Αγαπημένα Δεκεμβρίου 2015!

Καλή χρονιά! Καλό μήνα! Αγαπημένα Δεκεμβρίου σήμερα και τον αποχαιρετάμε με χαμόγελο γιατί για εμάς ο Δεκέμβρης ήταν ένας πολύ όμορφος γιορτινός μήνας που άφησε τις ωραιότερες αναμνήσεις.
Πάμε όμως να δούμε ένα ένα και με κάθε λεπτομέρεια τα προϊόντα που αγαπήσαμε, ξεχωρίσαμε και χρησιμοποιήσαμε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα το μήνα που πέρασε.
#1 DD Cream (Dynamic Do-All) – Erre Due
Η βάση που χρησιμοποιήσαμε στο πρόσωπό σχεδόν αποκλειστικά μέσα στο μήνα ήταν η DD cream από την Erre Due. Έχει τις ευεργετικές για την επιδερμίδα ιδιότητες μιας κρέμας, αλλά ταυτόχρονα έχει πολύ καλή κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα. Ακριβώς αυτά που ζητούσαμε δηλαδή στο καθημερινό μας μακιγιάζ. Στρώνει υπέροχα στο δέρμα, δίνει ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα, καλύπτει τις ατέλειες, έχει ικανοποιητικότατη διάρκεια και SPF 20. Θέλεις κάτι περισσότερο; (Αναλυτικότερο review post εδώ.)
#2 Hairdresser’s Invisible Oil – Bumble and Bumble
Αναζητώντας ένα ελαφρύ αλλά ενυδατικό προϊόν για τα μαλλιά, θυμηθήκαμε και πάλι μέσα στο Δεκέμβριο ένα παλιό αγαπημένο, το Hairdresser’s Invisible Oil από τη Bumble and Bumble. Είναι ένα μείγμα πάρα πολλών θρεπτικών ελαίων και αφήνει τα μαλλιά πουπουλένια απαλά. Δεν τα βαραίνει, απορροφάται αμέσως και προσφέρει επίσης προστασία από τη θερμότητα. Έχει διακριτικό λουλουδοφρουτένιο άρωμα. (Αναλυτικότερο review post εδώ.)
#3 Ruby Woo Lipstick – MAC
Ο Δεκέμβριος ήταν αναμφισβήτητα ο μήνας του κόκκινου στα χείλη και για εμάς (όπως και για πολλές πολλές ακόμη γυναίκες) το Ruby Woo της MAC είναι η απόλυτη κόκκινη απόχρωση κραγιόν. Είναι ένα υπέροχο βαθύ και ταυτόχρονα έντονο κόκκινο με μπλε υποτόνους που δεν γίνεται να μην τραβήξει τα βλέμματα. Ανήκει στην κατηγορία Retro Matte που το κάνει επίσης απίστευτα σταθερό – σχεδόν ανεξίτηλο – αλλά και πολύ ξηρό στα χείλη. Πρέπει λοιπόν να έχεις φροντίσει για την ενυδάτωσή τους πριν το χρησιμοποιήσεις. Για εμάς είναι μία απόχρωση που θα φορέσουμε όλες τις ώρες και σίγουρα το κραγιόν που θα επιλέξουμε τις μέρες που θέλουμε ένα χρώμα που θα μας φτιάξει τη διάθεση. (Εδώ μπορείς να δεις το post με όλη τη συλλογή μας από κραγιόν της MAC.)
#Nail Polish No 138 – Erre Due
Το βερνίκι νυχιών που κυριάρχησε στα μανικιούρ μας μέσα στο μήνα που πέρασε δεν ήταν -όπως θα ήταν αναμενόμενο – ένα κόκκινο Χριστουγεννιάτικο χρώμα, αλλά η απόχρωση Νο 138 από την κλασική σειρά της Erre Due, ένα υπέροχο, σκούρο, καθαρό γκρι-ανθρακί. Μπορεί να μην είναι το πιο εορταστικό χρώμα, αλλά είναι κομψό και ταιριάζει με τα πάντα. Τα βερνίκια από Erre Due ξέρεις ήδη πως έχουν μια ξεχωριστή θέση στη συλλογή μας γιατί έχουν εξαιρετική απόδοση χρώματος, εύκολη εφαρμογή και πολύ καλή διάρκεια.
#5 The Fab Pore, 2-in-1 Facial Mask & Peel – Soαp & Glory
Το The Fab Pore από τη Soap & Glory είναι ένα προϊόν με διπλή χρήση και το χρησιμοποιήσαμε πραγματικά πολύ μέσα στο Δεκέμβριο. Είναι μία καθαριστική μάσκα προσώπου που δεν στεγνώνει στο πρόσωπο και περιέχει μικρούς κόκκους κι έτσι, όταν την τοποθετείς ή όταν την αφαιρείς, κάνεις ουσιαστικά και μία ήπια απολέπιση. Έχει πολύ πολύ έντονη μυρωδιά και είναι πολύ δροσερή. Αφήνει στο πρόσωπο μια υπέροχη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας και μετά τη χρήση η επιδερμίδα είναι πραγματικά πολύ απαλή.
Αυτά λοιπόν ήταν τα beauty αγαπημένα του Δεκεμβρίου, αλλά όπως πάντα στο #6 σου έχουμε και ένα non-beauty και αυτό το μήνα είναι μία ακόμη σειρά. Το Δεκέμβριο λοιπόν κολλήσαμε με το Grimm που βρίσκεται τώρα στην πέμπτη season. O Nick Burkhardt είναι ένας αστυνόμος του τμήματος ανθρωποκτονιών που βλέπει στιγμιαία απλούς ανθρώπους να μεταμορφώνονται σε τέρατα. Κάπως έτσι ανακαλύπτει πως είναι ένας Grimm, έχει κληρονομήσει δηλαδή την ικανότητα να βλέπει μεταφυσικά όντα (μη ορατά στο απλό ανθρώπινο μάτι) και είναι καθήκον του να διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στον ανθρώπινο και το μεταφυσικό κόσμο. Κάπως έτσι ανακαλύπτει πλάσματα που ως τότε νόμιζε πως υπήρχαν μόνο στα παραμύθια. Αν αγαπάς τις σειρές που συνδυάζουν τη δράση με λίγο από παραμύθι και φυσικά πολλά μεταφυσικά στοιχεία, τότε αξίζει να του ρίξεις μια ματιά.
Αυτά ήταν τα πιο αγαπημένα, χρησιμοποιημένα και ξεχωριστά beauty και μη του Δεκεμβρίου εδώ στη Wonderland. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν χρησιμοποίησες εσύ περισσότερο μέσα στο μήνα που μας πέρασε;
Μέχρι το επόμενο post

 

7 Comments

  1. Ελευθερία 1 Ιανουαρίου 2016 at 22:34

    Καλή χρονιά κορίτσια!!!!!! Με υγεία,αγάπη κι οοοοτι άλλο επιθυμείτε!!!!!!!
    Πάντα μου αρέσει να διαβάζω τα αγαπημένα σας και του Δεκεμβρίου με ενθουσίασαν!!
    Καταρχήν έμαθα τη DD Cream!!!! Γενικά αγαπάω τα προϊόντα της Erre Due οπότε θα τη δοκιμάσω 100%
    Επίσης το λάδι για τα μαλλιά της Bumble and Bumble και τη μάσκα 2 σε 1…αλλά έχω μια απορία..τα προϊόντα Soap & Glory που μπορούμε να τα βρούμε?
    Εγώ δεν κόλλησα με κάποιο προϊόν το Δεκέμβρη αλλά με μία σειρά…"Rizzoli & Isles"!!!!!
    Είδα και τις 6 σαιζόν που έχουν προβληθεί,τη λάτρεψα και αναμένω τα νέα επεισόδια,τον επόμενο μήνα….
    Φιλάκια από Χανιά!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 6 Ιανουαρίου 2016 at 00:29

      Καλή χρονιά, Ελευθερία! Πόσο πολύ χαιρόμαστε που σου αρέσουν τα posts με αγαπημένα! Είναι από τα posts που απολαμβάνουμε περισσότερο να ετοιμάζουμε. Αν δοκιμάσεις τη DD, περιμένουμε να μας πεις τη γνώμη σου. Δυστυχώς τα Soap & Glory δεν πωλούνται στην Ελλάδα. Εμείς τα βρίσκουμε μέσω μιας φίλης από Αγγλία, αλλά νομίζουμε ότι μπορούμε πλέον να τα παραγγείλουμε και από το site των Boots (με τσιμπημένα όμως μεταφορικά.) Εννοείται πως βλέπουμε και το Rizzoli & Isles! χεχε! Αγαπάμε Doctor Isles! Πολλά φιλιά!

      Reply
  2. NatalieDouka 2 Ιανουαρίου 2016 at 12:05

    Καλή χρονιά κορίτσια μου!! Εγώ και το Δεκέμβρη έμεινα σταθερά κολλημένη με Once Upon a Time, είναι που έχω και πολλές σεζον να καλύψω!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 6 Ιανουαρίου 2016 at 00:31

      Καλή χρονιά, ομορφοκόριτσο! Ααααα! Εμείς περιμένουμε πως και πως τα καινούρια επεισόδια! Αχ, αυτός ο Hook! <3

      Reply
  3. My Binoculars 4 Ιανουαρίου 2016 at 12:48

    Xρόνια πολλά και καλή μας χρονιά κοριτσούδια!
    Μου άρεσαν πολύ τα αγαπημένα σας και ομολογώ πως δεν έχω δοκιμάσει κάμποσα από αυτά!
    Τον κο Γκριμ btw τον παρακολουθώ και εγώ.
    Smats

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 6 Ιανουαρίου 2016 at 00:37

      Καλή χρονιά, Σοφία! Ευκαιρία για νέες δοκιμές! Εμείς πάντως δηλώνουμε team Hexenbiest! 😉 xxx

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *