Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2015!

Καλό μήνα! Πέρασε και ο Φεβρουάριος, που ομολογούμε πως δεν μας άρεσε ιδιαίτερα, και έφτασε η ώρα της καθιερωμένης ανάρτησης με τα αγαπημένα του προηγούμενου μήνα.
Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα προϊόντα που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στο Φεβρουάριο.
#1 Naked Basics 2 – Urban Decay
Το μακιγιάζ μας όλο το μήνα που πέρασε ήταν συνήθως πολύ βιαστικό κι έτσι κινούμασταν συνήθως στην πιο ασφαλή επιλογή των ουδέτερων και φυσικών χρωμάτων. Η δεύτερη εκδοχή της Naked Basics από την Urban Decay λοιπόν σε καθημερινή βάση η πρώτη επιλογή μας. Matte ουδέτερες αποχρώσεις που δουλεύονται εύκολα και έχουν πολύ καλή απόδοση και διάρκεια. Τι άλλο να ζητήσεις; Αναλυτικότερο review και swatches θα βρεις εδώ.
#2 Velvet Teddy Lipstick – MAC
Στους ίδιους ουδέτερους τόνους κρατήσαμε και τα χείλη και το κραγιόν που πιάναμε αυτόματα τις περισσότερες μέρες του μήνα ήταν το Velvet Teddy από τη MAC. Είναι μία nude απόχρωση με καφέ υποτόνους και matte αποτέλεσμα. Δεν είναι τρομερά σταθερό, αλλά ούτε και ξηρό. Ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ και είναι πραγματικά ευκολοφόρετο.
#3 Aqua Vita Eye Cream – Apivita
Ξέρεις ήδη πως αγαπάμε την κρέμα ημέρας Aqua Vita από την Apivita. Εεεε, φαίνεται ήταν γραφτό να αγαπήσουμε όλη τη σειρά. Η Aqua Vita Eye Cream έχει πλούσια υφή και είναι πολύ ενυδατική χωρίς να είναι βαριά. Κάνει την περιοχή γύρω από τα μάτια να δείχνει αναζωογονημένη και ξεκούραστη. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις εδώ.
#4 Chronoderm Active 5 Serum – Castalia
Τον τελευταίο καιρό έχουμε πάθει μία εμμονή με τα serums και έχουμε δοκιμάσει τόσα πολλά. Το συγκεκριμένο όμως από την  Castalia το ξεχωρίσαμε πολύ γρήγορα. Έχει υπέροχη σύσταση και ελαφρύ ευχάριστο άρωμα. Η επιδερμίδα μας το απορροφά πραγματικά σε δευτερόλεπτα, σαν να προσπαθεί να μας πει πόσο το χρειάζεται. Το αποτέλεσμά του είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας χρήση. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό και ελαστικό.
#5 Silicon EyeLiner Brush – Real Techniques
Τα πινέλα Real Techniques είναι από τα αγαπημένα μας οικονομικά πινέλα. Το silicon eyeliner brush είναι σχετικά πρόσφατο στη συλλογή μας και το Φεβρουάριο το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν καθημερινά. Είναι ένα πινελάκι για gel eyeliner με εύκαμπτη μυτούλα από σιλικόνη και όχι τριχούλες. Μας έχει βολέψει απίστευτα και γιατί εφαρμόζει το eyeliner εύκολα και με ακρίβεια, αλλά και γιατί καθαρίζεται πανεύκολα με λίγο οινόπνευμα ή ακόμα και με ένα υγρό μαντηλάκι όταν βιάζεσαι.
Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που κατάφεραν να μπουν στο top 5 των beauty αγαπημένων και πιο πολυχρησιμοποιημένων του Φεβρουαρίου. Σου έχουμε όμως και τρία non beauty πραγματάκια που αγαπήσαμε πολύ τον προηγούμενο μήνα.
#6 To Snowflake Necklace από τις Sparkling Wishes το αποκτήσαμε στις διακοπές των Χριστουγέννων και από τότε δεν το έχουμε βγάλει από το λαιμό μας. Λεπρό, διακριτικό και κομψό. Πολυαγαπημένο!
#7 Αγαπημένο snack που ανακαλύψαμε και τιμήσαμε πολύ το μήνα που μας πέρασε είναι τα Snaps δημητριακών με νιφάδες βρώμης και μέλι από το Δερμίση. Νόστιμααααα!
#8 Αγαπημένη σειρά για το Φεβρουάριο είναι σίγουρα το Eye Candy. H Lindy, μία νεαρή expert hacker, γίνεται ξαφνικά η εμμονή ενός serial killer. Θα συνεργαστεί λοιπόν με την αστυνομία για να ανακαλύψουν το δολοφόνο που την παρακολουθεί. Έγκλημα, μυστήριο και λίγο από love story. Trailer!
Και κάπου εδώ τελειώνουν τα αγαπημένα του μήνα που μας άφησε. Περιμένουμε να διαβάσουμε στα σχόλια τα δικά σου αγαπημένα Φεβρουαρίου και να μας πεις αν είχαμε κάποιο κοινό.

Μέχρι το επόμενο post

 

16 Comments

  1. Sofia X. 2 Μαρτίου 2015 at 09:10

    ωραία αγαπημένα! καλό μήνα κοριτσάρες! θα τσεκάρω τη σειρά!

    Reply
  2. Demy V 2 Μαρτίου 2015 at 19:22

    Καλή μήνα κορίτσια!! Αχ αυτό το velvet tedy το αγαπώ!! Φιλάκιαα

    Reply
  3. Effie A. 2 Μαρτίου 2015 at 21:29

    τον ορό τον έχω δώσει στη γιαγιά μου και έχει κατενθουσιαστεί. Τι να σας λέω!!!! Τα μπισκοτέκια απίστευτα. Τα έχω δοκιμάσει 😀 καλό μήνα κορίτσιαααα :*

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Μαρτίου 2015 at 20:17

      Αυτό με τη γιαγιά σου το παραβλέπουμε γιατί εμάς των τριαντακάτι μας πονάει! χιχιχι! Καλό μήνα, όμορφη!

      Reply
  4. Noula Gkarli 2 Μαρτίου 2015 at 21:55

    Πολυ ωραια αγαπημενα!! δεν εχω δοκιμασει κατι απο αυτα αλλα θα το κανω σιγουρα!!!φιλιααα

    Reply
  5. vasiliki vaso 3 Μαρτίου 2015 at 10:14

    το teddy φαινεται υπέροχο..εγω εχω κολλησει με το 22 απο τα Velvet matte Και νομιζω οτι μοιαζουν αρκετα..τουλαχιστον απο τη φωτο ετσι καταλαβαινω

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Μαρτίου 2015 at 20:18

      Δεν έχουμε δει το 22, αλλά ξέρουμε πως πολλά χρώματα από τη Velvet matte είναι dupes για MAC. Είναι πράγματι υπέροχο και ευκολοφόρετο.

      Reply
  6. Mint Vinyl 5 Μαρτίου 2015 at 17:44

    H aqua vita είναι αγαπήμενη κρέμα για τα μάτια,επίσης το κραγίον της mac πολύ όμορφο χρώμα!! Φίλακια Τζοβάννα και Σοφία http://mint-vinyl.blogspot.gr/

    Reply
  7. Maria Ag. 5 Μαρτίου 2015 at 19:17

    Πανέμορφη είναι η Naked Basics 2! Πολύ ωραίες αποχρώσεις! Η Aqua vita για τα μάτια επίσης λατρεμένη! Φιλάκια!

    Reply
  8. Stavroula DrugstoreBLover 6 Μαρτίου 2015 at 21:28

    Αγαπώ και την κρέμα ματιών και τον ορό! Πολύ ωραίες επιλογές 🙂 x

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *