Αγαπημένα Δεκεμβρίου 2016!

Καλή χρονιά! Καλό μήνα! Αγαπημένα Δεκεμβρίου σήμερα και φυσικά θα σου μιλήσουμε για τα προϊόντα (και όχι μόνο) που έκαναν το Δεκέμβρη μας ένα τσακ πιο όμορφο.
Τα αγαπημένα του μήνα που πέρασε λοιπόν έχουν fashion, μακιγιάζ, περιποίηση σώματος, προσώπου και μαλλιών, αλλά και μία τηλεοπτική σειρά. Πάμε λοιπόν να τα δούμε!

Το fashion αγαπημένο του μήνα ήταν αναμφίβολα τα κασκόλ. Όμορφα, χουχουλιάρικα κασκόλ δίνουν σε κάθε outfit μία ξεχωριστή νότα και ταυτόχρονα σε κρατούν ζεστή. Ένα από αυτά που φορέσαμε περισσότερο είναι αυτό της φωτογραφίας, ένα cream κασκόλ με vintage flower print από τα Η&Μ.
Το Smooth Beauty Milk από τη Selective είναι το προϊόν που λάτρεψαν τα μαλλιά μας μέσα στο μήνα. Στην ουσία πρόκειται για ένα serum μαλλιών που χρησιμοποιείται στα μήκη και τις άκρες μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα. Έρχεται σε πολύ εύχρηστη συσκευασία με αντλία. Έχει κρεμώδη υφή και απορροφάται όμορφα από την τρίχα χωρίς να τη βαραίνει. Έχει επίσης διακριτικό άρωμα φρούτων. Χάρη στα πολύτιμα ειδικά ενεργά συστατικά που περιέχει, ομαλοποιεί την τρίχα, πειθαρχεί, θρέφει και προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά που δείχνουν και είναι λαμπερά και υγιή.
Το προϊόν περιποίησης σώματος που κέρδισε επάξια μία θέση σε αυτά τα αγαπημένα είναι το Belgian Chocolate Body Scrub από τη σειρά Organic Shop της Natura Siberica. Είναι ένα απολεπιστικό σώματος με 99,54% φυσικά συστατικά. Περιέχει βιολογικό βούτυρο κακάο και ζάχαρη και μυρίζει λαχταριστά κακάο. Έχει πολύ πολύ παχύρευστη σύσταση και χρειάζεσαι ελάχιστη ποσότητα σε κάθε χρήση. Οι κόκκοι του δεν διαλύονται και κάνουν μία αρκετά έντονη απολέπιση, αφήνοντας την επιδερμίδα super απαλή και αρκετά ενυδατωμένη.
Το άρωμα του μήνα για το Δεκέμβριο ήταν η πιο εύκολη επιλογή αυτού του post. Το άρωμα τύπου La Nuit Tresor (Lancôme) από το αγαπημένο μας αρωματοπωλείο Ελιξίριο ήταν το μόνο που φορέσαμε μέσα στο μήνα. Είναι ένα άρωμα κλασικά χειμερινό που δεν θα το χαρακτηρίζαμε ελαφρύ, αλλά δεν γίνεται σε καμία περίπτωση αποπνικτικό. Είναι ένα γλυκό και ζεστό άρωμα που ξεχωρίζει και αποτυπώνεται στη μνήμη. Αν και δεν τα πάμε καλά με τις περιγραφές αρωμάτων και τις νότες τους, στο συγκεκριμένο σίγουρα διακρίνουμε βανίλια, σοκολάτα και καραμέλα. Όσον αφορά στο Ελιξίριο, είναι ένα αρωματοπωλείο που σου προτείνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα αρώματά του ανήκουν στην κατηγορία parfum, έχουν περιεκτικότητα 20% σε αιθέριο έλαιο κι αυτό τους δίνει εντυπωσιακή διάρκεια και εξαιρετική ποιότητα. Plus, έρχονται σε cute μπουκαλάκια.
Το προϊόν που έκανε την καθημερινότητά μας πολύ ευκολότερη μέσα στο Δεκέμβριο είναι το Eye & Lip Makeup Remover από την Artistry. Είναι ένα διφασικό ντεμακιγιάζ για τα μάτια και τα χείλη που αφαιρεί με ευκολία ακόμη και το πιο επίμονο (και αδιάβροχο) μακιγιάζ χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Περιέχει aloe vera gel, χαμομήλι και εκχύλισμα βρώμης που καταπραΰνουν την επιδερμίδα και ενυδατώνουν τις βλεφαρίδες. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο από ένα γρήγορο και χωρίς κόπο ντεμακιγιάζ στο τέλος τη ημέρας.
Το μακιγιάζ του Δεκεμβρίου (με εξαίρεση τις μέρες των γιορτών) ήταν αρκετά απλό, θέλαμε όμως πάντα η βάση μας να είναι αψεγάδιαστη και να διαρκεί σχεδόν όλη μέρα. Αν όμως έχεις λιπαρή επιδερμίδα, ξέρεις πως όσο καλό κι αν είναι το foundation  σου, κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο. Αγαπήσαμε λοιπόν το Mat Base Corrector Primer από την Kiko. Είναι ένα primer σε μορφή διάφανου gel που απλώνεται εύκολα στο δέρμα. Μετά την εφαρμογή δεν το νιώθεις καν, χαρίζει όμως ομοιόμορφη και απόλυτα matte υφή στην επιδερμίδα που διαρκεί πραγματικά για ώρες. Thumps up, Kiko!
Όσο φυσικό ή έντονο κι αν επιλέξεις όμως να είναι το μακιγιάζ σου, τα καθαρά και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το απόλυτο must. Εμείς λοιπόν μέσα στο Δεκέμβριο βρήκαμε και τον απόλυτο σύμμαχο σε αυτή την αποστολή. Το Perfect Brow Designer από την Erre Due είναι ένα μηχανικό μολύβι φρυδιών. Έχει τριγωνικό σχήμα που κάνει την εφαρμογή του πολύ εύκολη και σχετικά σκληρή σύσταση που κάνει το αποτέλεσμα τόσο φυσικό όσο και σταθερό. Στα θετικά του σημεία πρέπει να προσθέσουμε και το βουρτσάκι που θα βρεις στη μία του άκρη για να χτενίζεις τέλεια τα φρύδια σου. Για εμάς είναι το ιδανικό προϊόν φρυδιών για εύκολη και γρήγορη χρήση στο καθημερινό μας μακιγιάζ.
Αλλά τι θα ήταν ένα post για τα αγαπημένα του μήνα στη Wonderland χωρίς κραγιόν; Το κραγιόν λοιπόν που φορέσαμε μέσα στο μήνα περισσότερο από κάθε άλλο ανήκει στη σειρά Matt Matt Matt Lipsticks της Essence και είναι το Νο 02. Είναι μία ευκολοφόρετη nude απόχρωση με ροζ/μωβ, αλλά και καφέ υποτόνους. Είναι η πιο εύκολη καθημερινή your-lips-but-better επιλογή που ταιριάζει σε κάθε μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη σειρά έχει matte αποτέλεσμα στα χείλη, αλλά δεν τα ξηραίνει καθόλου. Δεν έχει βέβαια τη διάρκεια ενός long lasting κραγιόν ή ενός lip stain, αλλά δεν μας ενοχλεί καθόλου να το ανανεώνουμε που και που μέσα στη μέρα.
Ο Δεκέμβριος ήταν όμως και ένας μήνας που είδαμε πολλά, πολλά, πολλά επεισόδια από τις αγαπημένες μας σειρές. Για τις περισσότερες που αγαπάμε και παρακολουθούμε καιρό σου έχουμε μιλήσει σε posts αγαπημένων προηγούμενων μηνών. Αυτό το μήνα όμως ανακαλύψαμε το The Librarians. Είναι μία ελαφριά σειρά με λίγη μαγεία, λίγες μεταφυσικές υπερβολές, λίγο χιούμορ και λίγη περιπέτεια. Οι βασικοί χαρακτήρες, ο Flynn, η Cassandra, ο Ezekiel και ο Jacob, είναι βιβλιοθηκάριοι με ιδιαίτερες ικανότητες, που μαζί με την Eve που είναι η φύλακας της βιβλιοθήκης, συλλέγουν και προστατεύουν αντικείμενα με ασυνήθιστες δυνάμεις και φυσικά σώζουν τον κόσμο από τις δυνάμεις του κακού. Αν ψάχνεις για μία σειρά που παρακολουθείται εύκολα και ευχάριστα, ρίξε της μία ματιά.
Αυτά είναι όλα όσα αγαπήσαμε, ξεχωρίσαμε και πολυχρησιμοποιήσαμε εμείς μέσα στο μήνα που πέρασε. έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσύ ποιο προϊόν δεν αποχωρίστηκες μέσα στο Δεκέμβρη;

Μέχρι το επόμενο post

 

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *