Αγαπημένα Ιουνίου 2017!

Ο φετινός Ιούνιος ήταν ο μήνας που μπερδεύτηκε και μας μπέρδεψε. Ήταν ο μήνας που δεν μπορούσε να αποφασίσει σε ποια εποχή ήθελε να ανήκει. Κι επειδή ο καιρός επηρεάζει αρκετά την περιποίηση και το μακιγιάζ μας, δοκιμάσαμε πολλά διαφορετικά προϊόντα για να καταλήξουμε σε αυτά που μας εξυπηρετούσαν τόσο στη βροχή και την υγρασία, όσο και στη ζέστη.
Έλα λοιπόν να δούμε παρέα τις ομορφιές που κατάφεραν να κερδίσουν μία θέση στη λίστα των αγαπημένων της Wonderland για το μήνα που πέρασε.
Ξεκινώντας με τον καθαρισμό του προσώπου μας, υπεραγαπήσαμε το Daily Cleanser της Youth Lab για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Είναι ένα gel καθαρισμού υπέροχο για να τον πρωινό σου καθαρισμό, γιατί σε δροσίζει και απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα χωρίς να αφυδατώνει το δέρμα, αλλά και για τη βραδινή σου ρουτίνα ντεμακιγιάζ, γιατί απομακρύνει τα πάντα αποτελεσματικότατα. Κάνει πλούσιο αφρό με ελάχιστη ποσότητα και συνδυάζεται ιδανικά με το Clarisonic μας. Φυσικά παίρνει extra καλοκαιρινούς πόντους γιατί μυρίζει φρουτένια σαν πεπονάκι.
Ένα ακόμη καθαριστικό προϊόν που αγαπάμε καιρό τώρα, αλλά μέσα στον Ιούνιο το χρησιμοποιήσαμε πραγματικά πολύ είναι η Face Mask with Pink Clay από την Apivita. Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή για να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου βαθύ, αλλά απαλό καθαρισμό και φυσική φρεσκάδα. Με ροζ άργιλο, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες σιταριού και χυμό τριαντάφυλλο, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη βελούδινα απαλή. Αν η πράσινη άργιλος είναι πολύ “σκληρή” για το δικό σου ευαίσθητο δέρμα, η ροζ άργιλος είναι η λύση που χρειάζεσαι.
Την εμμονή μας με την αντηλιακή προστασία προφανώς και τη γνωρίζεις και ελπίζουμε να σε έχουμε επηρεάσει έστω λιγάκι όσον αφορά στη σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του αντηλιακού. Φίλος κολλητός λοιπόν στην καθημερινότητά μας στην πόλη τον Ιούνιο έγινε το νέο Protecting & Hydrating Face Mist της σειράς Sensitive Advanced από την Garnier Ambre Solaire. Έρχεται σε βολικό μέγεθος για την τσάντα σου, για να μην έχεις καμία δικαιολογία να το αφήνεις σπίτι, και σε super εύχρηστη spray συσκευασία για να ψεκάζεσαι όσο συχνά θέλεις μέσα στη μέρα. Σε δροσίζει, σε ενυδατώνει και σε προστατεύει (με SPF 50) από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σύστασή του είναι τόσο ανάλαφρη που αισθάνεσαι πως χρησιμοποίησες απλό νεράκι και τόσο μη λιπαρή που αποροφφάται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Το καλύτερο όμως είναι πως η σύνθεσή του σου επιτρέπει να το εφαρμόσεις και πάνω από το μακιγιάζ σου χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή αλλοίωση. Και κάπως έτσι η αντηλιακή προστασία γίνεται παιχνιδάκι.
Μέσα στον Ιούνιο τα μαλλιά μας αγάπησαν το Cotton & White Tea Shampoo από τη Fresh Line. Με βαμβάκι και λευκό τσάι, εμπλουτισμένο με βιολογική αλόη και προβιταμίνη Β5, χαρίζει στα μαλλιά την ήπια και ανάλαφρη περιποίηση που χρειάζονται το καλοκαίρι. Έχει απαλό, γλυκό άρωμα καθαριότητας και φρεσκάδας και αφήνει τα μαλλιά μας μετά από κάθε λούσιμο εμφανώς πιο ενυδατωμένα και λαμπερά.
Το άρωμα του μήνα ήταν για εμάς αναμφίβολα το Candy από Prada. Με κορυφαία νότα την καραμέλα, πουδρένιες νότες και musk στη μέση και βάση τη βανίλια, το Candy είναι ένα άρωμα τόσο γλυκό, μυστηριώδες και θηλυκό που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο. Αν σου αρέσουν οι μυρωδιές – ζαχαροπλαστείο και δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, χάνεις.
Στα μακιγιάζ του Ιουνίου κινηθήκαμε σε όσο πιο minimal looks γινόταν. Στα μάτια λοιπόν επιλέγαμε σχεδόν καθημερινά ήπιες αποχρώσεις σε γήινους τόνους που είναι για εμάς η πιο ασφαλής επιλογή για ένα look που θα κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η παλέτα που χρησιμοποιούσαμε λοιπόν κυριολεκτικά σε καθημερινή βάση είναι η Chocolate Bar από την Too Faced. Είναι μία από τις πιο ευκολοφόρετες και εύχρηστες παλέτες σκιών που έχουμε στη συλλογή μας και μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση, ειδικά όταν πρόκειται για καθημερινά, ουδέτερα looks. Αναλυτική παρουσίαση και swatches όλων των χρωμάτων μπορείς να βρεις εδώ.
Όσο ήπιο όμως κι αν θέλουμε να είναι το makeup look μας, πάντα αγαπάμε τις λάμψεις. Το προϊόν λάμψης  που κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας μέσα στο μήνα που πέρασε είναι το Shimmering Skin Perfector Press Highlighter στην απόχρωση C Pop από τη συνεργασία της Jaclyn Hill με τη Becca. Είναι ένα πουδρένιο highlighter σε champagne απόχρωση με θερμούς χρυσούς υποτόνους. Ταιριάζει υπέροχα στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.  Έχει εξαιρετική απόδοση και εξίσου εξαιρετική διάρκεια.
Αυτό το μήνα όμως έχουμε και ένα non-beauty αγαπημένο και φυσικά πρόκειται για μία νέα σειρά. Αν είμαστε κοντά ηλικιακά, τότε λογικά τα comics με τις περιπέτειες του Archie και της παρέας του ήταν μέρος και τη δικής σου παιδικής ηλικίας. Βασισμένο λοιπόν στους ήρωες του συγκεκριμένου comic book, το Riverdale είναι μία ανατρεπτική σειρά μυστηρίου, που μας θυμίζει λιγάκι Pretty Little Liars. Βάση της ιστορίας του είναι η προσπάθεια να εξιχνιαστεί η δολοφονία ενός εφήβου στην πόλη του Riverdale, όπου τελικά καείς και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Προς το παρόν η σειρά έχει μόνο μία σεζόν με δεκατρία επεισόδια.
Αυτά είναι λοιπόν όλα όσα εμείς αγαπήσαμε, ξεχωρίσαμε και πολυχρησιμοποιήσαμε μέσα στον Ιούνιο. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν δοκίμασες και ξεχώρισες μέσα στο μήνα;
Μέχρι το επόμενο post

4 Comments

  1. Claire D. T 1 Ιουλίου 2017 at 17:10

    Ωραία αγαπημένα κορίτσια. Το άρωμα Candy είναι απλά υπέροχο!!
    Όσο για την σειρά ανυπομονώ για την 2η σεζόν 😀

    Φιλάκια
    notebookofclaire.blogspot.co.uk

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 2 Ιουλίου 2017 at 11:59

      Ευχαριστούμε πολύ, Κλαίρη!
      Κι εμείς ανυπομονούμε για τη δεύτερη σεζόν!
      Φιλιά!
      xoxo

      Reply
  2. NatalieDouka 5 Ιουλίου 2017 at 12:15

    Αναρωτιόμουν αν θα είναι καλό το σπρέι της Ambre Solaire, με καλύψατε πλήρως κορίτσια! :*

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 13 Ιουλίου 2017 at 15:35

      Ωωωω! Ιδανικότατο για την τσάντα καθημερινά στην πόλη! Πες μας εντυπώσεις αν το δοκιμάσεις!

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *