Αγαπημένα Μαΐου 2015!

Καλό μήνα! Ο Μάιος ήταν παράξενος μήνας. Αλλοπρόσαλλες θερμοκρασίες, που θύμιζαν μία καλοκαίρι και μία χειμώνα, μας πήγαιναν από το πέδιλο στο μποτάκι και από το φουτεράκι στο ραντάκι. Και φυσικά εξετάσεις, άγχος και πολύ τρέξιμο για εμάς.

 

Η ώρα που πρέπει να αποφασίσουμε ποια ήταν τα αγαπημένα του μήνα που μπαίνουν στο top 5 μας αρέσει πάντα πολύ, γιατί, μέσα από τα προϊόντα που επιλέγαμε περισσότερο, κάνουμε ένα δικό μας απολογισμό του μήνα που πέρασε.

Το Μάιο λοιπόν πήγαμε κόντρα στις παραξενιές του καιρού και παλέψαμε το άγχος και την αϋπνία με ανοιξιάτικα χρώματα και καλοκαιρινά αρώματα. Πάμε λοιπόν να δούμε ένα ένα τα αγαπημένα προϊόντα του Μαΐου που μόλις μας άφησε.
#1 Dry Shampoo in Blush – Batiste
Ξέρεις, σε περιόδους με τόσο λίγο χρόνο και τόσο πολύ τρέξιμο τα ξηρά σαμπουάν τα θεωρούμε σωτήρια. Δεν είναι η καθημερινή μας λύση γιατί εννοείται πως το ιδανικό είναι να λουστείς, αλλά σίγουρα είναι η τέλεια λύση εκτάκτου ανάγκης. Επιπλέον, ακόμη και όταν τα μαλλιά μας δεν έχουν ανάγκη για φρεσκάρισμα, μας αρέσει το ότι τους δίνουν όγκο και φυσικά τα αρωματίζουν. Τα Batiste είναι πλέον τα αγαπημένα μας και αυτό που χρησιμοποιήσαμε πολύ το μήνα που μας πέρασε είναι το Blush με λουλουδάτο άρωμα φρεσκάδας. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, θα βρεις κάθε λεπτομέρεια στο review post εδώ.
#2 Pomegranate & Honey Body Butter – Messinian Spa
Αγαπημένο προϊόν περιποίησης για το Μάιο είναι το body butter από τη σειρά Messinian Spa με ρόδι, μέλι και βιολογικό ελαιόλαδο. Το άρωμά του είναι γλυκό και τόσο διακριτικό όσο χρειάζεται. Η υφή του είναι πλούσια και super ενυδατική, χωρίς όμως να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Το χρησιμοποιούμε καθημερινά μετά το μπάνιο και αφήνει το δέρμα βελούδινα απαλό. Μπορείς να βρεις το review post για όλα τα προϊόντα της σειράς που έχουμε δοκιμάσει εδώ.
#3 Lipstick in Candy Yum Yum – MAC
Στο μακιγιάζ του Μαΐου επιλέξαμε κυρίως ουδέτερα μάτια και έντονα ανοιξιάτικα χρώματα στα χείλη. Η πιο συνηθισμένη επιλογή μας σχεδόν σε καθημερινή βάση ήταν το πασίγνωστο Candy Yum Yum από τη MAC. Είναι ένα έντονο σχεδόν fluo φουξ από τη matte σειρά. Τα λόγια είναι περιττά: εξαιρετική απόδοση χρώματος, εντυπωσιακή διάρκεια και μία απόχρωση που ποτέ και πουθενά δεν περνάει απαρατήρητη. Εμάς μας φτιάχνει τη διάθεση!
#4 Stick Blush in Peach – Korres
Στα αγαπημένα προϊόντα για το Μάιο κατάφερε να μπει άλλο ένα προϊόν μακιγιάζ. Πρόκειται για το stick blush από τον Korre στην απόχρωση peach. Είναι ένα κρεμώδες ρουζ σε μορφή stick και το χρησιμοποιήσαμε σχεδόν σε κάθε μακιγιάζ μας το μήνα που μας πέρασε. Είναι εύχρηστο, απλώνεται πανεύκολα, έχει τέλεια απόδοση χρώματος, πουδρένιο τελείωμα και πάρα πολύ καλή διάρκεια. Είναι η ιδανική λύση για να έχουμε εύκολα και γρήγορα ροδαλά υγιή μαγουλάκια. Μπορείς να βρεις αναλυτικότερο review post και όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις εδώ.
#5 Body Splash, Galatea – Fresh Line
Ο Μάιος για εμάς μύριζε καρύδα και γλυκό αμύγδαλο, μύριζε καλοκαίρι και διακοπές, μύριζε Γαλάτεια. Η μυρωδιά που αγαπήσαμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, μέσα στο μήνα ήταν αυτή του body splash Γαλάτεια από τη Fresh Line. Έχει ένα γλυκό καλοκαιρινό άρωμα που σε παραπέμπει αμέσως σε νησιά και παραλίες και για να καταλάβεις πόσο πολύ μας άρεσε, είμαστε ήδη στη δεύτερη συσκευασία. Λεπτομέρειες για όλα τα προϊόντα της σειράς θα βρεις στο review post εδώ.
Φυσικά όμως θα σου μιλήσουμε και για δύο extra αγαπημένα. Στο #6 βάζουμε σίγουρα τις γκοφρέτες καλαμποκιού με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας. Είναι υγιεινές, χαμηλές σε λιπαρά, πεντανόστιμες και καλύπτουν τη ‘μανία’ που μας πιάνει κάποιες φορές για γλυκό.
Η αγαπημένη μας σειρά για τον προηγούμενο μήνα στο #8 είναι το The Blacklist. Η σειρά βρίσκεται τώρα στο τέλος της δεύτερης season. Ο Νο1 καταζητούμενος παγκοσμίως, ο Raymond Reddington, παραδίδεται οικειοθελώς στο FBI και τους υπόσχεται να τους οδηγήσει σε όλους τους μεγάλους εγκληματίες με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν, με μοναδική προϋπόθεση να δουλέψει σε όλες αυτές τις αποστολές με μία νέα πράκτορα, την Elisabeth Keen.
Αυτά ήταν λοιπόν τα πέντε πιο πολυχρησιμοποιημένα και αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης στη δική μας συλλογή το μήνα που πέρασε, αλλά και τα non-beauty αγαπημένα
μας. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο προϊόν δεν έλειψε από το δικό σου καθημερινό μακιγιάζ το Μάιο; Ποιο ήταν το αγαπημένο σου snack; Ποια ήταν η δική σου μυρωδιά του μήνα;
Μέχρι το επόμενο post

 

11 Comments

  1. Dimitra Kats 1 Ιουνίου 2015 at 11:55

    Το σαμπουάν που μπορω να το βρω??

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 1 Ιουνίου 2015 at 13:51

      Το βρίσκεις στα Hondos Center, στο Χαρμάνη και online στο makeuphouse.gr. 😀

      Reply
  2. Anastasia A.A. 1 Ιουνίου 2015 at 13:01

    Πολύ ωραία αγαπημένα! Κόλλησα στη σειρά γιατί πάντα ψάχνω κάποια να δω, και η συγκεκριμένη φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα! 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 1 Ιουνίου 2015 at 13:52

      Και μετά από μερικά επεισόδια κολλά ακόμη πιο πολύ! Να μας πεις τη γνώμη σου! Ευχαριστούμε!

      Reply
  3. Martina Kappa 1 Ιουνίου 2015 at 16:29

    Κορίτσια, εκτός από το butter της Messinian Spa, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει, όλα τα υπόλοιπα -beauty αγαπημένα- είναι σαν να τα είχα επιλέξει εγώ!! Συμφωνούμε απόλυτα σε όλα!! Η Γαλάτεια λατρεμένη, τα Batiste σωτήρια και πρακτικά, το stick blush φανταστικό και το candy yum yum λατρεμένο!! <3 <3

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιουνίου 2015 at 22:05

      Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! χαχαχαχα! Η αλήθεια είναι πως το beauty blogging μας έχει κάνει πολύ επιλεκτικές και περνάνε από κόσκινο τα προϊόντα για να μπουν στο top 5 του μήνα! Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνούμε!
      Υ.Γ. Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις Messinian Spa! Φιλάκια!

      Reply
  4. NatalieDouka 1 Ιουνίου 2015 at 18:26

    Το συγκεκριμένο Batiste το αγαπώ ένα κλικ περισσότερο γιατί το άρωμα μένει στα μαλλιά μου για μερικές ώρες! Και το Blacklist είναι αγαπημένη σειρά, μου αρέσει που κάθε επεισόδιο είναι μια ολοκληρωμένη ιστορία αλλά δίνει και στοιχεία για τη γενική υπόθεση. Την οποία βέβαια όλο και περιπλέκει και κάθε φορά ανυπομονώ για το επόμενο επεισόδιο χαχα!
    Καλό μήνα όμορφες!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιουνίου 2015 at 22:08

      Κι εμείς αγαπάμε πολύ το συγκεκριμένο Batiste, αλλά προχθές δοκιμάσαμε και το Fresh και νομίζουμε ότι είναι ακόμη ωραιότερο! Πρέπει να το τσεκάρεις!
      Το Blacklist είναι σειρά για να σε κρατάει ξύπνια τα βράδια να αναρωτιέσαι πως στο καλό ενώνονται όλες αυτές οι ιστορίες και όλοι αυτοί οι άνθρωποι! χχι!
      Καλό μήνα! <3

      Reply
  5. Stavroula DrugstoreBLover 2 Ιουνίου 2015 at 09:53

    Χαχαχαχα τι τέλεια ιδέα να βάλετε ξυλάκι μέσα στο body butter, όντως θυμίζει κάτι σε παγωτό-γλυκό και ναι το λάτρεψα και εγώ! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τη σειρά Γαλάτεια της Fresh Line! Φιλάκια πολλά κορίτσια μου 🙂 x

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιουνίου 2015 at 22:11

      Το ξυλάκι το βάλαμε σαν λύση γιατί δεν μας αρέσει να βουτάμε μέσα στο butter το δάχτυλο. χιχι! Το κάνουμε σε όλα σχεδόν τα προϊόντα σε βαζάκι και μας έχει βολέψει, αλλά όντως μοιάζει νοστιμότατο.
      Η Γαλάτεια είναι το καλοκαίρι κλεισμένο σε μπουκαλάκι. Παραλίες και καρύδες και Piña Colada!
      Φιλάκια!

      Reply
    2. Stavroula DrugstoreBLover 7 Ιουνίου 2015 at 12:51

      Αλήθεια;; Εγώ νόμιζα ότι το κάνατε σα χαριτωμενιά για τη φωτογραφία! Χαχαχα! Ωραίο δείχνει πάντως, σαν παγωτό! 🙂 x

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *