Αγαπημένα Ιανουαρίου 2018

Ο πρώτος μήνας του χρόνου έφτασε στο τέλος του και για εμάς ήταν ένας μήνας με πολλές και ξεχωριστές ομορφοανακαλύψεις. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα για την επιλογή των προϊόντων που θα μπουν σε αυτό εδώ το post δυσκολευτήκαμε πολύ να διαλέξουμε.

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως τα οκτώ προϊόντα που “τα κατάφεραν” είναι ομορφιές που έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και αξίζουν μία θέση στη wish list σου. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά.

 

Το Australian Tea Tree Exfoliating Facial Wash της Beauty Formulas είναι το αγαπημένο καθαριστικό προσώπου του μήνα. Έχει gel σύσταση και δημιουργεί απαλό αφρό που λειτουργεί εξαιρετικά, ειδικά σε συνδυασμό με το Clarisonic μας. Περιέχει έλαιο τεϊόδεντρου, στο οποίο οφείλει και το σχετικά έντονο, αλλά αγαπημένο μας άρωμά του. Το έλαιο τεϊόδεντρου του προσδίδει επίσης φυσικές αντιβακτηριδιακές και αντισηπτικές ιδιότητες. Καθαρίζει λοιπόν την επιδερμίδα αποτελεσματικότατα, χωρίς όμως να την ξηραίνει ή να την αφυδατώνει. Οι λιπαρές επιδερμίδες θα το αγαπήσουν ένα τσακ περισσότερο γιατί ρυθμίζει τη λιπαρότητα και αφήνει το δέρμα φρέσκο και δροσερό.

 

 

Η Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask από τη The Body Shop ήταν για εμάς η skincare αποκάλυψη του μήνα. Είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες καθαριστικές μάσκες προσώπου που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα και δεν θα λείψει ποτέ από εδώ και πέρα από το ντουλαπάκι του μπάνιου μας. Είναι μία μάσκα λάσπης που περιέχει άνθρακα bamboo, φύλλα πράσινου τσαγιού και φυσικά έλαιο τεϊόδεντρου. Δεν έχει λεία υφή και τα φύλλα τσαγιού που περιέχει σε κομματάκια απολεπίζουν την επιδερμίδα κατά την αφαίρεση. Τόσο η υφή όσο και το αποτέλεσμά της μας θυμίζουν πολύ έντονα την κατά πολύ ακριβότερή της Youthmud Tingexfoliate Treatment της Glamglow, από την οποία όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες, καθαρίζει τους πόρους σε βάθος και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη λεία και λαμπερή. Αν αγαπάς κι εσύ τις καθαριστικές μάσκες προσώπου και δεν την έχεις δοκιμάσει ακόμη, δεν ξέρεις τι χάνεις.

 

 

Αν γνωρίζεις την εμμονή μας με τα προϊόντα που έχουν άρωμα μελιού, θα καταλάβεις αμέσως πως το Honey Lip Scrub της Sephora δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το post. Μυρίζει παραδεισένια! Περιέχει κόκκους ζάχαρης που απολεπίζουν ιδανικά τα χείλη, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει και τα αφήνει λεία και απαλά. Βρήκαμε επίσης πολύ βολικό το ότι έρχεται σε συσκευασία stick και όχι σε βαζάκι.

 

 

Η βάση που χρησιμοποιήσαμε σχεδόν αποκλειστικά όλο τον Ιανουάριο δεν ήταν κάποιο foundation, αλλά η BB Cream από τη Mey of Switzerland. Είναι λεπτόρρευστη και ελαφριά, φωτίζει την επιδερμίδα και της χαρίζει ομοιόμορφη και φρέσκια όψη, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει και την προστατεύει. Έχει και SPF25. Δε θα την αγαπήσεις αν ψάχνεις ένα προϊόν με full κάλυψη. Αν όμως θέλεις στο καθημερινό σου μακιγιάζ ένα πιο φυσικό και νεανικό αποτέλεσμα, τότε είναι ιδανική και για εσένα. (Με ένα click  εδώ μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας σε Facebook και Instagram και να διεκδικήσεις τη δική σου.)

 

 

Όσον αφορά στα makeup looks μας ο Ιανουάριος ήταν κυρίως ένας μήνας με basic eyelooks και ένταση στα χείλη. Στα μάτια λοιπόν επιλέγαμε συνήθως μία κλασική μαύρη γραμμή eyeliner και το eyeliner που ξεχωρίσαμε είναι το Super Last (deep black) Eyeliner από την Essence. Είναι ένα υγρό eyeliner με ένα πολύ πρακτικό πινελάκι – σφουγγαράκι, που θυμίζει eyeliner στυλό, αλλά είναι αρκετά πιο εύκαμπτο. Το αποτέλεσμά του είναι έντονο μαύρο και έχει διάρκεια που θα σε εκπλήξει. Thumbs up λοιπόν!

 

 

 

 

 

To Gingerbread Man από τα Melted Matte Liipsticks της Too Faced ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δυστυχώς ήταν limited edition για τις γιορτές και εξαντλήθηκε αστραπιαία, αλλά πραγματικά θα ήταν άδικο να μην το αναφέραμε στα αγαπημένα προϊόντα του μήνα. Έχει την πιο χαριτωμένη συσκευασία και μυρίζει σαν φρεσκοψημένα μπισκότα. Σαν σύσταση είναι εξαιρετικό. Είναι απόλυτα matte και έχει μεγάλη διάρκεια, δεν το νιώθεις όμως ενοχλητικό στα χείλη. Αξίζει λοιπόν σίγουρα να αποκτήσεις κάποια απόχρωση από τη συγκεκριμένη σειρά. Όσον αφορά στην απόχρωσή του είναι πολύ ξεχωριστή. Είναι ένα κόκκινο κεραμιδί με λίγο “καμένο” πορτοκαλί και κάτι από την απόχρωση της φρέσκιας πάπρικας. (Αφού είναι όμως sold out οφείλουμε να σου πούμε πως το κοντινότερο dupe της απόχρωσης που έχουμε βρει είναι το Νο25, Coral Sunset από τα Sephora Cream Lip Stains.

 

 

 

 

Τις ημέρες του Ιανουαρίου που δεν φορούσαμε το Gingerbread Man η επιλογή μας ήταν και πάλι μία υπέροχη κόκκινη απόχρωση με λίγο από “καμένο” πορτοκαλί. Κι αυτό ήταν το No469, Fever από τα Color Riche Lipsticks της συλλογής Safari που προέκυψε από τη συνεργασία των LOreal και Balmain. Εννοείται ότι αγαπήσαμε και τη fancy συσκευασία του όσο αγαπήσαμε την απόχρωση και τη σύστασή του . Είναι ένα matte κραγιόν με αρκετά καλή διάρκεια, που είναι όμως πολύ άνετο στα χείλη.

 

 

 

 

Και με λίγη τύχη βρήκαμε μέσα στο μήνα που πέρασε το τέλειο lip liner για να συνδυάσουμε και τα δύο αγαπημένα κραγιόν του μήνα. Το Double Lip Pencil 02 από την Tommy συνδυάζει δύο αποχρώσεις ιδανικές για το Gingerbread Man και το Fever. Όλα τα μολύβια χειλιών της συγκεκριμένης σειράς από την Tommy G γράφουν εύκολα και έντονα, έχουν super διάρκεια και μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και μόνα τους.
Αυτά ήταν λοιπόν όλα όσα ανακαλύψαμε και ξεχωρίσαμε εμείς το μήνα που πέρασε. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσύ ποιο beauty προϊόν αγάπησες λιγάκι παραπάνω;
Μέχρι το επόμενο post

2 Comments

  1. Martina Kappa 4 Φεβρουαρίου 2018 at 20:16

    Κορίτσια πολύ όμορφες και ξεχωριστές οι επιλογές σας για τον Ιανουάριο! Όλες οι αποχρώσεις που μας δείξατε για τα χείλη είναι υπέροχες και πολύ "ζεστές". Θέλω πολύ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη μάσκα από TBS! Επίσης το lip scrub ακούγεται πολύ καλό και θα ήθελα να το συμπεριλάβω στις επόμενες αγορές μου από Sephora! Να έχετε ένα όμορφο ξεκίνημα στην εβδομάδα σας!

    Reply
    1. Our Beauty Wonderland 16 Φεβρουαρίου 2018 at 23:36

      Γλυκιά Μαρτίνα, σ'ευχαριστούμε πολύ! Αν δοκιμάσεις κάποιο από αυτά περιμένουμε εντυπώσεις. Το lip scrub είναι λαχταριστό, όσο για τη μάσκα, απλά αποκάλυψη! xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *