Αγαπημένα Οκτωβρίου 2016!

Καλό μήνα! Είμαστε εδώ για να αποχαιρετήσουμε τον Οκτώβριο που έφυγε, όπως κάθε φορά, με όλα αυτά που ξεχωρίσαμε, αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε ένα τσακ παραπάνω κατά τη διάρκεια του μήνα.
Όταν ήρθε η ώρα να επιλέξουμε αυτά που αξίζουν μία θέση σε αυτό το post, παρατηρήσαμε πως τον Οκτώβριο όσον αφορά στο μακιγιάζ μείναμε πολύ σταθερές σε κλασικά αγαπημένα looks και προϊόντα, ενώ στην περιποίηση δώσαμε μία extra προσοχή στις μυρωδιές.

Πάμε λοιπόν να δούμε ποια ήταν τα, beauty και μη, αγαπημένα του Οκτωβρίου.

Από την πολυσυζητημένη σειρά Botanic Therapy της Garnier ξεχωρίσαμε μέσα στον Οκτώβριο το Oat Milk Delicacy Shampoo με κρέμα ρυζιού και γάλα βρώμης. Κάνει πλούσιο αφρό, έχει κρεμώδη σύσταση και είναι πολύ ενυδατικό. Αν έχεις πολύ λιπαρά μαλλιά, ίσως να μην το βρεις αρκετά καθαριστικό, αλλά είναι πραγματικά περιποιητικό για την τρίχα και αφήνει τα μαλλιά εμφανώς ενυδατωμένα και απαλά. Έχει επίσης πολύ ιδιαίτερο άρωμα που εμείς το βρίσκουμε αρκετά χαλαρωτικό.
Ένας συνδυασμός που αγαπήσαμε πολύ μέσα στο μήνα και φυσικά θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε είναι αυτός του Pistachio & Almond Body Milk από τη Fresh Line με το Brazil Nut Body Mist από τη The Body Shop. To body milk έχει υπέροχη γλυκιά μυρωδιά από φιστίκι και αμύγδαλο και είναι εμπλουτισμένο με έλαιο αβοκάντο και αμυγδαλέλαιο. Σαν σύσταση είναι λεπτόρρευστο και απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα. Δεν αφήνει λιπαρότητα, αλλά ενυδατώνει ιδανικά το δέρμα. Συνδυάζεται λοιπόν τέλεια με το body mist που έχει επίσης πολύ ιδιαίτερη μυρωδιά και το αποτέλεσμα είναι τόσο όμορφο που το δωμάτιο μυρίζει σαν να σιγοψήνεται κάποιο γλυκό στο φούρνο.
Για τα πρωινά κυρίως του μήνα επιλέγαμε όμως συνήθως ένα ακόμη αγαπημένο μας άρωμα, το Magic από τη Seventeen. Είναι ένα άρωμα που μυρίζει καθαρά musk και ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο. Κάπως έτσι θα μύριζαν, να ξέρεις, η τρυφερότητα και οι αγκαλιές αν είχαν το δικό τους άρωμα.
Το έχεις δει παντού και έχεις ακούσει γι’αυτό παντού κι έτσι ερχόμαστε κι εμείς τώρα να σου πούμε πως ο ντόρος δεν έγινε άδικα. Ο λόγος για το Northern Soap for Deep Facial Cleansing από τη Natura Siberica. Έρχεται σε μορφή μαύρης πάστας και έχει σαν βάση του τον ενεργό άνθρακα που είναι ιδανικός για βαθύ καθαρισμό. Βρέχεις το ειδικό σφουγγαράκι που βρίσκει στη συσκευασία και τοποθετείς με αυτό το προϊόν σε όλο σου το πρόσωπο. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, σου προτείνουμε άφοβα να το αφήσεις και σαν μάσκα για 10’-15’. Αν έχεις ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα 2’-3’ είναι αρκετά. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόσωπο που πραγματικά θα το αισθάνεσαι super καθαρό. Πέρα από το υπέροχο αποτέλεσμα, εμείς του δίνουμε και extra πόντους για την κομψή συσκευασία, το τέλειο άρωμα πικραμύγδαλο και την τεράστια ποσότητα.
Το βερνίκι νυχιών που κέρδισε επάξια μία θέση στα αγαπημένα του μήνα είναι το Νο 243 από τη σειρά Exclusive της Erre Due. Ξέρεις πως τα βερνίκια νυχιών της Erre Due τα αγαπάμε
ιδιαίτερα για το βολικό τους πινελάκι, την έντονη απόδοση χρώματος και την ικανοποιητικότατη διάρκειά τους. Η συγκεκριμένη απόχρωση είναι ένα πολύ όμορφο ανοιχτό γκρι, ιδανικό για τη μετάβαση από τα πιο φωτεινά μανικιούρ στα πιο χειμερινά και σκούρα χρώματα. Αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι του μανικιούρ μας όμως είναι κάθε φορά και το Weekly Top Coat από τη σειρά Vinylux της CND. Είναι το αγαπημένο μας top coat. Χαρίζει extra λάμψη στο βερνίκι και δίνει στο μανικιούρ μας εξαιρετική διάρκεια ακόμη και για μία ολόκληρη εβδομάδα.
Στο μακιγιάζ μας τις περισσότερες μέρες του Οκτωβρίου επιλέγαμε μαύρο eyeliner και κάποιο έντονο κραγιόν. Το κραγιόν όμως που φορέσαμε περισσότερο από όλα μέσα στο μήνα είναι το Chilli από τη Mac. Ανήκει στη matte σειρά, αλλά είναι πολύ άνετο στα χείλη. Είναι μία ιδιαίτερη κόκκινη απόχρωση με καφέ υποτόνους. Σε εμάς θυμίζεις το χρώμα της κανέλας ή ένα εντυπωσιακό κεραμιδί και είναι ένα κραγιόν που έχουμε σίγουρα συνδέσει με το φθινόπωρο. Η ποιότητά του είναι εξαιρετική και μυρίζει βανίλια, όπως όλα τα κραγιόν της εταιρείας.
Και φυσικά ο Οκτώβρης έχει κι ένα fashion αγαπημένο που δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από μία τσάντα. Υπεραγαπήσαμε μέσα στο μήνα την πιο απλή μαύρη backpack που μπορείς να φανταστείς. Είναι από την Attrativo. Έχει δύο μεγάλες θήκες και δύο μικρές εσωτερικές τσεπούλες. Είναι πολύ βολική και άνετη και συνδυάζεται εύκολα με πολλά outfits. Είναι από δερματίνη και είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει κυριολεκτικά τα πάντα. Χωράει λοιπόν εύκολα όλα τα σύνεργα της δουλειάς και είναι και στυλάτη. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Αυτά είναι τα προϊόντα που έκαναν το δικό μας Οκτώβριο ξεχωριστό, κάποια νέες ανακαλύψεις και κάποια παλιές δοκιμασμένες αγάπες. Εσύ τι αγάπησες λιγάκι περισσότερο μέσα στο μήνα που πέρασε;
Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Νοεμβρίου 2016 at 19:27

      Καλό μήνα, Ειρήνη! Ελπίζουμε να καταφέρεις να τα δοκιμάσεις σύντομα! 🙂 xoxo

      Reply
  1. Georgia Vasiliadou 7 Νοεμβρίου 2016 at 10:58

    Πολύ όμορφες όλες σας οι επιλογές! Μου τράβηξε την προσοχή το κόκκινο κραγιόν στο τέλος, είναι σίγουρα ένα κόκκινο που θα φορούσα, φαίνεται να έχει τη σωστή υφή για τα δικά μου γούστα! Το άρωμα από τη seventeen σε τι τιμή το βρίσκουμε;
    Φιλιά όμορφα κορίτσια!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Νοεμβρίου 2016 at 19:29

      Ευχαριστούμε πολύ, Γεωργία! Το chilli είναι το πιο εντυπωσιακό κεραμιδοκόκκινο που μπορείς να φανταστείς. Θα σου πηγαίνει πολύ! Το αρωματάκι είναι οικονομικό. Αν θυμάμαι καλά είχε λιγότερο από 20 ευρώ. xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *