Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2016!

Καλό μήνα! Ο Φεβρουάριος ήταν ένας πολύ δύσκολος μήνας που όλο και κάποια αναποδιά μας εμφάνιζε από εδώ κι από εκεί. Χαιρόμαστε λοιπόν που έφυγε. Μέσα στο μήνα όμως ανακαλύψαμε μικρούς θησαυρούς και έτσι σήμερα, όπως κάθε μήνα,  επιλέξαμε να σου μιλήσουμε για τα πιο αγαπημένα και πολυχρησιμοποιημένα προϊόντα ομορφιάς (και όχι μόνο) του Φεβρουαρίου.
Πάμε λοιπόν να τα δούμε αναλυτικά!
#1 Gentle Foaming Cleanser – Clarins
Αγαπημένο καθαριστικό προσώπου για το Φεβρουάριο είναι το Gentle Foaming Cleanser της Clarins στο οποίο επιστρέψαμε μετά από καιρό και θυμηθήκαμε γιατί το είχαμε αγαπήσει αρχικά. Έχει υφή που θυμίζει πολύ παχύρευστη κρέμα, αλλά σε επαφή με το νερό κάνει έναν υπέροχο απαλό αφρό. Το άρωμά του είναι έντονο, αλλά δροσερό και φρέσκο, μας θυμίζει κάτι σαν μείξη αργίλου και μέντας. Καθαρίζει αποτελεσματικά το πρόσωπο από ρύπους και μακιγιάζ, απομακρύνει τη λιπαρότητα και αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και αναζωογονημένη.
#2 Cleansing Radiance Mask – Youth Lab
Και το δεύτερο αγαπημένο του μήνα φροντίζει να έχουμε καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα. Η Cleansing Radiance Mask της Youth Lab παίρνει επάξια τον τίτλο της αγαπημένης μάσκας του μήνα αφού τη χρησιμοποιήσαμε μανιωδώς. Έχει πλούσια κρεμώδη υφή και διακριτικό λουλουδο-πουδρένιο άρωμα. Με την εφαρμογή νιώθεις μία αίσθηση δροσιάς και όσο την αφήνεις στο πρόσωπό σου νιώθεις πως λειτουργεί γιατί αισθάνεσαι μικρά τσιμπηματάκια. Καθαρίζει την επιδερμίδα και ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, συσφίγγει τους πόρους και ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας. Βλέπεις τη διαφορά από την πρώτη χρήση και αφήνει την επιδερμίδα είναι τρομερά απαλή.
#3 Vanilla Soothing Lip Therapy – Fresh Line
Μία θέση στα αγαπημένα του μήνα που μας πέρασε κέρδισε επάξια και το Soothing Lip Therapy με άρωμα (και γεύση) βανίλια από τη Fresh Line. Μ 98% φυσικά συστατικά, όπως χαμομήλι, καλέντουλα, aloe και shea butter, κάνει θαύματα στα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη. Το συγκεκριμένο lip balm μας βοήθησε να τα επαναφέρουμε σε τέλεια κατάσταση εύκολα και γρήγορα.
#4 Sensitive After Shave Balm – Nivea
Κι εκεί που είσαι στην αναζήτηση ενός primer προσώπου, έρχεται η αγαπημένη Nikkie Tutorials και δηλώνει πως το Sensitive After Shave Balm της Nivea είναι το καλύτερο primer που έχει δοκιμάσει ποτέ. Το δοκιμάσαμε ευλαβικά όλο το Φεβρουάριο λοιπόν. Είναι λεπτόρρευστο και απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα. Μυρίζει υπέροχα σαν ανδρική κολόνια, αλλά η μυρωδιά εξαφανίζεται λίγο μετά τη χρήση. Περιέχει γλυκερίνη που κάνει τη σύσταση του κολλώδη κι έτσι το foundation μοιάζει να ‘κολλά’ πάνω του και μένει στη θέση του για πολλές πολλές ώρες. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα primer για να χαρίσει extra διάρκεια στο μακιγιάζ σου, θα το αγαπήσεις κι εσύ. Δεν είναι όμως ένα primer που θα δουλέψει στο να ‘θολώσει’ τους πόρους σου ή να κρατήσει μακριά τη λιπαρότητα.
#5 Soft Ochre – Pro Longwear Paint Pot – MAC
Ίσως είμαστε από τις τελευταίες που το δοκίμασαν, αλλά το αγαπήσαμε και είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι του καθημερινού μας μακιγιάζ. Το Paint Pot από τη MAC στην απόχρωση Soft Ochre είναι η τέλεια βάση για τις σκιές. Έχει απαλό beige χρώμα που χαρίζει ομοιομορφία στο βλέφαρο, δίνει στην απόδοση των σκιών ακόμη μεγαλύτερη ένταση και κάνει το μακιγιάζ των ματιών να διαρκεί πραγματικά όλη μέρα.
#6 Cream Lip Stain No 13 – Sephora
Αγαπημένο προϊόν για το μακιγιάζ των χειλιών αυτό το μήνα ήταν χωρίς αμφιβολία το Cream Lip Stain από τη Sephora στην απόχρωση 13. Είναι ένα ουδέτερο, αλλά πολύ ιδιαίτερο χρώμα που έχει κάτι από nude, κάτι από ροζ και κάτι από μωβ και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη και ζουμερά. Ταιριάζει υπέροχα με όλα τα μακιγιάζ και φοριέται άνετα όλες τις ώρες. Σαν σύσταση είναι κρεμώδες και εφαρμόζεται πολύ εύκολα στα χείλη και μόλις στεγνώσει γίνεται matte και μένει στη θέση του για περισσότερο από 7 ώρες. Το λες και εκπληκτικό!
Αυτό το μήνα έχουμε να σου δείξουμε και ένα fashion αγαπημένο. Στο #7 λοιπόν πρέπει να μπει αυτή η tote τσάντα από Achilleas Accessories. Είναι ευρύχωρη και χωράει ακόμη και τα βιβλία μας. Κυρίως αγαπήσαμε το χρώμα της γιατί ταιριάζει υπέροχα με ένα casual denim outfit με το αγαπημένο μας τζιν, αλλά μπορεί να είναι και η πινελιά χρώματος που χρειάζεται ένα total black look.
Στο #8 για το Φεβρουάριο έχουμε κάτι λίγο διαφορετικό που δεν μπορούσαμε όμως να μην το αναφέρουμε στα αγαπημένα. Έχουμε ξετρελαθεί με τη Brazilian Keratin Treatment. Είναι μία θεραπεία μαλλιών με κερατίνη που άλλαξε πραγματικά τα μαλλιά μας, αλλά και την καθημερινή μας ρουτίνα περιποίησης. Η διαφορά είναι άμεσα εμφανής. Τα μαλλιά είναι πιο λεία, πιο απαλά, πιο λαμπερά, με διαφορά στην ψαλίδα και δεν φριζάρουν το ίδιο. Το καλύτερο όμως είναι το εύκολο και γρήγορο styling. Εμείς επιλέξαμε τη Brazilian Keratin Treatment της Nanocure και την κάναμε στα κομμωτήρια Angelopoulos μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων. Έχουν περάσει δηλαδή δύο μήνες και κάτι και μετά το λούσιμο τα μαλλιά μας θέλουν μόνο απλό στέγνωμα με το πιστολάκι και είναι υπέροχα ίσια σαν να έχουμε μόλις βγει από το κομμωτήριο. Σε εμάς λοιπόν, που κανονικά θα κάναμε το ίσιωμά μας με πρέσα μετά το στέγνωμα, γλυτώνει πολύτιμο χρόνο, αλλά και τα μαλλιά μας γλυτώνουν την extra ταλαιπωρία της θερμότητας.
Και για το τέλος, σου έχουμε φυσικά την αγαπημένη μας σειρά για τον Φεβρουάριο. Στο #9 λοιπόν βρίσκεται το Arrow.  Όσον αφορά στην υπόθεση, ο Oliver Queen, ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο αγνοείται και θεωρείται νεκρός όταν το σκάφος του βυθίζεται. Πέντε χρόνια αργότερα όμως, επιστρέφει τελείως αλλαγμένος και αποφασισμένος να σώσει την πόλη του ως ο κουκουλοφόρος πλέον superhero, Green Arrow. Αν σου αρέσουν οι τηλεοπτικές μεταφορές γνωστών comics με υπερήρωες και πολλή πολλή δράση, τότε το Arrow σίγουρα θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο.
Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα του Φεβρουαρίου, beauty και μη, εδώ στη Wonderland. Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Ποιο ήταν το δικό σου αγαπημένο προϊόν για το μήνα που πέρασε;
Μέχρι το επόμενο post

 

20 Comments

  1. Claire D. T 1 Μαρτίου 2016 at 12:07

    Το καθαριστικό της Clarins φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, θα το τσεκάρω!! 🙂
    notebookofclaire.blogspot.gr

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 20:27

      Είναι πολύ αποτελεσματικό και φρέσκο. Αν έχεις μικτή – λιπαρή επιδερμίδα, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. xoxo

      Reply
  2. Alessandra Mastora 1 Μαρτίου 2016 at 15:19

    Σκεφτόμουν να κάνω και εγώ κάποια στιγμή Brazilian Keratin Treatment, αλλά το ψάχνω γενικά! Αξίζει δηλαδή;
    Το Vanilla Lip Therapy της Fresh Line το αγάπησα και μόνο από τη μυρωδιά του!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 20:30

      Εμείς τη συγκεκριμένη την προτείνουμε με κλειστά τα μάτια! Έχουν περάσει περίπου δυόμιση μήνες και είναι όπως την πρώτη μέρα και μετά τους 3-4 που θα φύγει, σίγουρα θα την ξανακάνουμε. Πέρα από το ίσιωμα και το πόσο βολικό είναι πια το μαλλί στο styling αφού στεγνώνεις και έφυγες, έκανε και εμφανώς πολύ καλό στην τρίχα μας και έχουμε έτσι αποφύγει το ψαλίδι. 🙂

      Reply
  3. Marina Aravantinou 1 Μαρτίου 2016 at 17:30

    Περίμενα πως και πως να διαβάσω εντυπώσεις απο το nivea shave balm!!!! Ηθελα πολύ να το δοκιμάσω, αλλά περίμενα την γνωμη σας!!! Εχω πολύ λιπαρό δερμα, κυρίως στο Τ και δεν μένει τίποτα στο δέρμα μου!!!! Αχ τι να κάνω???? Δεν είναι και πολύ οικονομικο…… Πάντα αναλυτικές στα post σας! Φιλάκια!!!!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 20:32

      Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη, Μαρινάκι! Στη λιπαρότητα δεν θα σε βοηθήσει. δεν θα δεις διαφορά. Είναι όμως πολύ καλό σαν σταθεροποιητικό. Εξαρτάται λοιπόν από το τι ζητάς. Από την άλλη, δεν έχουμε βρει και κανένα primer που να κάνει ιδιαίτερη δουλειά με τη λιπαρότητα ως τώρα. Αν το βρίσκαμε, θα το αγοράζαμε με τις κούτες! χεχε!

      Reply
  4. NatalieDouka 1 Μαρτίου 2016 at 21:19

    Έχουμε κοινά αγαπημένα το sephora lip stain, το paint pot και φυσικά το Arrow! Είναι από τις σειρές που μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες και επίσης εχμ, six pack! χαχαχα! Καλό μήνα κορίτσια!!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 20:35

      χεχεχε!Λιώσαμε με το six pack! χεχεχε! Roy Harper αγαπημένος με διαφορά! Φιλάκια, ομορφοκόριτσο!

      Reply
  5. Effie A. 1 Μαρτίου 2016 at 21:25

    καλό μήνα κορίτσιααααα!!!! αυτόν τον αφρό της clarins τον είχα σε κάποια δείγματα αλλά θυμάμαι δεν βρήκα να μου κάνει κάτι το τόσο ιδιαίτερο για να το πάρω :/ μπορεί να μην είχα και αρκετά δειγματάκια βέβαια για να διαμορφώσω άποψη. τι να πω! αυτή την μάσκα που δείξατε τη λιγουρεύτηκα. χαχα! :*

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 20:39

      Καλό μήνα, Εφάκι! Εεεεε, δεν κάθονται και όλα σε όλες τις επιδερμίδες. Σε εμάς κάνει ιδανικό συνδυασμό με το Clarisonic στον καθαρισμό. αν και τα καθαριστικά μας αρέσει να τα αλλάζουμε συχνά γιατί κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο τα βαριόμαστε (είναι ο Τοξότης με ωροσκόπο στον Ταύρο που δεν μ'αφήενι να μείνω σταθερή ούτε στο καθαριστικό! χεχε!) Φιλάκια!

      Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 21:07

      Είναι υπέροχα! Θέλουμε να πάρουμε κι άλλες αποχρώσεις. xoxo

      Reply
  6. Lela Lilou 2 Μαρτίου 2016 at 21:26

    Η μάσκα προσώπου μού φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα, αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δε θα μου αρέσει η μυρωδιά της -όμως αυτό συνήθως δεν με αποτρέπει από το να χρησιμοποιώ κανονικά αυτά τα προϊόντα! Πάρα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σας!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 21:09

      Ευχαριστούμε πολύ!
      Κάπως έτσι νιώθουμε κι εμείς για ότι περιέχει άργιλο. Δεν μας αρέσει καθόλου η μυρωδιά, αλλά δουλεύει τόσο καλά σαν συστατικό στην επιδερμίδα μας που απλά το παραβλέπουμε και το χρησιμοποιούμε. xoxo

      Reply
  7. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Μαρτίου 2016 at 21:03

    Μάλλον με τόσο ντόρο κι εμείς κάτι παραπάνω περιμέναμε, αλλά πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως κανένα primer (drugstore ή highend) δεν μπορεί να βοηθήσει με τη λιπαρότητα όσο θα θέλαμε.
    Το lip stain στα δικά μας χείλη μένει αναλλοίωτο στη θέση του όλη μέρα! Υπέροχο!
    xoxo

    Reply
  8. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 13 Μαρτίου 2016 at 15:21

    Ευχαριστούμε πολύ, Joanna!
    Η μάσκα θα σου αρέσει σίγουρα. Το lip stain αν θυμόμαστε καλά είναι περίπου στα 13 ευρώ. Το Flash είναι στη λίστα με τις σειρές που θέλουμε να ξεκινήσουμε σύντομα. 🙂

    Reply
  9. In Mary's Makeup 20 Μαρτίου 2016 at 23:16

    Αυτό το lip stain των Sephora προσπαθώ εδώ και μέρες να το αποκτήσω και είναι συνεχώς τελειωμένο. Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή γιατί πραγματικά φαίνεται πολύ ωραίο. Φιλιά!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 26 Μαρτίου 2016 at 19:00

      Είναι ότι πιο βολικό για καθημερινό μακιγιάζ γιατί ταιριάζει με τα πάντα και ξεχνάς ότι φοράς κραγιόν όλη μέρα. Ελπίζουμε να καταφέρεις να το βρεις!

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *