Ενεργός Άνθρακας: Skincare Magic #Giveaway

Είναι ο ενεργός άνθρακας το νέο μαγικό συστατικό που θα κάνει τη διαφορά στη skincare ρουτίνα μας; Ή είναι τα “γκρίζα” προίόντα περιποίησης ένα ακόμη beauty trend;

Ο ενεργός άνθρακας είναι στην ουσία άνθρακας που έχει υποστεί μία ειδική επεξεργασία ώστε να γίνει πιο απορροφητικός. Και σε αυτό ακριβώς βασίζονται οι “μαγικές” του δυνάμεις γιατί λειτουργεί σαν μαγνήτης κι έτσι:

  • απομακρύνει ρύπους και ακαθαρσίες
  • προσφέρει ελαφριά απολέπιση
  • απορροφά την περίσσια λιπαρότητα και εξισορροπεί τη λιπαρή επιδερμίδα
  • μειώνει την εμφάνιση των πόρων

Αν θέλεις κι εσύ να τεστάρεις τη “δύναμη” του ενεργού άνθρακα, είσαι στο σωστό μέρος γιατί σου ετοιμάσαμε super διαγωνισμό με τρία αγαπημένα προϊόντα περιποίησης.

Μία τυχερή λοιπόν θα κερδίσει τα Cleansing Nose Pore Strips, τα Detox Facial Wipes και την Charcoal Clay Mask από τη Beauty Formulas.

Μπορείς να τα διεκδικήσεις στο Instagram account μας ή/και στο Facebook page μας. Η διαδικασία είναι γνωστή. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μέσω Instagram:

  1. Follow @jennyland.
  2. Κάνε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ και άφησέ μας ένα σχόλιο, κάνοντας mention (τουλάχιστον) δύο φίλες σου που θα ήθελαν κι αυτές να τα δοκιμάσουν.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μέσω Facebook:

  1. Like Our Beauty Wonderland.
  2. Κάνε share (κοινοποίηση) τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ και άφησέ μας ένα σχόλιο, κάνοντας mention (τουλάχιστον) δύο φίλες σου που θα ήθελαν κι αυτές να τα δοκιμάσουν.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 16/09 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα.

Καλή επιτυχία!

 

 

 

Update: Τυχερή είναι η Rena Vasa (Facebook) και @rena.vasa (Instagram)

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *