Αγαπημένα Ιανουαρίου 2015!

Καλό μήνα! Έφτασε η ώρα για τα πρώτα επίσημα αγαπημένα της χρονιάς! Τα beauty αγαπημένα του Ιανουαρίου λοιπόν είναι προϊόντα που ή χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στο μήνα ή μας έβγαλαν ασπροπρόσωπες στα δύσκολα ή σίγουρα θα αγοράσουμε ξανά όταν μας τελειώσουν ή όλα τα προηγούμενα μαζί.
Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί τα προϊόντα αλλά και το πώς κατάφεραν να μπουν στο top 5 του μήνα.
#1 Basic Original Clinic Cream – Decubal
Η κρέμα σώματος που χρησιμοποιήσαμε περισσότερο μέσα στον Ιανουάριο είναι η Basic Original Clinic Cream από τη Decubal. Συνήθως θέλουμε η κρέμα σώματος να μυρίζει μαγικά, αλλά μέσα στο Γενάρη έπρεπε να αντιμετωπίσουμε μία άσχημη αλλεργική αντίδραση που μας άφησε με δεκάδες μικροσκοπικά σπυράκια στα πόδια και πολύ πολύ φαγούρα. Επιλέξαμε λοιπόν να χρησιμοποιήσουμε τη συγκεκριμένη κρέμα ακριβώς γιατί είναι άοσμη, δεν περιέχει parabens και χρωστικές και είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μας άρεσε λοιπόν πολύ γιατί είναι super ενυδατική και νιώσαμε να καταπραΰνει το ήδη πολύ ερεθισμένο δέρμα μας. Αν ενδιαφέρεσαι για full review, θα το βρεις εδώ.
#2 Nectar Royal Nourishment Facial Serum – Fresh Line
Ο ορός βασιλικής τροφής της σειράς Νέκταρ της Fresh Line μας κέρδισε με την πρώτη δοκιμή. Τον εκτιμάς διαβάζοντας τα συστατικά του. Βιολογικό μέλι, φρέσκος βασιλικός πολτός και πρόπολη είναι κάποια από αυτά. Ερωτεύεσαι το μοναδικό άρωμά του, κάτι από το συνδυασμό μελιού και πικραμύγδαλου. Και σίγουρα τον αγαπάς για την εξαιρετική μη-λιπαρή υφή του και τα εμφανή αποτελέσματα θρέψης και αναζωογόνησης στην επιδερμίδα. Είναι απλά σίγουρο πως θα τον αγοράσουμε ξανά πολύ σύντομα.
#3 Apricot Face Scrub – Apivita
Συνεχίζοντας με την περιποίηση του προσώπου, πρέπει να σου μιλήσουμε για το απολεπιστικό προσώπου που απολαύσαμε στη face care ρουτίνα μας το μήνα που μας πέρασε. Είναι το ήπιο gel απολέπισης προσώπου με βερίκοκο από την Apivita. Περιέχει πολύ λεπτούς κόκκους από κουκούτσι βερίκοκου. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα λεία και αναζωογονημένη. Extra points γιατί μυρίζει υπέροχα σαν φρέσκο βερικοκάκι. Θα βρεις τις εντυπώσεις μας από αυτό και άλλα Apivita προϊόντα αναλυτικότερα εδώ.
#4 In the Nude, Lip Liner – Essence
Σύντομα σου ετοιμάζουμε post για όλα τα μολύβια χειλιών από την Essence που έχουμε στη συλλογή μας. Αυτό όμως δεν γινόταν να λείπει από τα αγαπημένα του Ιανουαρίου γιατί ήταν σχεδόν σε κάθε lip combo κάθε μακιγιάζ κάθε μέρα. Το In the Nude όπως θα δεις παρακάτω είναι η τέλειο nude-your lips but better απόχρωση. Έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος, βουτυρένια υφή και εντυπωσιακή διάρκεια. Και όλα αυτά σε super οικονομική τιμή. Θα φροντίσουμε λοιπόν να έχουμε πάντα ένα backup.
#5 Velvet Matte Lipstick, No 03 – Golden Rose
Σε συνδυασμό με το μολύβι χειλιών In the Nude φορέσαμε πολύ πολύ συχνά το Νο 03 της matte σειράς κραγιόν της Golden Rose. Όπως θα δεις στα swatches παρακάτω ταιριάζουν πολύ όμορφα. Το κραγιόν είναι μία υπέροχη nude απόχρωση με μάλλον ροδακινί υποτόνους. Σαν απόχρωση είναι πολύ ευκολοφόρετη και ταιριάζει σχεδόν με κάθε μακιγιάζ, ότι πρέπει για καθημερινό μακιγιάζ. Έχει τέλεια απόδοση χρώματος και τελείως matte τελείωμα. Αν και matte όμως, δεν ξηραίνει καθόλου τα χείλη και φυσικά είναι πολύ σταθερό. Και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή. Μοναδικό μειονέκτημα θα βρίσκαμε την κομψότατη, αλλά λίγο ευπαθή συσκευασία του. Μπροστά σε όλα τα θετικά όμως είναι πραγματικά ασήμαντη λεπτομέρεια.
Αυτό λοιπόν ήταν το beauty top 5 για εμάς το μήνα που πέρασε. Σου έχουμε όμως φυσικά και δύο non-beauty αγαπημένα.
#6 Αγαπημένο σίγουρα το καινούριο ρολογάκι της συλλογής μας. Τα ρολόγια είναι μεγάλη αγάπη, βλέπεις. Το συγκεκριμένο είναι το λευκό της συλλογής Full-Blooded της Swatch και από τη μέρα που το αποκτήσαμε ήταν η πιο συχνή επιλογή μας.
#7 Και φυσικά δεν γινόταν post με τα αγαπημένα χωρίς αγαπημένη σειρά. Επιτέλους λοιπόν μέσα στο μήνα βγήκαν καινούρια επεισόδια του How to Get Away with Murder και ανυπομονούμε κάθε βδομάδα για το επόμενο. Τέσσερις φοιτητές νομικής, μία απαιτητική καθηγήτρια και εξαιρετική δικηγόρος και φυσικά ένας φόνος. Υπάρχει άραγε το τέλειο έγκλημα ή μάλλον η τέλεια συγκάλυψη ενός εγκλήματος; Σίγουρα είναι μία σειρά γεμάτη ανατροπές που κρατάνε το ενδιαφέρον σου αμείωτο.
Αυτά ήταν λοιπόν όσα αγαπήσαμε εμείς μέσα στο μήνα που πέρασε. Έχεις δοκιμάσει άποιο από αυτά; Μην ξεχάσεις να μας πεις στα σχόλια ποιο ήταν το προϊόν που αγάπησες και χρησιμοποίησες εσύ περισσότερο μέσα στον Ιανουάριο.

Μέχρι το επόμενο post

 

18 Comments

  1. Seren Dipity 2 Φεβρουαρίου 2015 at 11:37

    ο ορός από fresh line είναι απλά μοναδικός! μου τεελίωσε και τον ξαναγόρασα!

    Reply
  2. maria xrisafi 2 Φεβρουαρίου 2015 at 11:38

    τα velvet matte ειναι ερωτας! καλο μην κοριτσια μου! <3

    Reply
  3. the beauty of one's own 2 Φεβρουαρίου 2015 at 16:49

    τα μολυβακια της Essence ειναι φοβερο!Την συγκεκριμενη αποχρωση δεν την εχω αλλα μπηκε στη wishlist μου!Καλο μηνα!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Φεβρουαρίου 2015 at 19:56

      'Ολα τα μολύβια χειλιών της Essence είναι άψογα, αλλά το συγκεκριμένο είναι και τόσο ευκολοφόρετο.

      Reply
  4. Effie A. 2 Φεβρουαρίου 2015 at 22:11

    το κραγιόν το έχω και γω ^^. μόνο του πάνω στα χείλη μου δεν με τρελαίνει, κυρίως το χειμώνα! με ένα nude καφέ μολύβι, όπως το χρησιμοποιείτε και εσείς είναι πολύ πολύ ωραίο ^^, καλό μήνα όμορφες :*

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Φεβρουαρίου 2015 at 19:56

      Καλό μήνα, Έφη!!! Δοκίμασε το συνδυασμό, είναι πολύ βολικός για κάθε μέρα.

      Reply
  5. jovanna k 3 Φεβρουαρίου 2015 at 00:20

    Τα Velvet Matte είναι μεγάλο κόλλημα! Αυτή τη σειρά πρέπει κάποτε να την ξεκινήσω και εγώ γιατί όσους ρωτάω που την έχουν δει μου λένε πως είναι καταπληκτική! Καλό μήνα!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 7 Φεβρουαρίου 2015 at 19:57

      Να την ξεκινήσεις, να κολλήσεις κι εσύ, να ανταλλάσουμε σενάρια! χιχι!

      Reply
  6. Stavroula DrugstoreBLover 3 Φεβρουαρίου 2015 at 00:38

    Πολύ όμορφο και το κραγιόν και το μολύβι για τα χείλη! 🙂

    Reply
  7. Δέσποινα Δεσποινάκι 3 Φεβρουαρίου 2015 at 07:47

    Πολυ ωραιο ποστ!!! Το ορο τ εχω κ εγω αλλα ακομη δν τ εχω δοκιμασει φιλια

    Reply
  8. vasiliki vaso 3 Φεβρουαρίου 2015 at 08:25

    για τον ορό συμφωνω είναι υπέροχος…ωραία φαίνεται αυτή η σειρα..θα την ξεκινήσω..

    Reply
  9. Maria Ag. 11 Φεβρουαρίου 2015 at 02:37

    Τα μολύβια χελιών της essence είναι πάρα πολύ ωραία αλλά δυστυχώς εξαφανίζονται γρήγορα! Οπότε χρειάζεται το back up!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Φεβρουαρίου 2015 at 01:37

      Όποτε τα βρίσκεις πρέπει αν στοκάρεις, έχεις απόλυτο δίκιο!

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *