Αγαπημένα Μαΐου 2016!

Καλό μήνα! Ο Μάιος για εμάς ήταν ένας μήνας γεμάτος ομορφιά. Δοκιμάσαμε πολλά νέα προϊόντα, κάποια μας άφησαν αδιάφορες, άλλα μας απογοήτευσαν και κάποια άλλα κέρδισαν μία θέση σε αυτό εδώ το post.


Είμαστε εδώ λοιπόν για να σου δείξουμε όλα αυτά που ξεχωρίσαμε, αγαπήσαμε και πολυχρησιμοποιήσαμε μέσα στο μήνα που μας πέρασε. Φύγαμε για τα αγαπημένα Μαΐου!

#1 Dry Shampoo (Medium & Brunette) – Batiste
Τα ξηρά σαμπουάν από τη Batiste είναι ξεκάθαρα τα αγαπημένα μας. Αυτό το μήνα χρησιμοποιήσαμε πάρα  πολύ την εκδοχή medium & brunette που απευθύνεται στις καστανές και τις μελαχρινές και έχει ένα μικρό hint χρώματος ώστε να μην αφήνει ενοχλητικά ‘ασπράκια’ στα μαλλιά. Αποτελεσματικότατο όσον αφορά στη λιπαρότητα και με ανάλαφρο ευχάριστο άρωμα είναι ιδανικό για να  φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας τη δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο. Τα αφήνει ανάλαφρα και τους δίνει extra όγκο.
#2 Uniq One (Coconut) – Revlon
Άλλο  ένα προϊόν μαλλιών σε αυτά τα αγαπημένα. Το Uniq One είναι μία leave in κρέμα- θεραπεία δέκα δράσεων για τα μαλλιά που εμείς χρησιμοποιούμε ασταμάτητα όλο το μήνα. Υπόσχεται επανόρθωση της κατεστραμμένης τρίχας, έλεγχο του φριζαρίσματος,  προστασία από τη θερμότητα, λείανση, προστασία του χρώματος, UVA και UVB αντηλιακή προστασία, ευκολότερο ξεμπέρδεμα και ίσιωμα, πρόληψη ενάντια στην ψαλίδα, διάρκεια στο styling και extra όγκο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Εμείς επιλέξαμε την εκδοχή coconut που μυρίζει απίστευτα καλοκαιρινά και το χρησιμοποιούμε κυρίως σε νωπά μαλλιά πριν τη χρήση κάποιου εργαλείου θερμότητας.
#3 Skin Mat, Purifying Aromatic Clay Mask – Darphin
Οι μάσκες προσώπου είναι μία από τις μεγάλες skincare αδυναμίες μας. Αυτό το μήνα λοιπόν αγαπήσαμε την Purifying Aromatic Clay mask από τη σειρά Skin Mat της Darphin. Είναι μία μάσκα αργίλου με λεπτόρρευστη, κρεμώδη σύσταση. Δεν έχει την κλασική έντονη μυρωδιά της αργίλου, αλλά είναι αρωματισμένη υπέροχα με αιθέρια έλαια. Έχει κυρίως καθαριστική δράση και απορροφά την περιττή λιπαρότητα, χωρίς όμως να αφήνει την επιδερμίδα αφυδατωμένη ή με το γνωστό ενοχλητικό αίσθημα ‘τραβήγματος’ που αφήνουν πολλές καθαριστικές μάσκες. Αντίθετα, αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.
#4 Beauty Elixir – Caudalie
Το Beauty Elixir της Caudalie είναι εμπνευσμένο από το ‘ελιξίριο νεότητας’ που χρησιμοποιούσε η Βασίλισσα Isabelle της Ουγγαρίας. Στη λίστα με τα συστατικά του θα βρεις εκχύλισμα σταφυλιού, αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, άνθη πορτοκαλιάς, εκχύλισμα τριαντάφυλλου, μύρο, αιθέρια έλαια μέντας και δυόσμου. Είναι ένα πολυσυζητημένο προϊόν με τις γνώμες να διίστανται κυρίως εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του – μυρίζει βότανα – και της κάπως ‘τσιμπημένης’ τιμής του. Το μήνα που μας πέρασε το χρησιμοποιήσαμε καθημερινά κυρίως πριν την ενυδατική μας κρέμα για extra ενυδάτωση, αλλά και σαν face mist για δροσιά και τόνωση της επιδερμίδας και το βρήκαμε υπέροχο. Σίγουρα προσφέρει πολύ όμορφη λάμψη στο θαμπό δέρμα.
#5 Volcanic Minerals Twist Eyeshadow (Golden Bronze) – Korres
Οι συγκεκριμένες σκιές σε μορφή stick από την Korres είναι στη συλλογή μας εδώ και πολύ καιρό, αλλά ήταν ξεχασμένες σε κάποιο συρτάρι. Ο Μάιος όμως είναι μήνας εξετάσεων και αυτό σημαίνει κανένα ρεπό και δουλειά από τις 07:00 ακόμη και τα Σαββατοκύριακα. Έπρεπε λοιπόν να βρούμε την εύκολη και γρήγορη λύση στο μακιγιάζ μας. Με την golden bronze έχεις ένα εντυπωσιακό bronze smokey look σε λιγότερο από 6-7 λεπτά που μοιάζει πραγματικά σαν να ασχολήθηκες ώρες. Plus, μένει αναλλοίωτη στη θέση της πραγματικά όλη μέρα.
#6 Extra Volume Mascara – Aden
Η mascara που ξεχωρίσαμε αυτό το μήνα είναι η Extra Volume Mascara από την Aden. Είναι μία mascara με σχετικά κλασικό τρίχινο βουρτσάκι που δεν θα σε εντυπωσιάσει μόλις τη δεις. Το αποτέλεσμά της όμως είναι εξαιρετικό, ειδικά αν δεν έχεις ιδιαίτερα προικισμένες από τη φύση βλεφαρίδες. Συνδυάζει δύο σχεδόν αντιφατικές ιδιότητες, καθώς χαρίζει στις βλεφαρίδες όγκο, αλλά και διαχωρισμό (που συνήθως δεν πάνε μαζί.) Έχει έντονο μαύρο χρώμα και κάνει τις βλεφαρίδες σου να φαίνονται πολύ πιο πλούσιες χωρίς όμως να τις κολλάει μεταξύ τους. Από εμάς thumbs up!
#7 Longstay Liquid Matte Lipstick (No 03) – Golden Rose
Ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα του μήνα που πέρασε και όχι άδικα. Τα νέα υγρά κραγιόν της Golden Rose ήρθαν και έκαναν πάταγο. Η απόχρωση που φορέσαμε περισσότερο μέσα στο Μάιο είναι η 03, ένα γλυκό nude-ροζ τριανταφυλλί, πολύ βολικό για κάθε μέρα γιατί ταιριάζει σχεδόν με όλα τα μακιγιάζ. Είναι κλασικά υγρά κραγιόν με doe-foot applicator που στεγνώνουν τελείως matte. Δεν είναι ανεξίτηλα και αν φας ή πιείς κάτι, θα αφήσεις ένα ελαφρύ αποτύπωμα των χειλιών σου. Είναι όμως πραγματικά πολύ σταθερά και διαρκούν σίγουρα 5-6 ώρες στα δικά μας χείλη. Και φυσικά είναι ξαιρετικό value for money.
Στο #8 είναι το μοναδικό non-beauty αγαπημένο του μήνα και φυσικά είναι μία σειρά. Το Μάιο ‘καήκαμε’ βλέποντας το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Ο λόγος για το Elementary, μία τηλεοπτική σειρά βασισμένη στις περιπέτειες ενός πιο μοντέρνου, αλλά εξίσου ιδιαίτερου (και ιδιότροπου) detective Sherlock Holmes. Κάθε επεισόδιο και ένα διαφορετικό μυστήριο στη Νέα Υόρκη, αλλά και μόνιμοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες που εξελίσσονται όλο και περισσότερο. Η σειρά βρίσκεται τώρα στην τέταρτη season και αν είσαι fan των detective stories with a twist, πρέπει να τις δώσεις μία ευκαιρία.
Αυτά ήταν όλα όσα αγαπήσαμε και χρησιμοποιήσαμε περισσότερο εμείς μέσα στο Μάιο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Πως σου φάνηκε; Εσύ ποιο προϊόν ξεχώρισες μέσα στο μηνά που πέρασε; Και φυσικά περιμένουμε τις προτάσεις σου για νέες σειρές!
Μέχρι το επόμενο post

 

10 Comments

  1. Μαρία 2 Ιουνίου 2016 at 11:26

    το batiste και εγώ το συμπεριέλαβα στα αγαπημένα γιατί πολύ απλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς!lol! Το χρώμα του κραγιόν είναι απλά υπέροχο!! τέλειο άρθρο (and nails on fleek!) 🙂

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιουνίου 2016 at 21:05

      Το Batiste είναι για εμάς μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις τις προηγούμενης χρονιάς οπότε σε καταλαβαίνουμε. χεχε! Thank you! xoxo

      Reply
  2. Despina Sisters Beaute 2 Ιουνίου 2016 at 11:27

    Μόνιμο αγαπημένο το ξηρό σαμπουάν από Batiste!
    Λατρεμένο μου πλέον για ενα φφσσσιιττττ ανανέωσης και αναζωογόνησης το Beauty Elixir της Caudalie.
    Ενδιαφέρον η σειρά που προτείνετε θα την τσεκάρω σίγουρα 😉
    *Τα νυχάκια μούρλια!
    Καλό μήνα girls!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιουνίου 2016 at 21:21

      Το Batiste έρωτας με την πρώτη ματιά! Το Beauty Elixir στην αρχή δεν μας άρεσε καθόλου και τώρα έχουμε ήδη παραγγείλει τη συσκευασία των 100 ml για να μην ξεμείνουμε. χεχε!Καλό μήνα! xoxo

      Reply
  3. Eleni K 2 Ιουνίου 2016 at 12:14

    Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι 🙂
    Εμένα το κραγιόν από την Golden Rose δεν με άφησε πάρα πολύ ικανοποιημένη! έχω την ίδια απόχρωση όμως.. μου φαίνεται ότι εχει κατι χρυσόσκονες μέσα που στα δικά μου χείλη κάθονται στις γραμμές. απογοήτευση!

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 5 Ιουνίου 2016 at 21:43

      Καλό μήνα, Ελένη και καλό καλοκαίρι και σε εσένα! Το κραγιόν μοιάζει στη συσκευασία να έχει μικροσκοπικά glitters, αλλά στα χείλη δεν φαίνονται καθόλου και το χρώμα είναι τελείως matte. Περίεργο! :S xoxo

      Reply
  4. MyNonBoring World 2 Ιουνίου 2016 at 15:47

    θα ηθελα να δοκιμασω τα καινουργια κραγιονακια της golden rose! ωραιο ποστ κοριτσια!!

    Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *