Είναι τα Super Stay Matte Ink της Maybelline τα πιο σταθερά κραγιόν εκεί έξω;

Τα Super Stay Matte Ink, τα διάσημα πλέον υγρά κραγιόν της Maybelline, είναι γεγονός πως ή θα τα αγαπήσεις ή θα τα μισήσεις. Κατά τη δική μας γνώμη λοιπόν, πρέπει να τους δώσεις μία ευκαιρία και να τα δοκιμάσεις.

Ξεκινώντας με τα αρνητικά τους, πρέπει να σου πούμε πως σε σύγκριση με όσα άλλα υγρά κραγιόν έχουμε δοκιμάσει, αργούν αρκετά να στεγνώσουν και μέχρι να στεγνώσουν έχουν μία ελαφρώς κολλώδη υφή, που δεν συμπαθούμε. Επίσης αν δεν έχεις ενυδατώσει ικανοποιητικά τα χείλη σου πριν την εφαρμογή τους, θα τα αιστανθείς λίγο ξηρά, όχι όμως τόσο ώστε να μην αντέχεται.

Θα τα βρεις όμως σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων για να διαλέξεις αυτή ή αυτές που σου ταιριάζουν. Ενώ πολλές είναι εξαιρετικά dupes πολύ ακριβότερων επιλογών. Στη δική μας συλλογή έχουμε τα 150 Pathfinder, 130 Self-Starter και 80 Ruler. Και τα τρία έχουν έντονη χρωματική απόδοση και δεν κάνουν μπαλώματα.

Έχουν μία γλυκιά μυρωδιά βανίλιας σαν να μπήκες μόλις σε ζαχαροπλαστείο. Επίσης, το applicator τους σε σχήμα βέλους σε βοηθά πολύ να τα εφαρμόσεις εύκολα και με ακρίβεια.

Το βασικότερο όμως χαρακτηριστικό τους είναι η σταθερότητα. Δεν μεταφέρονται και δεν μουτζουρώνονται. Θα συνεχίσουν να είναι εκεί αν φας, αν πιεις, αν φιλήσεις, αν φορέσεις μάσκα και γενικά δεν θα πάνε πουθενά αν δεν τα αφαιρέσεις εσύ. Και για να το κάνεις αυτό θα χρειαστείς κάποιο διφασικό προϊόν ντεμακιγιάζ. Είναι σίγουρα από τα πιο σταθερά κραγιόν εκεί έξω.

Εσύ τι λες; Θα τους έδινες μία ευκαιρία;

Μέχρι το επόμενο post

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *