Αγαπημένα Νοεμβρίου 2015!

Καλό μήνα! Αγαπημένα Νοεμβρίου σήμερα κι αυτό σημαίνει πως αποχαιρετάμε τον αγαπημένο μας Νοέμβριο και βρισκόμαστε ήδη στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και ναι, μύρισαν Χριστούγεννα!

 

Ας συγκρατήσουμε όμως τον ενθουσιασμό μας και ας επανέλθουμε στο Νοέμβριο. Μέσα στο Νοέμβρη λοιπόν οι πειραματισμοί μας περιορίστηκαν κατά κύριο λόγο στο μακιγιάζ των ματιών γιατί θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποιες νέες παλέτες σκιών. Στο υπόλοιπο μακιγιάζ, όπως και στην περιποίηση επιλέγαμε συνήθως κλασικά δοκιμασμένα και αγαπημένα προϊόντα.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα αυτά που αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε ένα τσακ παραπάνω μέσα στο μήνα.
#1 MAC Lipsticks in Flat Out Fabulous & Velvet Teddy
Στα χείλη αυτότο μήνα οι επιλογές μας τις περισσότερες φορές ήταν δύο. Όταν θέλαμε κάτι έντονο και εντυπωσιακό, επιλέγαμε το φουξ-μωβ Flat Out Fabulous που είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο. Όταν πάλι θέλαμε η ένταση να περιορίζεται στα μάτια ή απλά ένα πιο φυσικό look, επιλέγαμε το Velvet Teddy, ένα nude παντός καιρού με καφέ υποτόνους.
#2 Private Collection (Jasmine White Moss) – Estee Lauder
Το άρωμα του μήνα είναι αναμφισβήτητα το Private Collection της Estee Lauder. Μυρίζει λουλουδάτα και γλυκά σαν αν έχεις γεμίσει το δωμάτιο με φρέσκα μπουκέτα λευκών λουλουδιών. Απλά έρωτας!
#3 Honolulu – W7
Στο μακιγιάζ του Νοεμβρίου για κάποιο ανεξήγητο λόγο αφήσαμε στην άκρη τα ρουζ και τονίσαμε τα ζυγωματικά σχεδόν αποκλειστικά με τη μαγεία του contouring. Αγαπημένο bronzer για φωτοσκιάσεις λοιπόν ήταν το Honolulu από τη W7 γιατί έρχεται σε cute συσκευασία, είναι τελείως matte και η απόδοσή του χτίζεται εύκολα.
#4 Select Cover-Up Concealer – MAC
Πολύ πολύ βασικό προϊόν για τη ρουτίνα του μακιγιάζ μας μέσα στον προηγούμενο μήνα ήταν το Select Cover-Up concealer από τη MAC. Δεν είναι το πιο καλυπτικό concealer που δοκίμασες ποτέ, προσφέρει όμως μέτρια κάλυψη, ενώ επιπλέον φωτίζει την περιοχή κάτω από τα μάτια και σε κάνει να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη χωρίς να δείχνει βαρύ. Σαν σύσταση είναι επίσης αρκετά ενυδατικό, δεν μαζεύει στις λεπτές γραμμές και έχει εντυπωσιακή διάρκεια.
#5 Blending Brush – Heart Beauty
Αγαπημένο πινέλο για το μήνα που πέρασε είναι σίγουρα το Blending brush από τη Heart Beauty. Είναι τόσο φουντωτό και τόσο ‘δεμένο’ όσο ακριβώς χρειάζεται. Έχει το ιδανικό μέγεθος για την κόγχη του ματιού και κάνει την ανάμειξη των σκιών παιχνιδάκι. Το έχουμε στη συλλογή μας περίπου ένα χρόνο και το έχουμε πλύνει δεκάδες φορές αλλά είναι απαλό και καλοσχηματισμένο, όπως όταν ήταν καινούριο. Αν δεν έχεις δοκιμάσει τα Heart Brushes, αξίζει να τους δώσεις μία ευκαιρία. Αν πάλι τα έχεις δοκιμάσει, τότε καταλαβαίνεις γιατί ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει και το set με τα πινέλα προσώπου.
#6 Pomegranate & Honey Body Butter – Messinian Spa
Ta body butters των Messinian Spa τα έχεις σίγουρα ξαναδεί στα αγαπημένα μας. Το body butter της σειράς με μέλι και ρόδι ήταν το μόνο προϊόν ενυδάτωσης σώματος που χρησιμοποιήσαμε όλο το μήνα. Έχει φανταστικό άρωμα που σε χαλαρώνει. Θέλει 2-3 λεπτάκια για να απορροφηθεί, αλλά χαρίζει στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση και την αφήνει τόσο απαλή.
Αυτό το μήνα στο #7 έχουμε ένα αγαπημένο αξεσουάρ. Το Yes I do’ δαχτυλίδι με μαύρο αχάτη από τις δημιουργίες της Manolia’s Art έγινε δικό μου στις αρχές του μήνα και από τότε δεν έχει βγει από το δάχτυλό μου.
Και φυσικά στο #8 έχουμε την αγαπημένη σειρά του Νοεμβρίου που χωρίς πολλή σκέψη είναι το Once Upon a Time. Αν δεν έχεις ακούσει, διαβάσει ή δει ακόμη κάτι γι’αυτό, φαντάσου όλους τους ήρωες των παραμυθιών, από τη Χιονάτη, την Ariel και την Cruella de Vile μέχρι τον Captain Hook, τον Ρομπέν των Δασών και την Elsa από το Frost, παγιδευμένους εξαιτίας μιας κατάρας στο δικό μας κόσμο. Οι ισορροπίες καλού και κακού ανατρέπονται και σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως σου το είπαν τα παραμύθια, η κακιά μάγισσα κρύβει ένα μυστικό αγάπης και η Κοκκινοσκουφίτσα έχει λίγο από λύκο. Η σειρά βρίσκεται τώρα στην Πέμπτη σεζόν που κατά τη γνώμη μας είναι με διαφορά η καλύτερη . Αν αγαπάς τη φαντασία και τα παραμύθια, πρέπει να της δώσεις μία ευκαιρία.
Αυτά είναι όλα όσα ξεχωρίσαμε εμείς μέσα στο Νοέμβριο, beauty related και μη. Περιμένουμε να διαβάσουμε τη γνώμη σου αν έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά και φυσικά να μας πεις ποιο ήταν το δικό σου πιο αγαπημένο το μήνα που πέρασε, έτσι για να μεγαλώνει η wish list.
Μέχρι το επόμενο post

 

16 Comments

  1. Miss Immortality 1 Δεκεμβρίου 2015 at 11:52

    Τελεια ολα!!Λατρευω τα κραγιον και το body butter με την σπατουλα λες και ετοιμαζοσουν να το φας ηταν χεχεχε!!!!
    Φιλακια κουκλες!!!
    Αθανασια!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Δεκεμβρίου 2015 at 07:21

      Ευχαριστούμε, Αθανασία! Η σπατουλίτσα είναι η εύκολη λύση για να μη χρειάζεται να βάζουμε μέσα τα δάχτυλα. χεχε! Φιλάκια!

      Reply
  2. MyNonBoring World 1 Δεκεμβρίου 2015 at 12:47

    παρα πολυ ωραια τα αγαπημενα σας κοριτσια!!

    Reply
  3. NatalieDouka 2 Δεκεμβρίου 2015 at 12:33

    Ξεκίνησα το Once upon a time πριν 2 μέρες και έχω κολλήσει!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Δεκεμβρίου 2015 at 07:23

      Αααααα! Τώρα ξεκίνησες; άσε ο τελευταίος κύκλος δεν συγκρίνεται με τους προηγούμενους. Βελτιώνεται απίστευτα! Sleepless nights are about to come… 😛

      Reply
  4. Maria Pes 2 Δεκεμβρίου 2015 at 19:46

    Πολύ ωραίο το άρθρο κορίτσια! Καταπληκτικές φωτογραφίες! Ζήλεψα το Velvet Teddy! Πολλά φιλιά

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Δεκεμβρίου 2015 at 07:23

      Αγαπημένο και πολύ βολικό το Velvet Teddy. Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Φιλιά!

      Reply
  5. Stevista 4 Δεκεμβρίου 2015 at 01:32

    Καταπληκτικές φωτογραφίες για άλλη μία φορά και πολύ ωραία αγαπημένα! Καλέ σταματήστε να βάζετε το ξυλάκι μέσα σε προϊόντα, θέλω να φάω γλυκό μετά χαχαχα! Το body butter από Messinian Spa μυρίζει φοβερά!

    Φιλιά πολλά κορίτσια μου 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Δεκεμβρίου 2015 at 07:24

      Ευχαριστούμε πάρα πολυυυυυυυύ! (Το ξυλάκι βολεύει, τι να κάνουμε; χεχε!)
      Φιλάκια πολλά! 😀

      Reply
  6. Vicky K 9 Δεκεμβρίου 2015 at 10:19

    Κορίτσιαααααα…εχω βγάλει κι εγώ φωτός με αγαπημένα του μήνα με κουκουνάρια!!!χαχα (βασικα όχι δεν λέγονται κουκουνάρια,πως λέγονται??).Θα τα δημοσιεύσω το Σ/Κ!!
    Αυτό το body butter πρέπει να είναι τέλειο!!!!
    Το flat out fabulous πρέπει να το κάνω δικό μου κάποια στιγμή!!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 12 Δεκεμβρίου 2015 at 07:27

      χαχαχαχα! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται, είδες; Βελανίδια είναι! Περιμένουμε να διαβάσουμε τα αγαπημένα σου λοιπόν! Το flat out fabulous πρέπει να το πάρεις. Είσαι μελαχρινή και θα σου πηγαίνει όνειρο!

      Reply
  7. Despina Sisters Beaute 15 Δεκεμβρίου 2015 at 13:18

    Έρωτας αυτό το Honolulu αλλά και τα Heart Brushes!
    Εννοείτε δεν χάνω επεισόδιο από Once upon a time! <3
    Από Mac θα σας πρότεινα να ρίξετε ματιά στο Taupe είναι το αγαπημένο μου!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 22 Δεκεμβρίου 2015 at 19:02

      Spoiler Alert!
      Δεν ξέρω που βρίσκεσαι στο Once Upon a Time, αλλά εγώ δυο βδομάδες μετά ακόμη κλαίω για το χαμό του winter finale! Πόνεσε!
      🙁

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *