρεις εξίσου χρήσιμο και για να ζεσταίνεις το πρόσωπό σου Έχει πολύ καλή χρωματική απόδοση, εντυπωσιακή διάρκεια και τελείως matte αποτέλεσμα.
Extra Tip: Τις μέρες που τεμπελιάζεις λίγο παραπάνω με το μακιγιάζ σου, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις καις την κόγχη του ματιού σου για να ζεστάνεις το βλέμμα σου και να δώσεις μία αίσθηση βάθους. Λίγη bb cream, mascara, το αγαπημένο σου κραγιόν και είσαι έτοιμη.
Ο Αύγουστος όμως είχε και αγαπημένη σειρά που δεν ήταν άλλη από το Blindspot. Η υπόθεση με δυο λόγια: Όταν η αστυνομία ερευνά μία ξεχασμένη βαλίτσα στην Times Square βρίσκει την Jane Doe, μία γυναίκα χωρίς την παραμικρή μνήμη από το παρελθόν της και με ολόκληρο το σώμα της καλυμμένο με πολύπλοκα tattoos. Η ίδια είναι ένα μυστήριο και τα tattoos της μοιάζει να είναι ένας χάρτης εγκλημάτων που το FBI καλείται να εξιχνιάσει. Αν αγαπάς τις αστυνομικές σειρές, σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή.
Αυτά λοιπόν ήταν τα τελευταία αγαπημένα του φετινού Καλοκαιριού. Περιμένουμε να μας πεις στα σχόλια αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα και πως σου φάνηκε, να μας προτείνεις νέες σειρές με τις οποίες έχεις κολλήσει εσύ και φυσικά να μας πεις αν ανυπομονείς κι εσύ για το Φθινόπωρο όσο εμείς και γιατί.
Μέχρι το επόμενο post

 

6 Comments

  1. Laura Sarri 1 Σεπτεμβρίου 2016 at 16:37

    Με ψήσατε να δοκιμάσω το λαδάκι απο Messinian Spa!
    Πολύ ωραίο post! xxx

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Σεπτεμβρίου 2016 at 08:33

      Αν το μυρίσεις δεν υπάρχει γυρισμός! χεχε! Θα το αγαπήσεις σίγουρα. Ευχαριστούμε! xoxo

      Reply
  2. Eleni K 3 Σεπτεμβρίου 2016 at 12:47

    το λαδάκι από Messinian Spa το δοκιμασα από μία φίλη μου και μου άρεσε πολύ! Αυτό της Vaseline το είχα δοκιμάσει πέρυσι και ήταν πολύ καλο! <3
    το bronzer το έχω στη wishlist μου 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Σεπτεμβρίου 2016 at 08:33

      Αυτή η wish list από The Balm δεν τελειώνει ποτέ τελικά! χεχε! Φιλιά!

      Reply
  3. MyNonBoring World 4 Σεπτεμβρίου 2016 at 10:37

    Μου αρεσαν ολα αλλα πιο πολυ το blindspot!!!!! φοβερη σειρα!!!!!

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *