Αγαπημένα Ιουνίου 2016!

Καλό μήνα! Είμαστε εδώ, πιστές στο ραντεβού μας, με τα αγαπημένα του μήνα κι αυτόσημαίνει πως ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έχει επισήμως τελειώσει. Ο Ιούνιοςδεν ήταν ακριβώς μήνας διακοπών για εμάς και ο συνδυασμός τρελών ωραρίων δουλειάς και καύσωνα δεν ευνοεί τόσο τη διαδικασία του καθημερινού μακιγιάζ.
Έτσισ’αυτά τα αγαπημένα θα δεις περισσότερα προϊόντα περιποίησης και λιγότερα (αλλάεκλεκτά) προϊόντα μακιγιάζ. Όπως κάθε φορά η σειρά είναι τυχαία. Φύγαμε λοιπόν νατα δούμε παρέα.
Αγαπημένοάρωμα του μήνα είναι το Signorina από Salvatore Ferragamo στην eaude toilette εκδοχή του. Είναι ακριβώςότι χρειαζόμαστε σε τόσο ζεστές μέρες. Τόσο ελαφρύ όσο πρέπει, όχι ιδιαίτεραγλυκό ή ξυλώδες και ταυτόχρονα φρέσκο και δροσερό. Μυρίζει καθαριότητα καιφρεσκάδα και συγχρόνως είναι θηλυκό και παιχνιδιάρικο. Plus,έρχεται σε super girly μπουκαλάκι.
Στην επόμενη θέση βρίσκεται φυσικά το αντηλιακό που χρησιμοποιήσαμε καθημερινά μέσα στον Ιούνιο και αυτό είναι το Face & Body Sunscreen με γιαούρτι και καρύδι και SPF 50 από τη Messinian Spa. Αν και είναι κατάλληλο και για το πρόσωπο, εμείς το χρησιμοποιήσαμε αποκλειστικά στο σώμα. Έρχεται σε πολύ βολική συσκευασία spray και έχει υφή γαλακτώματος. Απλώνεται εύκολα, απορροφάται γρήγορα και μας προστατεύει αποτελεσματικότατα.
Από τα αγαπημένα αυτού του μήνα όμως δεν θα μπορούσε να λείπει και το πιο must have προϊόν της εποχής. Σίγουρα το έχεις κιόλας δει παντού, αλλά θα ήταν απλά άδικο να μην το συμπεριλάβουμε σε αυτό το post. Ο λόγος για το αντηλιακό προσώπου Sun Screen New Velvet Technology – Second Skin με SPF 50+ από τη Frezyderm. Είναι ένα αντηλιακό που στην υφή μοιάζει περισσότερο με διάφανο σιλικονούχο primer. Απλώνεται υπέροχα στην επιδερμίδα, απορροφάται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα και την αφήνει βελούδινα matte. Το αγαπάμε για την προστασία που μας προσφέρει στην παραλία αλλά και για το ότι μπορεί να αποτελέσει και την ιδανική βάση για το μακιγιάζ μας στην πόλη. Ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμη, τώρα είναι η ώρα να το ψάξεις!
Συνεχίζοντας με την περιποίηση του προσώπου, το Perfecting Face Polish από τη σειρά Daily Care της Organic Surge ήταν σίγουρα η ανακάλυψη του μήνα. Πρόκειται για ένα απολεπιστικό προσώπου με αιθέρια έλαια δεντρολίβανου και λεμονιού. Η σύστασή του είναι κάτι ανάμεσα σε κρέμα και gel (μοιάζει με κρέμα, αλλά έχει αίσθηση gel) και είναι πολύ δροσερό και ευχάριστο στο πρόσωπο. Οι κόκκοι του είναι από κουκούτσια ελιάς και δεν λιώνουν με τη χρήση. Αν και στη συσκευασία αναγράφει πως είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, εμείς θα το συνιστούσαμε αποκλειστικά σε λιπαρά και πιο ανθεκτικά στην απολέπιση δέρματα. Γιατί βρίσκουμε πως προσφέρει αρκετά έντονη απολέπιση και βαθύ καθαρισμό. Αν λοιπόν έχεις θέματα με την περιττή λιπαρότητα ή/και τους διεσταλμένους πόρους, αξίζει σίγουρα να του δώσεις μία ευκαιρία.
Αν ο στόχος σου είναι ο βαθύς καθαρισμός, τότε και  η Glorious Mud FacialMask της Beauty Formulas έχει μία θέση στην περιποίησή σου. Όσο κι αν η λαχταριστή συσκευασία της θυμίζει
σοκολάτα, αυτή είναι στην πραγματικότητα μία μάσκα αργίλου. Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και την πλεονάζουσα λιπαρότητα, αποφράσσει τους πόρους και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Είναι απλά ένα σωληνάριο που κρύβει όλη τη μαγεία της αργίλου.
Όπως σου είπαμε, το μακιγιάζ μας περιορίστηκε στα απολύτως απαραίτητα μέσα στον Ιούνιο και υπήρξαν πολλές no makeup μέρες. Εννοείται πως τα foundations μπήκαν στην άκρη και για τη βάση του προσώπου μας χρησιμοποιήσαμε την Sweet Cotton Pore Cover BB Cream από τη Holika\ Holika. Η Holika Holika έχει μακράν τις καλύτερες BB creams που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα και η συγκεκριμένη είναι εξαιρετική. Έχει αρκετά παχύρευστη σύσταση και χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα σε κάθε χρήση. Είναι ελαφριά και ενυδατική για την επιδερμίδα, αλλά ταυτόχρονα σχεδόν τόσο καλυπτική όσο ένα foundation. Το τελείωμά της δεν είναι τελείως matte, είναι περισσότερο φυσικό, αλλά δεν είναι καθόλου λιπαρή. Επιπλέον, έχει και SPF 30. Πόσα να ζητήσεις από μία BB cream;
Ένα ακόμη πολυαγαπημένο προϊόν μακιγιάζ του προηγούμενου μήνα (και σίγουρα και του υπόλοιπου καλοκαιριού) είναι το My Summer Blush από την Erre Due στην απόχρωση 205, Tanned Brown. Ας ξεκινήσουμε θαυμάζοντας τη minimal συσκευασία, αλλά κυρίως το υπέροχο ανάγλυφο super καλοκαιρινό σχέδιο στην επιφάνειά του με τους αστερίες και τα κοχύλια. Το λατρέψαμε! Είναι μία bronze απόχρωση με πορτοκαλί υποτόνους και πολύ πολύ διακριτικό shimmer που κάνει το αποτέλεσμα λαμπερό. Έχει βελούδινη υφή και εξαιρετική απόδοση χρώματος. Εκτός από τα μαγουλάκια, το χρησιμοποιήσαμε και σαν σκιά στην κόγχη του ματιού και μας άρεσε πολύ. Σε ανοιχτόχρωμα μάτια δείχνει υπέροχο ακόμη και σε όλο το κινητό βλέφαρο σε μία πιο smokey εκδοχή και τα τονίζει μοναδικά. Αγαπάμε τα πολυχρηστικά προϊόντα στο νεσεσέρ των διακοπών.
Και φυσικά σαν κλασικές series junkies μέσα στον Ιούνιο μία στέρηση την πάθαμε γιατί όλες οι σειρές που παρακολουθούσαμε είναι σε season finale. Κι έτσι αναζητήσαμε (και αναζητάμε ακόμη αν έχεις κάποια πρόταση) νέες σειρές για τους μήνες του Καλοκαιριού. Μέσα στον Ιούνιο ανακαλύψαμε λοιπόν και είδαμε όλη τη μία (και μοναδική προς το παρόν) season του Lucifer και μας άρεσε τόσο που ανυπομονούμε για την επόμενη. Η υπόθεση με λίγα λόγια: Ο Lucifer (aka διάβολος) βαρέθηκε τη ζωή του στην κόλαση και αποφάσισε να κάνει διακοπές στο Los Angeles. Μία από τις “τηλεπαθητικές” δυνάμεις του είναι πως οι άνθρωποι δεν μπορούν παρά να του εξομολογηθούν τις πιο κρυφές τους επιθυμίες. Αυτό το ‘ταλέντο’ θα χρησιμοποιήσει για να βοηθήσει μία νεαρή detective (που φαίνεται πως έχει ανοσία στις δυνάμεις του) να εξιχνιάζει τις υποθέσεις της.
Αυτά λοιπόν ήταν τα δικά μας αγαπημένα – beauty και μη – για το μήνα που μόλις αποχαιρετήσαμε. Περιμένουμε να μας πεις τι αγάπησες περισσότερο εσύ και φυσικά να μας προτείνεις τι θα άξιζε να δοκιμάσουμε.
Μέχρι το επόμενο post

 

8 Comments

  1. Despina Sisters Beaute 1 Ιουλίου 2016 at 15:08

    Το αντηλιακό από Frezyderm αλλά και η μάσκα λάσπης από Beauty Formulas είναι από τα αγαπημένα μου!
    Στην wishlist σίγουρα έχω την BB απο Holika Holika, το ρουζάκι από Erre Due φαίνεται υπέροχο όπως και η λεπτομέρεια του. Καλό μήνα! 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 9 Ιουλίου 2016 at 18:30

      Καλό μήνα, Δέσποινα! Η Holika Holika είναι εγγύηση στις BB και CC creams. Περιμένουμε εντυπώσεις αν τη δοκιμάσεις. xoxo

      Reply
  2. Martina Kappa 1 Ιουλίου 2016 at 21:58

    Ζήλεψα την μάσκα αργιλου! Πολύ όμορφο post κορίτσια!

    Reply
  3. Lila Amanatidou 2 Ιουλίου 2016 at 17:06

    Πολύ όμορφα όλα! Το μόνο κοινό που έχουμε είναι το αντηλιακό προσώπου, το οποίο κι εγώ λατρεύω εννοείται.
    Φιλάκια πολλά!

    Reply
  4. Eleni K 3 Ιουλίου 2016 at 10:15

    η BB cream και το ρουζ ειναι σουπερ <3 🙂

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *