Αγαπημένα Νοεμβρίου 2014!

Καλό μήνα! Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενες που ο Δεκέμβρης είναι επιτέλους εδώ και φυσικά τα Χριστούγεννα όλο και πλησιάζουν, αλλά και ο Νοέμβρης που πέρασε μάλλον θα μας λείψει γιατί ήταν ένας πολύ γεμάτος μήνας που μας άφησε πολλές όμορφες αναμνήσεις.

 

Όσον αφορά στην περιποίηση προσώπου και σώματος τον προηγούμενο λοιπόν μήνα εμπιστευτήκαμε παλιά δοκιμασμένα και αγαπημένα προϊόντα. Όσον αφορά στο μακιγιάζ μας κάναμε πολλές πολλές δοκιμές νέων προϊόντων, αλλά πολύ πολύ συχνά επιστρέφαμε στη σταθερή επιλογή ενός πιο pin up look με έντονο cat eye και κόκκινα χείλη.
Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα ένα ένα τα προϊόντα που κέρδισαν μια θέση στο top 5 του Νοεμβρίου.
#1 White Musk Libertine, Fragrance Mist – The Body Shop
Είναι ένα από τα body mists της The Body Shop που ξέρεις ότι τους έχουμε αδυναμία. Το άρωμά του είναι μία πιο μυστηριώδης και αισθησιακή εκδοχή του κλασικού αγαπημένου White Musk. Εκτός από το άρωμα musk, περιέχει ακόμη γλυκές νότες λουκουμιού, ορχιδέας και κρέμας σαντιγί. Σκέτη νοστιμιά!
#2 Luxury Waterproof Eye Pencil, No 27 – Erre Due
Ότι τα μολύβια ματιών της Erre Due δεν τα αλλάζουμε εύκολα το ξέρεις πολύ καλά. Το Νοέμβρη λοιπόν την καρδιά μας έκλεψε το Νο 27 της αδιάβροχης σειράς. Είναι ένα σωμών με φυσική λάμψη και κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και το βλέμμα πολύ πιο ξεκούραστο και φωτεινό. Στα plus του είναι σίγουρα η άψογη απόδοση χρώματος και η σταθερότητά του.
#3 Deluxe Crease Brush – Real Techniques
Είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνουμε ένα πινέλο στα αγαπημένα του μήνα, αλλά πραγματικά συνειδητοποιήσαμε πως το συγκεκριμένο πινέλο το χρησιμοποιήσαμε χωρίς υπερβολή καθημερινά μέσα στο Νοέμβρη. Έχουμε λοιπόν να πούμε τα καλύτερα για την ποιότητά του γιατί μετά από άπειρη χρήση και άπειρα πλυσίματα είναι σε τέλεια κατάσταση, απαλό και δεν έχει χάσει ούτε μία τριχούλα του. Είναι επίσης το πιο βολικό και εύχρηστο πινέλο για να τοποθετείς σκιά στην κόγχη και να κάνεις blending.
#4 Maleficent Lipstick, True Love’s Kiss – MAC
Αν ένα φιλί αληθινής αγάπης, ξέρεις αυτό με τις μαγικές δυνάμεις στα παραμύθια, είχε χρώμα, σίγουρα θα ήταν αυτό το βαθύ κόκκινο. Ανήκει στη συλλεκτική σειρά που κυκλοφόρησε η εταιρεία σε συνεργασία με τη Disney για την ταινία Maleficent και η συσκευασία είναι επίσης υπέροχη. Σαν κραγιόν είναι στην κατηγορία amplified, που σημαίνει άψογη απόδοση χρώματος και semi-matte τελείωμα. Είναι το ιδανικό κραγιόν αν θέλεις το μακιγιάζ σου να τραβήξει τα βλέμματα.
#5 Waterproof Eyeliner Pen – Essence
Για εμάς αυτό ήταν το προϊόν έκπληξη του μήνα που μας πέρασε. Το αδιάβροχο eyeliner σε μορφή στυλό από την Essence έχει super απόδοση χρώματος και τόσο βολική ‘μυτούλα’ που μπορείς με την ίδια άνεση να κάνεις την πιο λεπτή, αλλά και την πιο παχιά γραμμή. Δουλεύεται εύκολα και κατά τη γνώμη μας είναι ιδανικό αν κάνεις τώρα τις πρώτες σου απόπειρες εφαρμογής eyeliner ή αν ψάχνεις ένα προϊόν που θα κάνει τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη. Επιπλέον, είναι ότι πιο σταθερό έχουμε δοκιμάσει ως τώρα και μένει στη θέση του μέχρι αν αποφασίσεις εσύ να το αφαιρέσεις.
Αυτά ήταν τα πέντε δικά μας beauty αγαπημένα για το μήνα που μας πέρασε. Πάμε να δούμε και τα non beauty extras.
#6 Το Νοέμβρη είχαμε τις υπογλυκαιμίες μας. Αγαπημένο snack λοιπόν η Toffee Nut μπάρα από τη Lacta. Καραμέλα, φουντούκι και σοκολάτα γάλακτος… yummy!
#7 Αγαπημένη σειρά Νοεμβρίου το The 100, μία sci-fi περιπέτεια που έρχεται από το μέλλον. Με σκηνικό μία κατεστραμμένη από πυρηνική έκρηξη γη, οι ελάχιστοι επιζώντες προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί αλλά και να συνυπάρξουν. Περιπέτεια και έντονες ανατροπές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της. Είμαστε στη δεύτερη season και ανυπομονούμε για το επόμενο επεισόδιο.
Έχεις δοκιμάσει κάποιο από όσα σου δείξαμε; Εσύ τι αγάπησες περισσότερο τον προηγούμενο μήνα; Περιμένουμε τα σχόλιά σου.

Μέχρι το επόμενο post

 

16 Comments

  1. Georgia Vasiliadou 3 Δεκεμβρίου 2014 at 13:33

    Από τα προϊόντα δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, αλλά στη wishlist μου είναι το Body Mist από τη The Body Shop! Όσο για τα "non beauty extras" σας, οι 100 είναι αδυναμία! Η μόνη σειρά που παρ' όλο που περίμενα για τον δεύτερο κύκλο αρκετούς μήνες δεν την παράτησα!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Δεκεμβρίου 2014 at 13:50

      Κάθε επεισόδιο και ανατροπή. Δεν σε αφήνει να ησυχάσεις! χιχι!

      Reply
  2. Sofia X. 3 Δεκεμβρίου 2014 at 14:12

    πολύ ωραία τα προϊόντα, αλλά το κραγιόν…..τι να πω! πόσο τέλειο!

    Reply
  3. NatalieDouka 3 Δεκεμβρίου 2014 at 16:07

    Αυτό το Essence Eyeliner μου αρέσει πολύ αλλά στεγνώνει γρήγορα. Ευτυχώς δεν είναι ακριβό οπότε δεν έχω θέμα να το αγοράζω συχνά!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Δεκεμβρίου 2014 at 13:52

      Ααααα! Δεν το έχουμε μάλλον ακόμη τόσο καιρό και δεν έχουμε παρατηρήσει να στεγνώνει, αλλά όντως είναι τόσο οικονομικό που είναι ΟΚ.

      Reply
  4. Kwnstantina N. 3 Δεκεμβρίου 2014 at 19:46

    Υπέροχα όλα!! Το πινέλο είναι καταπληκτικό!! Φιλιάααα

    Reply
  5. vasiliki vaso 4 Δεκεμβρίου 2014 at 09:41

    καλα οι σοκολάτες είναι εξαιρετικές…πολύ πείνα με έχει πιάσει..χαχα..το πινέλο είναι υπεραγαπημένο

    Reply
  6. Maria Pandremmenou 4 Δεκεμβρίου 2014 at 10:34

    το mist the bodyshop ειναι πραγματικα υπεροχο.η μυρωδια λουκουμιου και σαντιγυ ειναι εθιστικη για μενα!!χαχα το eyeliner essence ειναι απο τα πιο βολικα που υπαρχουν και η glossy εκδοχη του ακομη πιο ομορφη.μολυβια erredue αγαπω, αλλα της essence πιο οικονομικα και εξισου καλα.για την lacta τι να πω…θα αποκτησω ζαχαρο συντομα!χαχα

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Δεκεμβρίου 2014 at 13:56

      χαχαχα! Συμφωνούμε σε όλα! Μολύβια από Essence τώρα που το λες δεν έχουμε δοκιμάσει. Έχουμε ακούσει τα καλύτερα και για τα lip liners, αλλά είναι πάντα εξαφανισμένα από τα stands.

      Reply
  7. Despina SistersBeaute 5 Δεκεμβρίου 2014 at 09:20

    Την σειρά την παρακολουθώ κι εγώ, πολύ καλή….
    Είχα ένα θεματάκι με τον υπολογιστή κι έτσι έχω μείνει στην πρώτη σεζόν ακόμα στις αρχές!! 🙂

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *