Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2017!

Καλό μήνα! Αν σου πούμε πως τον αγαπήσαμε ιδιαίτερα αυτό το Φεβρουάριο και λυπόμαστε που τελείωσε, θα είναι ψέματα. Μας κούρασε ο Χειμώνας και το κρύο του και ανυπομονούμε για την Άνοιξη και τις λιακάδες της.
Μέσα στο Φεβρουάριο όμως ανακαλύψαμε και δοκιμάσαμε προϊόντα που ξεχώρισαν και είμαστε εδώ για να σου μιλήσουμε γι’αυτά σε αυτό το post.
Έλα λοιπόν να δούμε παρέα όλα αυτά που κέρδισαν μία θέση στα πιο χρησιμοποιημένα και αγαπημένα του μήνα που πέρασε.
Η  Dramatically Different Moisturizing Gel της Clinique είναι η μόνη ενυδατική προσώπου που χρησιμοποιήσαμε μέσα στο Φεβρουάριο και σίγουρα θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε. Είναι ιδανική για λιπαρές επιδερμίδες γιατί έχει gel υφή και απορροφάται κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. Η σύστασή της την κάνει επίσης εξαιρετική για χρήση πριν το μακιγιάζ. Αν δεν έχεις λιπαρό δέρμα, θα σου φανεί πως η ενυδάτωση που προσφέρει είναι ανεπαρκής. Στο δικό μας δέρμα όμως αφήνει μία δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση σαν να το ξεδιψά, και κάνει την επιδερμίδα μας απαλή και ελαστική. Στα θετικά της στοιχεία πρέπει να προσθέσουμε και την πολύ πρακτική συσκευασία με αντλία.
Αν όμως δεν είσαι νέα στην παρέα μας, ξέρεις πως ο νούμερο ένα έρωτάς μας στον τομέα skincare είναι οι μάσκες προσώπου. Η μάσκα που κερδίζει μία θέση στα αγαπημένα προϊόντα του μήνα δεν είναι άλλη από την Pure Clay Purity Mask από τη LOreal. Σου έχουμε μιλήσει και για τις τρεις μάσκες της σειράς σε review post που θα βρεις εδώ. Η συγκεκριμένη όμως είναι αυτή με το ανοιχτό πράσινο χρωματάκι και ενδείκνυται κυρίως για λιπαρές επιδερμίδες. Συνδυάζει τρία διαφορετικά είδη αργίλου με εκχύλισμα ευκάλυπτου, στο οποίο οφείλεται λογικά και η φρέσκια μυρωδιά της. Είναι μία μάσκα που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Μας αρέσει πολύ γιατί τα αποτελέσματα της φρεσκάδας και της matte όψης είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας χρήση.
Πόσο εύκολα μπορεί να σε εντυπωσιάσει μία κρέμα χεριών; Κι όμως! Η bestseller Hand Cream της LOccitane δεν μοιάζει με καμία από τις κρέμες χεριών που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα. Η σύστασή της είναι παχύρευστη και η υφή της πραγματικά πλούσια χωρίς όμως να είναι αντιαισθητικά λιπαρή. Περιέχει 20% βούτυρο καριτέ, μέλι, έλαιο αμυγδάλου και έλαιο καρύδας που προστατεύουν, θρέφουν και ενυδατώνουν τα χέρια στο maximum. Έχει διακριτικό, ευχάριστο άρωμα και αφήνει ακόμη και τα ξηρά χέρια απαλά και λεία.
Αν κάτι αγαπάμε όσο το φρέσκο, λαμπερό δέρμα, αυτό είναι τα λαμπερά, υγιή μαλλιά. Μέσα στο μήνα που πέρασε λοιπόν ξεχωρίσαμε το Smoothing Shampoo από τη Unite. Είναι ένα επαγγελματικό σαμπουάν λείανσης που μυρίζει υπέροχα. Είναι τόσο συμπυκνωμένο που χρειάζεσαι την ελάχιστη ποσότητα για να κάνεις πλούσιο αφρό. Καθαρίζει απαλά, αλλά σε βάθος, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει και τα θρέφει. Μετά από κάθε λούσιμο βλέπουμε τα μαλλιά μας εμφανώς πιο ενυδατωμένα και λαμπερά.
Περνώντας στα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ, το Φεβρουάριο χρησιμοποιήσαμε πραγματικά πολύ την παλέτα Cheekathon από τη Benefit. Είναι μία συλλεκτική παλέτα που περιέχει πέντε από τα πιο γνωστά blushers και bronzers της εταιρείας. Δυστυχώς μιας και ήταν limited edition δεν μπορείς να τη βρεις πλέον, μπορείς όμως να βρες το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Συγκεκριμένα η παλέτα περιέχει τα Dandelion, Hoola, Rockateur, Dallas και Coralista. Μας αρέσουν όλα πάρα πολύ, αλλά μία ιδιαίτερη αδυναμία έχουμε στο Coralista. Και οι πέντε πούδρες έχουν πολύ απαλή υφή και απόδοση χρώματος που μπορείς να τη χτίσεις σταδιακά και όσο εσύ θέλεις. Μας εντυπωσίασε επίσης η διάρκειά τους. Αναλυτικό review της παλέτας και swatches μπορείς να δεις στο αντίστοιχο post εδώ.
Τέλος, τι θα ήταν τα αγαπημένα του μήνα χωρίς ένα κραγιόν; Το κραγιόν που φορέσαμε περισσότερο από όλα είναι το Νο 16 από τα Longstay Liquid Lipsticks της Golden Rose. Είναι ένα υγρό κραγιόν με εξαιρετική απόδοση χρώματος και πολύ καλή διάρκεια. Αν και στεγνώνει απόλυτα matte, είναι αρκετά άνετο στα χείλη και δεν τα ξηραίνει. Η συγκεκριμένη είναι μία nude απόχρωση από τις κλασικές αγαπημένες μας my-lips-but-better αποχρώσεις που συνδυάζονται πολύ εύκολα με πολλά looks.
Αυτά είναι λοιπόν όλα όσα ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε εμείς το Φεβρουάριο. Έχεις δοκιμάσει κάποιο από αυτά; Εσύ ποιο προϊόν χρησιμοποίησες περισσότερο το μήνα που πέρασε;

Μέχρι το επόμενο post

 

4 Comments

  1. nenasbeautyword 3 Μαρτίου 2017 at 10:59

    Εχω στην συλογη μου τα κραγιον της Golden roze ειναι φανταστικα.Θελω να δοκιμασω της μασκες στης loreal εχω μπει στον πηρασμο να της παρω.Λατρεψα και το σετ της Benefit πραγματικα.Πολυ ωραιo αρθρο και οι επιλογες super

    Reply
    1. Gogo-Jenny OurBeautyWonderland 4 Μαρτίου 2017 at 15:43

      Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Να τις δοκιμάσεις τις μασκούλες. xoxo

      Reply

Leave A Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *